tükenmiş hisseden?

cocochanelll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
347
530
53
içimde hiçbirşey yapma isteği yok sadece uyumak o kadar.
ne yapabilirim kendimi toplamak için?
yorucu bir işim yok, kendime vakit ayırabilirim ama içimden hiçbirşey gelmiyor.

vitamin takviyesi, bitkisel destek, spor taviyesi, her tavsiyeye açığım.
istanbul'da yaşıyorum, psikolog ya da spor salonu tavsiye edecekler için söylemek istedim.

istanbul'da yaşıyorum, psikolog ya da spor salonu tavsiye edecekler için söylemek istedim.
bu havallarda oluyor böyle bende öyleyim bu aralar

Ben de öyleyim dokunsan ağlıyorum. Daha önce depresyon geçirdim ödüm kopuyor. Ama yataktan çıkamıyorum. Kitap oluyamıyorum spora gidemiyorum. Sürekli yemek yiyorum. Yemekleri dışardan söylüyorum. Normalde böyle değilim. Çok aktifim. Çalışıyorum da. Rapor almak 1 ay işe gitmemek istiyorum.

İşiniz var en azından bi uğraş lazım boş durmayın bende düşünsem çok kafayı yerim sağlam bi dost yok sağlam bi aile yok malesef sıkıcı hayat ama ogluşum var o hayatıma renk katıyor çok sukur

Benim kafamda bu yılla ilgili hedeflerim vardı. Şuan başaramamış hissediyorum kendimi. 10 yıl önce bu yaşımda yatağa girip ağlamayı hayal etmiyodum..

Valla bende ayniyim saat 13.30 14.00de kadar uyudum hafta sonu
Hiç iş yaptığım yok kendimi ite kaka dışarı çıktık odada benzin bitecek zamanı buldu psikolojim yerlerde

Bende eşimin gazıyla yürüdüm geldim ama bana kalsa hiç çıkmazdım. Yine de spor salonuna gidince kendimi daha iyi hissediyorum. Dene istersen

kuaföre gidesim yok, kendimle ilginenesim yok, öylesine yaşıyorum sanki, saçma saçma.
ölmek istemem ama yaşamak için de amacım yok.
öldüresi var beni şu sıkıcı hayatın :D

Ben de oyleyim. Rapor aldim. Evde kafami dinlemek icin. Arada yuruyus yapiyorum zorla. Her gun yapamiyorum. Evden cikmak istemiyorum. Hayati surekli sorguluyorum.

Back
X