- 20 Temmuz 2016
- 622
- 31
- 98
- Konu Sahibi lalezar8216
-
Kendi yiyemediği beğenmediği şeyi başkalarına ikram etmesi de pek hoş olmuşİş ortamı öyle malesef. Benim de sesini duyunca ıyy dediğim insanlar vardı. Biri vardı mesela sabahtan akşama kadar kayınvalidesinin dedikodusunu yapardı. Kadının yaptığı kurabiyeleri iş yerine getirip "bakın ne kadar iğrenç evde yiyemedim size getirdim"demişti bir gün. Sonra başka biri geldi her odaya girdiğinde "merhaba gençlik" diye böğürüyordu. Aşırı cıvıktı, gelir dokunarak konuşurdu, ben de hiç sevmem omzuma saçıma dokunulmasını. Başka biri vardı, yakın olduğum arkadaşımla fısır fısır kendi aramızda konuşurken araya girer "nooooldu noooldu" derdi. Bunlar yüzünden sigaraya başladım. Her fırsatta sigara molasına kaçıyorduk arkadaşlarımla. Tabi çok sevdiğim kardeşim gibi gördüğüm arkadaşlarım sayesinde tahammül edebiliyordum biraz olsun. Ama tamamen kaçış yok, her yerdeler =)))
Kendi yiyemediği beğenmediği şeyi başkalarına ikram etmesi de pek hoş olmuşkafalar güzel ya.
Yazarı aklıma gelmedi şuan. Google yazın hemen çıkar zaten. Benim başucu kitabımdır.Iyi hissetmek yazarı kim okuyayim bari
Konuyu translateden mi çevirdiniz naptınız bazı cümleleri defalarca okudum, yine anlamadım.
Ve tükenmişlik sendromu böyle bişey değil.
Hayır olmuyor. Herşeyin de bir sendromu olmayıversin.Bu insanları görmekten bıkmak tiksinmek iş yerinde bir nevi tükenmişlik sendromu olmuyor mu
Peki sizi dinleyelim madem bu konuda otoritesinizHayır olmuyor. Herşeyin de bir sendromu olmayıversin.
Iyi hissetmek kitabını sipariş verdim bugün umarım okuduktan sonra iyi hissederimSanırım o kişiler sizde takıntı haline gelmiş. Size tavsiyem "iyi hissetmek" kitabını okuyun. İnanın çok şey değişecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?