- 23 Ağustos 2012
- 52.229
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.631
- 898
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Cherry burda da baya sinirli cikislarin oluyordu..bi bakiyorum banlisin bir bakiyorum yine gelmis sonra yine banli. Dolmussun demek ki.
Herseyi icinde tutmamalisin. Güclü olmak kirilgan yanlarini saklamak vs demek degildir. Asil güc oldugun gibi olmaktir..yeri gelir sende üzülürsün seninde dertlerin olur. Niye olmasin? hayat inisli cikisli. Issiz kaldin veya gelinlikle kaldin diye daha az degerli olmuyorsun ki kuyrugu dik tutmak zorunda kalasin. Duygularini icine atma hepsini yasa.
Annen senin hayatinin durumunu ve yasadigin zorluklari bilmiyorsa elbet seni anlayamaz veya yanlis anlar ..yanlis yorumlar cogu seyi. O yüzden onun söylediklerine kirilma hakkin da yok gibi.. cunku neler yasadigini bilmiyormus sonucta. Bilseydi ona göre sana yaklasimi degisirdi seni anlayabilirdi hareketlerini dogru yorumlayabilirdi. O yüzden dertlerini annene anlat herseyiyle ..üzülür diye düsünme cunku asil dertlerinin oldugu halde ondan bunu gizledigin icin üzülür daha cok.
Yok yaf anlatamam valla. Zaten üstünden zaman geçti, bir de zaten ikimizin tükenme sebebi de maddi aslında. Annem bizi büyütürken çok maddi sıkıntı çekti, şimdi o yüzden rahat etmesini istiyorum.
Ben daha çok maddi yardımda bulunmak istiyorum, zira geçmişte bir şekilde ne zaman elime para geçse tabiri caizse yel aldı. Son 4 ayda afedersiniz yazıyorum ama ayda 1000 lira verebildim düzenli olarak.
O evlenme meselesinde şu an tek üzüldüğüm şey para, zaten beni tüketen şey de o maddi yük oldu zira yapmadıımız düğünün borcu altına girdim ve o borcu 1 yıl boyunca ödedim, boğaz tokluğuna yaşadım o sırada. Ama ailem saçtım savurdum yedim içtim gezdim bencil bir insanım ; o yüzden anneme maddi yardımda bulunmadım sanıyor. Yoksa o borç ve sıkıntı içindeyken ben parayı popoma mı sokayım yani? Buraları kimse bilmediği için herkes beni bencil sanıyor ama alakası yok. Borç yüzünden bir gün artık kalbim sıkışmıştı olduğum yere yığılıvermiştim. İlerde bir gün habis hastalığım olursa o borç yüzünden olur olursa. Üzülmesinler diye aileme söylemedim para işini meseleyi bilen arkadaşlarım bile bilmiyor.
Son düzenleme: