- 23 Ağustos 2012
- 52.229
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.617
- 898
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Ayyyyh kaç gün geçti hala ses sada yok. Vallahi yetim çocuklar gibi boynu büküğüm moralim çok bozuk nolcak bu halin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyyh kaç gün geçti hala ses sada yok. Vallahi yetim çocuklar gibi boynu büküğüm moralim çok bozuk nolcak bu halin![]()
Ayyyyh kaç gün geçti hala ses sada yok. Vallahi yetim çocuklar gibi boynu büküğüm moralim çok bozuk nolcak bu halin![]()
Sen arıyor musun anneni Cherry ?
yahu sen neden aramıyorsun ?
senin haklı sebeplerini kadın bilmiyor üstelikte kalbini kırmışsın ..
aç telefonu yüzsüz yüzsüz duygu sömürüsü yap ..
kaç gün oldu insan evladını merak etmez mi hiç mi sevmiyorsun beni de..
Vallaha yüzüm yok. Affetsin diye gözüm yaşlı bekliyorum.
iyide kadın senin affedilmek istediğinin farkında mı?
bir girişimde bulunda haberi olsun..
kalbi kırılan gönlü alınsın ister..
hem kalbimi kırıcan hemde benden bekliycen affetmemi
Cherry, ara, hatta aç telefonda dökülsün o gözyaşları. İnsanın annesinden yakını mı var ya? Ona ihtiyacın olduğunu bilsin.
Chery annene cicek yolla hediye al supriz yap bide not ilistir..icinden gecenleri yaz anne bu ya ..afferder...hayatta anneden ve evlattan gerisi teferruat..
Belki annen senin aramanı bekliyordur . Ben annemle tartışsam yanaşan hep ben olurum annem asla yanaşmaz .
Anneler her zaman haklıdır![]()
Ara anneni tüm duygularınızla konuşun. Her şey çözülecektir
Aramaya yüzüm yok mektup fikri de hoşuma gitti de....ne yazsam? Ben hayvanın tekiyim demek istiyorum ama yazamam , söyleyince garip gelmiyor ama yazınca garip oluyor![]()
Bir el atın bu kardeşinize ne yazsam ne desem az gelecek havada kalacak gibime geliyorKurudum bu zalım kadın yüzünden
![]()
Bir el atın bu kardeşinize ne yazsam ne desem az gelecek havada kalacak gibime geliyorKurudum bu zalım kadın yüzünden
![]()