- Konu Sahibi minigmanig
​konu açıçaktım bu konuya rastladım bende aynııyım özelleklikle son 3ay,
bu hafta kızım okula başladı, okula gidiyoruz küçük kızımla kapıda bekliyoruz
12gibi alıp geliyoruz,ben yerimden kalkamıyorum akşama kadar sofra ortada duruyo,
çocuğuma destek olamıyorum, aşırı sinirli, unutkan,halsiz ,saçımı bağladığımda baş ağrısı yaşıyorum
ve çok bunaldım kimseyle sohbette edemiyorum bunun için çabalıyorum,
ama olmuyor eşimle bile konuşamıyorum,
herşeyi unutuyorum konuştuğum herşey saçmaymış gibi geliyo bana,
güleryüzlüyüm hep öyleydim o bile saçma geliyo bana hep niye tebessüm yapıyorum diyorum kendime,
tembelliğimden bıktım, ne iyi bir anneyim ,ne iyi bir ev hanımı, nede iyi bir eş,
nede iyi bir kul herşey sıfır bende hep böyleyim ben,
hep yaşadığım sıkıntılara bağladım ama herkes sıkıntı çekiyor evini,çocuklarını, eşini,görevlerini yerine getiriyor
bense hiç bişey yapmadan akşama kadar yatabilirim..
dün kan testi yaptırdım yarın alıcam sonucunu bişey çıkmazsa ne gibi bir bahanem olacak acaba,
bende kansızımdır diye düşünüyorum hep zaten çocukluktan buyana hep kansızdım hepte tembeldim,
bu tembellikten nasıl kurtulucam bilmiyorum ama artık,
herzaman düzenli, arkadaş çevresi olan soysal bir insan olmak istiyorum neden başaramıyorum ben ,başaranlar nasıl başarıyor?
bu hafta kızım okula başladı, okula gidiyoruz küçük kızımla kapıda bekliyoruz
12gibi alıp geliyoruz,ben yerimden kalkamıyorum akşama kadar sofra ortada duruyo,
çocuğuma destek olamıyorum, aşırı sinirli, unutkan,halsiz ,saçımı bağladığımda baş ağrısı yaşıyorum
ve çok bunaldım kimseyle sohbette edemiyorum bunun için çabalıyorum,
ama olmuyor eşimle bile konuşamıyorum,
herşeyi unutuyorum konuştuğum herşey saçmaymış gibi geliyo bana,
güleryüzlüyüm hep öyleydim o bile saçma geliyo bana hep niye tebessüm yapıyorum diyorum kendime,
tembelliğimden bıktım, ne iyi bir anneyim ,ne iyi bir ev hanımı, nede iyi bir eş,
nede iyi bir kul herşey sıfır bende hep böyleyim ben,
hep yaşadığım sıkıntılara bağladım ama herkes sıkıntı çekiyor evini,çocuklarını, eşini,görevlerini yerine getiriyor
bense hiç bişey yapmadan akşama kadar yatabilirim..
dün kan testi yaptırdım yarın alıcam sonucunu bişey çıkmazsa ne gibi bir bahanem olacak acaba,
bende kansızımdır diye düşünüyorum hep zaten çocukluktan buyana hep kansızdım hepte tembeldim,
bu tembellikten nasıl kurtulucam bilmiyorum ama artık,
herzaman düzenli, arkadaş çevresi olan soysal bir insan olmak istiyorum neden başaramıyorum ben ,başaranlar nasıl başarıyor?