Tükenmiş hissediyorum

Sisko ama gururlu

🥰
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2020
4.901
11.744
208
Selamlar 2 yıl öncesine kadar günlük ibadetlerini yapan ,kendine bakan ,günde (aynı gün içinde)capraz okumalar yapan yemek temizlik el işi hiç aksatmayan biriyken birden birden birşeylere yetişemez yapamaz oldum sağlık sorunlarıma yenileri eklendi
2 aydır ibadetlerimi bile yapamıyorum düğüne gittik geldik Ogün bugün hastayım ağır bir mutsuzluk yorgunluk var
Tahlillerimi yaptırdım malesef herşey dipte takviye vitamin iğne ilaç kullanıyorum
Kalbimde sorun çıktı ilaç başladık tedaviye devam ediyorum
Geceleri sırt ağrısı ve fibromiyalji kaynaklı ağrılardan ve panik ataktan uyuyamıyorum sabahta ev işi vs uyumaya vaktim olmuyor 4 5 saatlik uyku ile ayakta durmaya çalışıyorum
İşim bitince yatayim uyuyayım diyorum ama ne mümkün zaten uykuda da derin uykuya dalamiyorum uyku halinde ses tıkırtı vs sesleri duyuyorum
Bir hevesle herhangi birşeye basliyorum misal günde 5 sayfa kitap okuma okuyorum ikinci gün yok
Sonra namaz mesela sabah i kılıyorum öğlen yok ikindi yok akşam kılıyorum gibi gibi
Bir heves saçımı değiştiriyorum makyaj yapıyorum ikinci gün yine aynı
Oysa ben böyle değildim
Sohbet edecek ,dertlesecek kimsem yok ailem annem vs ben aramasam senelerce aramaz arkadaş vs de yok (vardı ama yoklarmış boşanma döneminde yüzlerini gösterdiler)
Biri ile bir sohbet edecek olsan o anlatıyor anlatıyor sen birşey deyince bunda ne varsa bu da dert mi bu da sorun mu haline şükret vs diyip lafı ağzıma tıkıyorlar ama ben dinlerken hiç sorun yok
Negatif enerji vs bunlardan mi kaynaklı acaba çünkü 2 yıl önce bir kaç kişi senin de keyfin paşa da yok herşeye nasıl yetiyorsun vs dediler Ogün bugün kendimi toplayamadım
Gözlerim bozuldu bronşit çıktı vs vs bir mutsuzluk kara bulut çöktü sanki üzerime
2 ay önce de düğüne gittim güzel bir abiye giydim makyaj dahi yapmadım ama gorumcelerim vs bin tane yorum yaptı gösterişli güzel aurasi olan biriyimdir
Pazar günü rahatsızlandım o gün bugündür toplayamadım çok kötü oldum yatak döşek
Nasıl eski rutinime dönebilirim Önerilerinizi bekliyorum
Son 18 yılim rahatsızlıklar imtihanlar vs ile geçti ama hep kuyruğu dik tutmaya çalıştım güçlüyüm demeye çalışıyorum acaba diyorum bedenim ruhum isyan mi ediyor artık güçlü görünmekten yoruldular mi ?

Hafif bir depresyondasınız gibime geldi,şu an evli misiniz görümce falan dediniz orasını anlamadım,evli iseniz eşiniz ile biraz dışarı çıkın evde durdukça daha kötü olursunuz

Hafif bir depresyondasınız gibime geldi,şu an evli misiniz görümce falan dediniz orasını anlamadım,evli iseniz eşiniz ile biraz dışarı çıkın evde durdukça daha kötü olursunuz
Evliyim
Zaten 15 yıldır ara ara tekrarlayan bir kaygı bozukluğu ve depresyon geçmişim var
Teşekkür ederim sadece tamamen gecmesede rutinimi yakalamsk istiyorum
Tekrardan teşekkür ederim

