- Konu Sahibi mavi_pirenses
Benide aynı aile büyüttü kızlar kardeşimi de. ama abimle ablam sanki ayrı fabrikadan alınmıs gibi hayatta amaçları yok bişey yok ben bir hedefim olmadan nasıl yaşarım bilmiyorum boşlukta yaşanır mı. ye iç yat kilo sınırlarını zorla. ablam da olmuş 116 kilo. Bilmiyorum ne yaparlarsa yapsınlar artık tek istediğim en az 10 il uzaklaşmak![]()
Sakin evlenme evden kurtulmak icin. Buyuk bir hata olur senin icin. Atanmaya calis sadece. Ailede huzursuzluk nedir cok iyi bilirim. Ben evlendim yilardir cekiyorum. Bendede sen abine benzer iki yigen var. Aile ici egitim cok az rol oynar. Tamamiyle genlerle alakali. Unutmayin genler yedi gobek oteden gelir. Bizimde otuzlarinda, bir baltaya sap olamadilar. Anne babalari calisiyor onlar yiyorlar. Kiz kardesi okudu ve calisiyor. Birde ev isleri yapiyor. Anneleri oglumuzuda yanina al diyorlar. ( ben yurtdisindayim) bende 30 unu gecmis memleketinde calismayan biri dil bilmeden ve kacal olarak burda hic tutunamaz diye kesip attim. Kardeslerimde babamdan kalanlari yiyorlar ve biri hayatinda hic calismadi. Bu yuzden erkeklerin bircogundan nefret ediyorum. Lutfen kendiniz icin yanlis but karar vermeyin. Abinizden uzak durmaya calisin.