Tükenmiş hissediyorum

Zaman zaman hepimiz bu sıkıntılara düşüyoruz önemli olan kaldığımız yerden devam etmek. İnançlı bir insansınız okuduğum kadarıyla namaza sarılın, bol bol inşirah suresi, nas, felak okuyun. Namaza zorlansanız da devam etmeye gayret edin. Biraz da dışarı atın kendinizi , yürümek insan ruhuna çok iyi geliyor, gün ışığı, temiz hava adım adım iyileşiyorsunuz. Böyle çöküntü hissettiğim zaman zorlanıyorum, yapmak içimden gelmiyor ama bir kere kendini dışarı atınca sonrası geliyor.
Zor zamanlarda eşimden de destek alırım, akşam televizyonu, bilgisayarı kapatıp, güzel bir çay demleyip uzun uzun sohbet ederiz, sarılırım, elini tutarım ona temas etmek bana çok iyi geliyor, sizde deneyebilirsiniz. Bir de evde psikolog besliyorum, canım kedim Herkesin kendince yöntemleri var, sağlık için gerekenleri yapmışsınız zaten, ruhunuz için de küçük küçük adımlar atmaya başlayın, her şey birden değişmez kendinize iyi gelen şeyleri keşfedip onlara yönelin, kolaylıklar dilerim

Çok teşekkür ederim

Mesele, ağrının varlığını ve kalıcılığını kabullenmek değil sadece. Ağrının yarattığı duygusal ve bilişsel bozuklukları maalesef sizi başka birine sürekli olarak dönüştürecek. Bunu kabullenmek ve bununla yaşamayı öğrenmek çok önemli

O zaman kendinle alakali kitapları oku, ünlü psikologların çok güzel kitapları var ve gerçekten işe yarıyorlar, şimdi bana önerin var mı diyebilirsin ama senin konin ile ilgili bilgim yok ben çocuğum veya farklı şeylerle ilgili okuyorum çok faydasını goruyorum

Bacım ilaç tedavisi alıyorsun diye hatırlıyorum, öyle ise doktoruna bir danış belki doz ayarlaması gerekiyordur. Güçlü görünmek zorunda değilsin kendin ol yeter

r
Bacım ilaç tedavisi alıyorsun diye hatırlıyorum, öyle ise doktoruna bir danış belki doz ayarlaması gerekiyordur. Güçlü görünmek zorunda değilsin kendin ol yeter
Görüştüm 2 ay kadar bu ilaçla takipte kalacağız eğer yine değişiklik olmazsa başka bir ilaç ve tedavisi olacak
Dr um önce kalbinizin eski ritmini bulmaya çalışalım düzeltelim diğer meseleler için farklı branşlara yönlendirme yaparım gerekirse dedi

Beni yipratip zorlayan son 2 aydır geçmeyen çarpıntı ve sıkışma
Odadan odaya bile dinlenerek geçiyorum Dr umda bırakın bazı şeyler yavaş olsun dedi
Hep bir yerlere yetişmeye geç kalacakmış gibi hissetmeye son verin dedi
Misal bir yere gideceğim değil mi randevu diyelim saat 11 de ya telaşı 8 de başlar bende yetisemeyecegim vs diye her yere koşar gibi gidiyordum Dr um yavaş tempoda yürüyün gerekirse geç kalin sonunda ölüm yok ya Dr bakmazsa yada gittiğiniz arkadaşıniz kırılırsa vs düzeltilir yeniden randevu alınır arkadaş vs ile konuşulur halledilir dedi
Erken çıkıyorum misal aksilik oluyor yine gecikiyorum artık takmamaya çalışıyorum 3 haftadır falan bunun üzerine gidiyorum

İyi hissetmek kitabını ve kalk bir dopamin demle irade terbiyesi bu kitaplari sipariş ettim bunları okuyup bitirince başka kitaplara geçeceğim inşallah
Terapi ile ilgili podcast araştırıyorum bir taraftan da

İyi hissetmek kitabını ve kalk bir dopamin demle irade terbiyesi bu kitaplari sipariş ettim bunları okuyup bitirince başka kitaplara geçeceğim inşallah
Terapi ile ilgili podcast araştırıyorum bir taraftan da
Sonuç alırsan yaz valla ben de okuyacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…