Zaman zaman her insanda bir çöküş dönemi olabiliyor. Hayat inişli, çıkışlı bir yolculuk. Kendinize çok fazla yüklenmeyin lütfen. Robot olmadığınızı, bir insan olduğunuzu hatırlatın kendinize. Stres ve psikolojik sıkıntılar bedene yansır. Bir anda türlü türlü rahatsızlıklar çıkar ortaya. Eğer psikolojik destek almıyorsanız almanızı öneririm. Her gün en azından 15 dk yürümeye çalışın. Yürüyüş serotonin hormonu salgılatır, iyi hissettirir. Evde rutin olarak yapmak istediğiniz şeyleri her gün yapmak zorunda değilsiniz. Pes etmeyin, devam edin ama kendinize ruhsal olarak dinlenme fırsatı da bırakın.

Düğünde sizi ne tetikledi?
Kayınvalidem kocaman kadın bunu nasıl giydin birde dayı hanımı olacaksın vs dedi (bana almaz sana alır elbise dedi çok şeyler dedi de bunlar aklımda kalanlar)
Bende ben çıkarayım sen giy anne dedim
Sonra ortanca görümcem her dedigimi papağan gibi tekrarladi durdu tersledi vs
Diğerleri de bir tuhaf davrandı düğünde beni goren herkes çok güzel çok hanımmis dedikçe üzerime geldiler 2 3 gün boyunca
Eşim ben götürdüm aldım elbisesini vs tabi giyinecek vs dedi ama ne fayda
Şükür ki sadece düğün cenaze ve bayramlarda gidiyorum

Teşekkür ederim canım
Haklısın ağrılar stres çarpıntı vs biraz yıprandim herhalde

Eski konularınıza baktım. Belli aralıklarla modunuz düşmüş. Hayatınızdan mutlu değilsiniz bu da ara ara modunuzu düşürüyor.

Eski konularınıza baktım. Belli aralıklarla modunuz düşmüş. Hayatınızdan mutlu değilsiniz bu da ara ara modunuzu düşürüyor.
Çok yoruldum hastalıklar kötü biten evlilik boşanma sonrası verilen mücadele destek alamama vs vs durup kendimi dinleyecek vaktim malesef olamadı hep mücadele eden biri oldum çocukluğum da dahil yıprandim galiba bilemiyorum

Tükenmişlik sendromu olabilir lütfen kimseyi dinlemeyip yardım Alın
Seans ücretleri o kadar pahalı ki devlette de hiç birşey yok ilaç yazıp yolluyorlar konuşmaya dinlenilmeye ihtiyacım var diyorum psikyatriste pskiloga yönlendirme için yeterli değil ilaçla tedavi edilir diyor
Birde o kadar çok Dr pskolog gezdim ki artık umutsuz hissediyorum

Ozaman pes etmeden siz kendiniz olup iyileseceksiniz

Ozaman pes etmeden siz kendiniz olup iyileseceksiniz
Bir doktor daha buldum bakalım seans ücreti fazla değilse gitmek istiyorum
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum bakalım neler neler geçmedi atlatmadin ki bu durumda geçer diyorum galiba beden yorgunluğu mental yorgunluk hepsi birleşince böyle oldu
3 ay takipte kalacağım kardiyolojide 3 ay sonra yine tetkikler vs yapılacak geçmedi ise yeni ilaç ve yöntemler uygulanacak
Diğer Dr um da takviyeleri düzenli olarak 3 ayda bir kah tahlili ile devam edecek
Umarım düzelirim

Depresyona girmişsiniz ve içinize attıklarınız size hastalık olarak geri dönmüş gibi geldi.Vücudunuz da sizinle konuşuyor.İyi hissetmek adlı kitabi okumanızı tavsiye ederim.

Geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Depresyona girmişsiniz ve içinize attıklarınız size hastalık olarak geri dönmüş gibi geldi.Vücudunuz da sizinle konuşuyor.İyi hissetmek adlı kitabi okumanızı tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim okuma listeme ekleyecegim inşallah
Bir kaç kitap daha araştırırken buldum ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…