Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yiğenim deri sandalyemin üzerini tükenmez kalemle karaladı.ne yaptıysam çıkaramadım.çif çamaşır suyu asprin...bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?
yiğenim deri sandalyemin üzerini tükenmez kalemle karaladı.ne yaptıysam çıkaramadım.çif çamaşır suyu asprin...bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?
Aynısı başıma geldi. denemediğim yöntem kalmadı. (sirke, beyaz alkol, limon kolonyası, limon, aspirin, cif, ace, pril)
En son olarak domestos biraz döktüm ve parmagımla sıvadım 15 dk da bir önceki dötüğümü silmeden tatbik ettim aynısını. 2 saat kadar sonra leke uctu
Kızımda iki gün önce orta sehpamızı tükenmez kalemle çizdi..cif vs denedim çıkmadı..Domestos döküp bir kaç dk beklettim sildim biraz hafifletdi lekeyi sonra toz çamaşır makinası deterjanını sehpanın üzerine elimle döküp ıslak bezle sildim geçti tamamen..