Daha çok uyumâlısınHerkese merhaba. Son zamanlarda herseyden bikmis bunalmis bir durumdayim. Insanlarin devamli konusuyor olmasi, her sabah ise gidecek olmamiz beni boguyor. Bugün is yerinde fenalastim ve acile kaldirildim. Doktor dinlenmem gerektigini soyleyin rapor Verdi. Bu yorgun luk mudur, depression mudur anlamadim. Ne yapabilirim uzerimdeki bu isteksizlik ve yorgunlugu nasil atlatabilirim bilmiyorum. Inanin Bana konusan bir insan gordugum zaman Aninda bas agrim baswliyor ve geriliyorum. Var mi bu durumu yasayip Atlatan?
Bence artik cogu insan böyle. Atlatmanın tek yolu hayatta her seyi oldugu gibi kabul etmek. En basta kendinizi.Herkese merhaba. Son zamanlarda herseyden bikmis bunalmis bir durumdayim. Insanlarin devamli konusuyor olmasi, her sabah ise gidecek olmamiz beni boguyor. Bugün is yerinde fenalastim ve acile kaldirildim. Doktor dinlenmem gerektigini soyleyin rapor Verdi. Bu yorgun luk mudur, depression mudur anlamadim. Ne yapabilirim uzerimdeki bu isteksizlik ve yorgunlugu nasil atlatabilirim bilmiyorum. Inanin Bana konusan bir insan gordugum zaman Aninda bas agrim baswliyor ve geriliyorum. Var mi bu durumu yasayip Atlatan?
Tükenmişlik değil de mesleki hastalık. Gürültüye sese karşı hassas oluyoruz. Sürekli gün içinde gürültü ve sinirlerimiz yıpranıyor. Meslekte kaçıncı yılınız?Servise biniyorum karisi bir taraftan kendisi bir taraftan 15 dakikalik yolda, 15000 kelime kullaniyor .derse giriyorum 35 ogrenci ayni anda konusup, devamli soru soruyor. Tenefuse cikiyoruz. Ogretmenler devamli konusuyor. Nedir bu konusma Meraki vallahi beyin kalmadi bende. Herkes anlatma derdinde . Bence hepimiz bir sure sessizlikle vakit gecirelim . Anca bu şekılde cozum bulabiliriz
12 sizin?Tükenmişlik değil de mesleki hastalık. Gürültüye sese karşı hassas oluyoruz. Sürekli gün içinde gürültü ve sinirlerimiz yıpranıyor. Meslekte kaçıncı yılınız?
14 sene bitti belli seviyeden sonra artık gürültü tahammülü azalıyor. Okulda sürekli dikkatini vermek zorundasın öğrencileri takip etmek gerek. Gereksiz muhabbetler yoruyor insanı. Annem de öğretmendi hatırlarım küçüklüğümde biz biraz ses çıkarınca derdi kafam kaldırmıyor diye. Hak veriyorum şu an ona.12 sizin?
:))Konu sahibi kay kenara, ben de geliyorum
Tükendim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?