Tükeniyorum

Brokly

Her şey olacağına varır
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
1.780
2.276
133
Bu aralar kendimle başbaşayım ..
düşünüyorum ...
İçim paramparça , ruhum beni terketmiş ..
keyif aldığım hiç bir şey kalmamış ..
Sürekli uyuyorum , uyanık olduğum zamanlarda bile uyuyorum .iştahım tamamen gitmiş . Sürekli başım ağrıyor ..
güçlü görünmekten o kadar sıkıldım ki ,
Yüzüm gülüyor , espriler yapıyorum ...
Tükeniyorum , rol yapacak ne halim ne mecalim var ...
çok yoruldum be yaşamaktan ..
Yazmak istedim . Okuyan olduysa teşekkür ederim .

Depresyon geçiriyorsunuz sanırım. Asıl sorununuz sizi bu hale getiren şey nedir?

Bence depresyon, bipolar gibi bir rahatsızlıktan kaynaklanıyor olabilir.
Bir psikiyatri uzmanından fikir almanızda fayda var.
Eğer böylesi bir durumsa, tedaviyle mutlu ve normal birisi olmak zor değil.

Sorun ne , yani sıkıntının başlangıcı ?
Depresyon geçiriyorsunuz sanırım. Asıl sorununuz sizi bu hale getiren şey nedir?
Bende bunu kendime soruyorum . Sorun ne ?
Sanırım sürekli ertelediğim sorunlar beni bu hale getirdi.. ailemle görüşmüyorum . insanlar çıkarcı , kimse kimsenin umrunda değil , işi düşen beni arar, derdi olan beni arar saatlerce konuşur , ama bana nasılsın bile diyen olamaz. Sürekli ertelediğim okulum var , hem çalışıp hem okula gitmek çok zor oluyor .. saatler çakışıyor . İşi bıraksam geçinemem, okulu bıraksam olmaz. Ve bir çok şey .

Bende bunu kendime soruyorum . Sorun ne ?
Sanırım sürekli ertelediğim sorunlar beni bu hale getirdi.. ailemle görüşmüyorum . insanlar çıkarcı , kimse kimsenin umrunda değil , işi düşen beni arar, derdi olan beni arar saatlerce konuşur , ama bana nasılsın bile diyen olamaz. Sürekli ertelediğim okulum var , hem çalışıp hem okula gitmek çok zor oluyor .. saatler çakışıyor . İşi bıraksam geçinemem, okulu bıraksam olmaz. Ve bir çok şey .
Terapi almayı deneyebilirsin. Çok faydasını görürsün ..

Bence depresyon, bipolar gibi bir rahatsızlıktan kaynaklanıyor olabilir.
Bir psikiyatri uzmanından fikir almanızda fayda var.
Eğer böylesi bir durumsa, tedaviyle mutlu ve normal birisi olmak zor değil.
Normal olmak değilde gerçekten mutlu olmayı çok istiyorum

Bu durumu yaşamış biri olarak geç kalmadan yardım alın derim.. siz farkında bile olmadan derinleşip içinden çıkılmaz hale gelmesin..

depresyondasınız. her insanın boyle dönemleri olmuştur. bence sizi üzen düşüncelerinizden kurtulun. hiçbir şey düşünmeyin. geçmişin pişmalıkları ve gelecek kaygısını bir tarafa bırakın.şu anı yaşayın.

Bi okulun bi işin var belli ki kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun her şeye olumlu bakmak lazım. Bakış açınızı değiştirmek için gerekirse terapi alın ya da kendiniz halledebileceğinizi düşünüyorsanız kitap video gibi şeylerden destek alabilirsiniz. Umarım bu ruh halinden bir an önce çıkarsınız.

Bu aralar kendimle başbaşayım ..
düşünüyorum ...
İçim paramparça , ruhum beni terketmiş ..
keyif aldığım hiç bir şey kalmamış ..
Sürekli uyuyorum , uyanık olduğum zamanlarda bile uyuyorum .iştahım tamamen gitmiş . Sürekli başım ağrıyor ..
güçlü görünmekten o kadar sıkıldım ki ,
Yüzüm gülüyor , espriler yapıyorum ...
Tükeniyorum , rol yapacak ne halim ne mecalim var ...
çok yoruldum be yaşamaktan ..
Yazmak istedim . Okuyan olduysa teşekkür ederim .
bnde aynı bunları yaşıorum çokca ölümü düşünüyorum şuan ama bnmki hamilelikten sizinkide geçicidir umarım

depresyondasınız. her insanın boyle dönemleri olmuştur. bence sizi üzen düşüncelerinizden kurtulun. hiçbir şey düşünmeyin. geçmişin pişmalıkları ve gelecek kaygısını bir tarafa bırakın.şu anı yaşayın.
Keşke düşünmeyebilsem ama işte olmuyor .:KK16:

Bi okulun bi işin var belli ki kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun her şeye olumlu bakmak lazım. Bakış açınızı değiştirmek için gerekirse terapi alın ya da kendiniz halledebileceğinizi düşünüyorsanız kitap video gibi şeylerden destek alabilirsiniz. Umarım bu ruh halinden bir an önce çıkarsınız.
Amin inşallah. Hepimiz için en iyisi olsun .

Back
X