• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tükendim

Bir el atın bu kardeşinize ne yazsam ne desem az gelecek havada kalacak gibime geliyor:eek::olamaz::cry: Kurudum bu zalım kadın yüzünden:cry:

Video at ! Ciddiyim annenler için yazılmış şiirlerden birini oku sona doğru annecim seni çok seviyorum özür diliyorum boynunu küçük emrah gibi bük gülmekten kırılır affeder seni :dondurma:

Bir el atın bu kardeşinize ne yazsam ne desem az gelecek havada kalacak gibime geliyor:eek::olamaz::cry: Kurudum bu zalım kadın yüzünden:cry:

Ne mektubu ya burdan gondersen turkiyeye varmasi en az 1 hafta 10 gunu bulur ne varsa evraki bile bekletiyorlar gumrukte. En iyisi sen ara telefonda, annenin bilgisayarla falan arasi nasil bir skype falan yapmayi denesen

Ne mektubu ya burdan gondersen turkiyeye varmasi en az 1 hafta 10 gunu bulur ne varsa evraki bile bekletiyorlar gumrukte. En iyisi sen ara telefonda, annenin bilgisayarla falan arasi nasil bir skype falan yapmayi denesen

ups le bir güne gönderir de, bir mektuba basar euro ları...

ups le bir güne gönderir de, bir mektuba basar euro ları...
ya ben normal postayi kasdettim ne gerek var 60 euro vermeye, acsin telefonu mis gibi konussun yada skype falan yapsin, annesi o eski usul turk filmi tadinda romantik hareketlere tav olacak kadin degil gibime geliyor cunku.

ya ben normal postayi kasdettim ne gerek var 60 euro vermeye, acsin telefonu mis gibi konussun yada skype falan yapsin, annesi o eski usul turk filmi tadinda romantik hareketlere tav olacak kadin degil gibime geliyor cunku.

ben tav olurum valla.
cherry bana yazabilir kokulu kağıda, saklarım ömür boyu :KK200:

Ben annenin yaptigini hos bulmuyorum acikcasi. Ömrünü size adamissa ozaman sonradan basina kakmamasi lazim. Beklenti icinde olmamasi lazim. Sonucta kendi secimiydi bu. Ayrica annene bu dertlerini acamaman da ayri sacmalik.
Ondan kaynaklaniyor bu bence. Ah cok cektim sizi büyütürken diye bir izlenim vermeseydi sen dertlerini annene rahatlikla anlatabilirdin.. üstüne birde bende dert eklerim diye korkmazdin. Kimseye anlatamiyormussun zaten..annene bile anlatamicaksan sikintini yazik yani.. icine ata ata olmaz böyle.
Yurtdisinda kendi basina neler yasamissin.. bayiliyorsun sagligindan oluyorsun birde hala kredi cekerim para yollarim diye düsünüyorsun. Annen seni ugurlamaya bile gelmiyor vs.. Bilemiycem.. annedir kutsaldir tamam ama yaptigi da hos degil.
Ama belki dertlerini bilseydi farkli davranabilirdi bunuda düsünmek lazim simdi tanimiyorum anneni günahini alamam.
Ben olsam söylerdim.. böyle neyine özür dileyeceksin ki? Sonucta seni olmayan birseyle suclamis.. evet haklisin özür dilerim mi diyeceksin.. okadar para yollamak icin yirtindigin halde.
Zaten bitmis gitmis birsey. Fazla üzülecegini sanmiyorum. O zamanlar bilseydi üzülürdü..ama gecmis kapanmis bir konuya üzülmek kahrolmak sacma olur. Bende anneme baska sehirlere uzak yerlere gidecegim vakit arkadasa gidiyorum vs diye beyaz yalanlar atardim..geri dönüste anlatirdim böyle böyle gittim diye :KK70:önceden söylesem stres yapacak kafasinda kuracak basima birsey gelir diye vs..ama sonradan duyunca olay olmuyordu yani. Hatta gülüsüyorduk ve konu kapaniyordu. Dürüstülük her yolu acar. Böyle özür dilesen bile yine hakkindaki fikri degismez. Ve sen borc icine girirsin yine kredi cekerek.

Ben de bugün anneme trip yaptım. Şimdi ben ailemle yaşadığım şehirden ayrı bir şehirde üniversite okuyorum, yaklaşık on gün önce evimdeydim ama şu an okuduğum şehirde kaldığım yurttayım. Ki annemle daha dün 45 dk telefonda muhabbet ettik, benim mezuniyet törenim var ona gelecek falan onun planı da kaç gün öncesinden yapılmış. Bugün aradı beni, sanki ben evdeymişim (orada) gibi konuştu. Ben de şaka mı yapıyorsun falan dedim. Sen evde değil misin, nerdesin ki dedi. Yuh dedim yurttayım, iki gün sonra mezuniyetime gelcen. Annem gülmeye başladı, dedi ki ya işler yoğun kafam çok karışık, senin orada olduğunu bi an unuttum falan dedi ama ben sinir oldum. "Hiç umurunda değilim" tribi yapacaktım vazgeçtim, ben kapatıcam telefonu dedim ve kapadım. Pişman değilim, sinir oldum.

MissCherryBlossom MissCherryBlossom aklıma düştün kız baktım konunu güncellememişsin merak ettim, annenle hallettin mi durumu?
Banlısında kim bilir ne zaman görcende yazcan, meraktan çatlamasam bari.:KK53:

Bu kizin Mune d'en cektigini kimse cekmedi ya.
Gak dese ban guk dese ban!

Banlanma rekoru elinde

Back
X