• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tükendim

MissCherryBlossom

Nirvana
Pro Üye
23 Ağustos 2012
52.229
En iyi cevaplar
1
243.627
898
Maddi manevi tükendim.

Son 3 yılım çok yıpratıcı geçti ama kimseye söylemedim, kuyruğu dik tutma peşindeydim , ailemi üzmemek için onlara da bir şey söyleyemedim. Elimde gelinlikle kaldım, işimden oldum, çok yıprandım hiçbşrini haketmediğim halde.
Usandım artık içimdekiler patladı diyeyim, annemle tartışıp onu üzdüm. O da beni üzdü ama önemli değil ben onu üzdüğüm için çok pişmanım keşke dilim kopsaydı.....çok fedakar bir anne o yüzden altında kat kat eziliyorum.

Bir süredir zaten tükenmiştim ama şimdi her şeyi b.k berbat edip iyice tüy diktim. İnsan kalbi kıracağıma milyon lira borcum olsun altında daha az ezilirim. Ayrıntıları yarın konu açıp yazıcam , yazarken bile gözyaşlarım süzülüyor.

Maddi manevi tükendim.

Son 3 yılım çok yıpratıcı geçti ama kimseye söylemedim, kuyruğu dik tutma peşindeydim , ailemi üzmemek için onlara da bir şey söyleyemedim. Elimde gelinlikle kaldım, işimden oldum, çok yıprandım hiçbşrini haketmediğim halde.
Usandım artık içimdekiler patladı diyeyim, annemle tartışıp onu üzdüm. O da beni üzdü ama önemli değil ben onu üzdüğüm için çok pişmanım keşke dilim kopsaydı.....çok fedakar bir anne o yüzden altında kat kat eziliyorum.

Bir süredir zaten tükenmiştim ama şimdi her şeyi b.k berbat edip iyice tüy diktim. İnsan kalbi kıracağıma milyon lira borcum olsun altında daha az ezilirim. Ayrıntıları yarın konu açıp yazıcam , yazarken bile gözyaşlarım süzülüyor.

cherry, konuna ne yazacağımı bilemedim
biraz düşüneyim yazacağım
fakat, lütfen, her ne olursa olsun, kendine bile beddua etme!
dilim kopsaydı ne demek?
benim annem de dünyanın en fedakar annelerinden biri, zaman zaman ben de onu kırıyorum
bu, çok doğal
insanız nihayetinde
her zaman kontrollü olamıyoruz, sinirlerimiz çelik değil ki
dilim kopsun deme, Allah bir daha yaptırmasın de, Allah annemin gönlünü ferahlatsın de yani olumlu birşey de

cherry, konuna ne yazacağımı bilemedim
biraz düşüneyim yazacağım
fakat, lütfen, her ne olursa olsun, kendine bile beddua etme!
dilim kopsaydı ne demek?
benim annem de dünyanın en fedakar annelerinden biri, zaman zaman ben de onu kırıyorum
bu, çok doğal
insanız nihayetinde
her zaman kontrollü olamıyoruz, sinirlerimiz çelik değil ki
dilim kopsun deme, Allah bir daha yaptırmasın de, Allah annemin gönlünü ferahlatsın de yani olumlu birşey de

Vallahi ablacım insan ağzını açınca zorla başına bela sarıyor işte. Gerçekten ağzımı hiç açmasaydım keşke.

Yok vallahi 2 gün oldu konuşmuyor.
Bugün kendi evime geldim ne gittin mi vardın mı diye soran, ne de sabah havaalanına geçiren. Kös kös kalkıp kendim çantamı alıp çıktım.

sen arasaydın keşke anne ben geldim sen bana küssün aramazsın ama bilirim merak edersin diyip yüzsüzlük yapıp burdan yürüseydin..

Aaa cherry saçmalama Allah aşkına ya sen alırsın gönlünü bence. Tabi konuyu da bilmiyoruz acaba anne çok mu kırıldı ki

Back
X