Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu yoruma katılıyorum. kahvecim maddi durumun nasıl bilmiyorum ama sana avukat şart. karşı taraf iyice çirkefe bağladı. sen iyi niyetle anlaşmalı boşanalım karşılıklı ayarlayalım istiyorsun ama boşanma süresinde adam sanki kazık atacak gibi hissediyorum. avukatla birlikte hareket etmek psikolojini de düzeltir hem
Kesinlikle senin anlaşmalı boşanmak bir durumun yok. Burnundan getirmelisin.
Tazminat ıstemelisin.
.
Sana bu şerefs.zliklerı yapan adama ödül olur anlaşmalı boşanmak.
Sonradan çok pişman olursun.
Bence kocan cocugun velayeti icin ugrasacak. Seninle ilgili bu tur ithamları cocugunu almak icin kullancak. Iyi bir avukat bul. Gec kalma. Birde bosanma sebepler ini ailenle neden paylasmiyorsun?
bence de çekişmeli açılmalı. karşı taraf pislik yapıyor iyice. mahkemede aldatma kanıtları sunulmalı. o gece birlikte olduğu kadına da dava açmalı. ayrıca hakkında iftira attığı için de tazminat davası açmalı. anlaşmalı adama ödül olacak resmenKesinlikle katılıyorum, avukat şart. Bence de bu şartlarda çekişmeli boşanılmalı. Ama anlaşmalı boşanılacaksa bile bir avukatla görüşmek şart.
bence de çekişmeli açılmalı. karşı taraf pislik yapıyor iyice. mahkemede aldatma kanıtları sunulmalı. o gece birlikte olduğu kadına da dava açmalı. ayrıca hakkında iftira attığı için de tazminat davası açmalı. anlaşmalı adama ödül olacak resmen
bu benim düşüncemHepsi mi aynı olur ya benim kide pisliğini örtmek için neler yaptı anlaşmalı olsun da kurtulayım dedirtti bana kurtuldum ama hakkım haram olsun bigün duyarız canım mahvolduklarını merak etme
İnşAllah canım kimseye beddua etmek istemiyorum ama canım yanıyorbu benim düşüncem
bize kötülük eden insanları biz elbet bir gün unutacağız ..ama bize kötülük eden hakkımızı yiyenler bizi ASLA VE ASLA UNUTAMAYACAKLAR..yaşadıkları her kötü günde...acaba onların AHI MI tuttu diyecekler
İnşAllah canım kimseye beddua etmek istemiyorum ama canım yanıyor
Aynen ben de öle canım vallabir süre sonra ondandan sıkılıyor insan...bedua edeceğime kendime dua ediyorum :)))) tabii arada gırla gidiyor beduaa :)))))
İnşAllah canım kimseye beddua etmek istemiyorum ama canım yanıyor[/QUOTE
Kahvecim senın hesabınmı bu ?
Yok ben değilim aynı şeyi yaşadım ondan yorum yaptım
Bittim tükendim artık...
Dayanamıyorum yapamıyorum ayakta kalamiyorum. Icimde kapanmayan bir yara sürekli kanıyor. Gözlerim aglayamiyor. Nefret ettim kendimden hayatımdan yapamıyorum ayağa kalkamiyorum.
Hergün ölüyorum. Eridim bittim. Lokmalar ağzımda büyüyor yutamiyorum. Lanet olsun böyle hayata böyle düzene böyle sisteme. Gebermek istiyorum sadece gebermek.
Dünya da Batsın yerin dibine insanlar da.
Adalete guvenmiyorum. Ilahi adalete hiç guvenmiyorum artık. Zalimlerin dünyası ve cok da güzel yaşıyorlar hayatlarını.
Artık dayanamıyorum bıktım yeteeeer
Bende tükendim ...Bittim tükendim artık...
Dayanamıyorum yapamıyorum ayakta kalamiyorum. Icimde kapanmayan bir yara sürekli kanıyor. Gözlerim aglayamiyor. Nefret ettim kendimden hayatımdan yapamıyorum ayağa kalkamiyorum.
Hergün ölüyorum. Eridim bittim. Lokmalar ağzımda büyüyor yutamiyorum. Lanet olsun böyle hayata böyle düzene böyle sisteme. Gebermek istiyorum sadece gebermek.
Dünya da Batsın yerin dibine insanlar da.
Adalete guvenmiyorum. Ilahi adalete hiç guvenmiyorum artık. Zalimlerin dünyası ve cok da güzel yaşıyorlar hayatlarını.
Artık dayanamıyorum bıktım yeteeeer
Konu sahibiyle görüşüyoruz hanımlar.. çok da farklı gelişmeler yok.. keyifsiz olduğundan pek ilgilenemiyo burasıyla.. oğluyla birlikte iyi olmaya çalışıyo.. olucak da inşallah..Konu sahibi Nasıl oldun ? Toparlayabilfin mi kendini ?