Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim zaten istesen de ayril diyemem ama sinirli bi insanla yasamak cok zor kendi esimden biliyorum, aynen senin gibi sakin sessiz kibar bi kizken su anda agresif saldirgan bi kadin oldum ciktim.. Ama benim esimin huyu bu, senin bi artin var ki sevgilin yasadigi bazi olaylardan oturu sinirli bi insan haline gelmis madem seviyosun da onu ikna et bi psikologa gorunsun ofke kontrolu icin tedavi gorsun en guzel cozum bu olur sizin icin8 ay öncesine kadar gayet sakin, sevecen, ne yaptığını bilen kararlı biriyken şuan geldiğim "sinirli, agresif, ona buna sataşan, içindeki kırgınlıkları birşeylerden çıkarmaya çalışan, sürekli olarak konuşmaya yahut koşmaya ihtiyacı olan" duruma nasıl geldim anlamıyorum.
Sorun benim için ruh hali "normal" sayılmayacak sevgilimde mi?
Sevgilim genel olarak sinirli bir insandır. 5 yıl önce çoğu insanın başına gelmeyecek üst üste olayları kısa bir zaman diliminde yaşayıp, kendisinin de kabullendiği gibi halen depresyon halini korumakta. Bu davranışları cicim aylarında sorun değildi. Zaten kıskanç olduğunu, sinirli oldugunu biliyordum. Fakat yavaş yavaş ben de olumsuz etkilendim. Tartıştıgı her insan, tüm dengesiz ruh halleri bende kötü etkiler yaratıyordu.
Dün son noktaydı.
Arkadaşlarımızla bulusup şu meşhur double-date olayını gerçekleştirdik. Belirli buluşma saatimiz vardı. Tam da zamanında gelmelerine rağmen "Ara şunları, nerdelermiş, bu saatte mi evden çıkılır, neden aramıyorsun, mesaj atsana" diye sürekli beni sıkıştırıp huysuzluk yapıyordu. Tam böyle söylenirken arkadaşlarımız geldiler ve bir anda yüzü gülüp, hadi gidelim diyerek espri yaptı. Şaşırdım. Sanki biraz önce huysuzluk yapıp söylenen bendim, o değildi.
Buluştuktan sonra genel olarak bana agresif, ortaya neşeli ve espriliydi. arkadaşlarımızdan önde yürüyorduk. Sevgilim, bir adamla tartışmaya başladı. Ben de tartışması, daha dogrusu gerginliği, bittikten sonra "Yeter artık sinirliliğin tartışma artık sudan sebeplerle" diyerek sert çıktım. Demez olaydım. O kadar bagırdı ki "Bana karışma" diyerek, arkamızdan yürüyen arkadaşlarımız dahi duydu, utandım, yediremedim kendime. Gün boyunca atamadım şokunu. Gözümde çok ama çok çirkin olmuştu gözümde.
"Daha önce bu davranışları yok muydu?" diyeceksiniz. Vardı. Hatta bir kere daha bana bağırmış, çok sert tepki göstermiştim. Özür dilemişti. Dün bu davranışı tekrar edince, onu bir kenara çekip yalnız başımızken bu davranışı kabul edemeyeceğimi, hatalı oldugunu ve beni nasıl rencide ettiğini anlatmaya çalıştım. Tekrar özür diledi, gün boyu şirinlikler yaptı fakat tarafımca nafile.
Halen moralim çok bozuk. Kabullenemiyorum. Bu kadar sinirli olması beni daha da hırçınlaştırıp sinirden çılgına çeviriyor. akşam eve geldiğimde üstümü giyinip iki saat koştum. Sabah otobüsle yarım saat gideceğim yolu yürüdüm. Eve gelirken yine manyak gibi yürüdüm. Kalbim acıdıkça bedenimden çıkarıyorum acısını. Artık dizlerim tutmuyor ama içimde öfkemden dolayı oluşan öyle büyük bir enerji var ki, inanın tüm metrobüs yolunu koşabilirim.
"Hemen ayrılmalısın" yazacaksanız eğer, önce göz önüne almamız gereken bir faktör var ki, ben gerçekten çok aşığım. Sevgiliden ziyade o benim en yakın dostum, ailem. Öyle kolay atılacak birisi değil benim için. Ama şuan psikolojik olarak kendimi bogulmuş, kapana kısılmış gibi hissediyorum. Ne yapabileceğim konusunda fikir veremeyecekseniz bile, benim için yorum yapıp bana yalnız olmadıgımı hissettirirseniz öyle mutlu olurum ki...
Teşekkürler, okuduğunuz ve sorunuma ortak oldugunuz için şimdiden =)
Devey, güdemeyip başka diyarlar konusunda şansımı deniyorum sanırım =(Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin.
Zaten ilk başta uyuz uyuz davranmasaydın bağırmazdım diyerek azarlamıştı suratımın düştüğünü gördüğünde. Sonrasında ortamın neşesini kaçırdım için öylesine özür diledi. Sonrasında da gerçekten çok fazla alındığımı söyleyince gerçekten (Öyledir umarım) özür diledi. Ama tüm bunları sürekli olarak haketmediğimi kendime haykırınca, artık soğuduğumu hissediyorum =(Olur öyle seyler, bazilari kosar bazilari temizlik yapar. Bence en önemlisi, hatasini anlamasi. birde kalkip size, sende agzini acmasaydin, kizdirmasaydin gibi seyler söyleseydi nolurdu ?
