• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tükenmez kalem lekesi ile başım dertte:(

mervengec

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
2
0
6
35
İzmir
yiğenim deri sandalyemin üzerini tükenmez kalemle karaladı.ne yaptıysam çıkaramadım.çif çamaşır suyu asprin...bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?

yiğenim deri sandalyemin üzerini tükenmez kalemle karaladı.ne yaptıysam çıkaramadım.çif çamaşır suyu asprin...bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?

saç spreyini sıkın biraz bekletip silin yine işe yaramazsa eczaneden alkol alip hafif hafif silin çıkacaktır:44:

Aynısı başıma geldi. denemediğim yöntem kalmadı. (sirke, beyaz alkol, limon kolonyası, limon, aspirin, cif, ace, pril)
En son olarak domestos biraz döktüm ve parmagımla sıvadım 15 dk da bir önceki dötüğümü silmeden tatbik ettim aynısını. 2 saat kadar sonra leke uctu
:ssz:

Son düzenleme:
Kızımda iki gün önce orta sehpamızı tükenmez kalemle çizdi..cif vs denedim çıkmadı..Domestos döküp bir kaç dk beklettim sildim biraz hafifletdi lekeyi sonra toz çamaşır makinası deterjanını sehpanın üzerine elimle döküp ıslak bezle sildim geçti tamamen..

Back
X