Devey, güdemeyip başka diyarlar konusunda şansımı deniyorum sanırım =(
Hmmm aklıma yattı hoşuma da gitti denemek lazımmillan İnanır mısınız, bir dahaki sene için düşünmedim değil =) Şaka bir yana, zihnimi oyalamak için daha başka bir yol bulamadım. Sinirimi ancak böyle atabiliyorum. Yetiyor mu derseniz, yetmiyor tabiki.
Ama bunun için de çok iyi düşün.
Dostum, ailem diyosun.
Belki şuan yaşadığın şeyler geçiş dönemidir. Hepimiz zaman zaman kendimizi tükenmiş bitmiş hissediyoruz. Biraz zaman geçiyor sabah oluyor içimiz aydınlanıyor ferahlıyoruz. Yaşadığımız geçici depresyon sona ermiş, boş yere buhranlar geçirdiğimiz zaman için üzülüyoruz.
Sende böyle olmayasın? Yani geçicidir? Biraz daha sabretsen?
Coooooook güzel bir sekilde kendini güzel ifade ederek ona düsüncelerini mektup yaz okusun:) ... Seni anliyabilecegi bir sekilde yaz olumsuz yönlerini ama dogru kelimeri secerek kirici olmadan vs.
Huysuz ve sinirli adamla omur gecmez guzelim dikkat et hatta yol yakinken dön...
Evlenince bir cok seyde geri donus kolay olmuyor..
Inan benim esimde cok sinirli ve ben 15 senedir soguyorum, sonrada geciyor tekrar. Ama dedin ya ailem diye, hatta bunu yazmak zorunda hissediyorsun ya kendini, sirf onun hakkinda kötü düsünmeyelim diye. Iste baskalarinda asla bulamayacagin bisey bu bence. Bu sekilde sevebilecegimiz tek bir insan vardir bana sorarsan, bir kere gelir hayatimiza, kaybedersen birdaha bulamazsin. Ama seni mutlumu eder, yoksa mantik iliskisi dahami mutlu eder, orasini kimse bilemez. Bazen diyorumki, belkide cok mutlu olmaya gerek yok, sadece huzurlu olmak lazim..
Ama bunun için de çok iyi düşün.
Dostum, ailem diyosun.
Belki şuan yaşadığın şeyler geçiş dönemidir. Hepimiz zaman zaman kendimizi tükenmiş bitmiş hissediyoruz. Biraz zaman geçiyor sabah oluyor içimiz aydınlanıyor ferahlıyoruz. Yaşadığımız geçici depresyon sona ermiş, boş yere buhranlar geçirdiğimiz zaman için üzülüyoruz.
Sende böyle olmayasın? Yani geçicidir? Biraz daha sabretsen?
Coooooook güzel bir sekilde kendini güzel ifade ederek ona düsüncelerini mektup yaz okusun:) ... Seni anliyabilecegi bir sekilde yaz olumsuz yönlerini ama dogru kelimeri secerek kirici olmadan vs.
Huysuz ve sinirli adamla omur gecmez guzelim dikkat et hatta yol yakinken dön...
Evlenince bir cok seyde geri donus kolay olmuyor..
Inan benim esimde cok sinirli ve ben 15 senedir soguyorum, sonrada geciyor tekrar. Ama dedin ya ailem diye, hatta bunu yazmak zorunda hissediyorsun ya kendini, sirf onun hakkinda kötü düsünmeyelim diye. Iste baskalarinda asla bulamayacagin bisey bu bence. Bu sekilde sevebilecegimiz tek bir insan vardir bana sorarsan, bir kere gelir hayatimiza, kaybedersen birdaha bulamazsin. Ama seni mutlumu eder, yoksa mantik iliskisi dahami mutlu eder, orasini kimse bilemez. Bazen diyorumki, belkide cok mutlu olmaya gerek yok, sadece huzurlu olmak lazim..
Benim esimde cok sinirli, kaprisli hatta dosarda bir kac kez baa bagirmistir ..
Ama evlendik yola getirdim , suan ondan sakini yok.
Cunku onun bana yaptigini brnde ona yaptim hemde carsi ortasinda bagirdim , kendini nasil hissediyorsun dedim boyle ?
Tabiki hak verdi bana .
Ve suan inan cok ilimli sakin..
Sende onun sana yaptigini ona yap , sinirli tavirli bagir cagir .
İnanın onunla çıkmaya başlamadan önce o kadar sakin ve hanımefendi bir kızdım ki. Şimdi aynı şekilde sinirli, agresif biri olup çıktım. Ona da patlayacağım bir gün. Dediğinizi de sinir anında yapacakmışım gibi görünüyor. Teşekkür ederim keyifli yorumunuz için =)Bizde bi soz var. "Dinsizin hakkindan, imansiz gelir." diye. Sevgilinde bi gun sert kayaya carpinca gorur gunu. Bence o sert kaya sen olmalisin. Sessiz sakin durup, hanimefendiligimizi koruyunca ne oluyor ki? Hakkettigimiz sekilde muamele goruyor muyuz? Hayir. Sinirine sinir yap olsun bitsin. Bi gunde sen vur yumrugunu masaya. Bakalim nasil oluyormus. Belkide ona ayna olursun da vazgecer bu huyundan. Ya da "Deli deliyi gorunce sopasini saklar." misali olur.