- 20 Temmuz 2016
- 622
- 31
- 98
- Konu Sahibi lalezar8216
-
Çok sevindim. Eminim çok iyi gelecekIyi hissetmek kitabını sipariş verdim bugün umarım okuduktan sonra iyi hissederim
Ben bu konuda otoriteyim demedim, abartmayı seviyoruz anlaşılan.Peki sizi dinleyelim madem bu konuda otoritesiniz
Içimdeki bu isteksizlik tahammül edememe hissi nedir peki
Birden çok konusu var acaba ondan mı öyle geldi size? Mesaj silinmez yoksa.Konuda mesajlar mı siliniyor yoksa ben hayal mi gördüm?
Evet öyle olmuş bende baktım şimdi, çok teşekkür ederimBirden çok konusu var acaba ondan mı öyle geldi size? Mesaj silinmez yoksa.
Güzel bir psikolog bulabilsem ama yok şöyle beni anlıcak kendi değerimi göstericek
Valla bilemedim öyle mi sürekli burda olamıyorum işler yoğunKonuda mesajlar mı siliniyor yoksa ben hayal mi gördüm?
Zaten kendimi üstün hissetmiyorum öyle bir niyetim de yok bendd sıradan bir insanım zatenneden böyle bir beklenti
yani benim ekstra bir değerim falan yok
milyarlarca insandan biriyim bu dünyada
neden üstün hissedeyim ki kendimi, birisi bana değerimi göstersin, beni "değerli " hissettirsin
o hoşlanmadığınız insanlar ile aranızda bir fark yok
aşağıda yahut yukarıda değilsiniz
insanlara sadece insan oldukları için değer verme aşamasına gelirsek kimseyi bu kadar takmayız
Insallah yapabilirimumursamayin isinizi yapin cikin.
insanlarin dusuncelerine davranışlarına mudahele edemeyiz.
onlari oyle kabul edin.
kendi hayatiniza odaklanin
Malesef bu ortamdan vazgeçemiyorsan yapilacak tek şey onlari umursamamak doğru yapiyorum olmuyor demişsin ama aslinda birinden nefret etmek de ona karşi bir nevi duygu beslemek. Ama onu saymazsan yok sayarsan işte o zaman o insan senin için yok olmuş oluyor. Bu tür insanlarla yaşamaya alişmamiz şart. Bazilarinin evdekine bile tahammulu yok. Sende en azindan işte yaşaniyor bu durum. Ben o insanlari duyamayacak goremeyecek kadar saymiyorum dersin ve umursamazsin.Mrb.lar eski actigim konulardan bilirsiniz yada okumuş olanlarımız vardır
Neyse bazı insanları hayatımızdan çıkartmak ısıtıyoruzdur ama çıkartmıyoruzdur mesela iş yerinde ki bazı insanlar her gün Her gün o ortamda 9 saat bulunuyoruz ve tahammül edemediğimiz hadi farklı odada iken suratını görmüyoruz belki ama konuşurken sesini duyduğumuz kişiler sesine bile tahammül edemiyorum sürekli benim karşıyım konuşmalar sürekli herşeyi benden bilmeye yönelik konuşmalar sürekli
Seslerini duyuyorsun ister istemez sürekli böyle çeneleri düşük allahım seslerine bile dayanamiyorum
Yani bu tip insanları hayatımızdan çıkartamıyoruz
Artık tiksinme boyutunda sesleri bile artik dayanılacak gibi değil
Benim durumumda olan arkadaşlar yazabilir mi ne yapmak lazım
Takma gormezden gel kulaklık tak
Hepsini yapiyorum ama sabahtan akşama kadar da kulaklikla müzik dinleyemem sonuçta
Yine bir sesler bir gerginlikler var iğreti oluyorum seslerinden ve kapıları çarpmalarından
Aynen öyle yapiyorum ama iste sinirlerimin bozulmasına engel olamıyorum hayatımdan çıkarıp fırlatmak istediğim insanlar ama çıkartamıyorum iste iş yerimdeleris ev
ev is
hep rutin seyler
rutinin disina cikin cumartesi yasakları kalkti cikin gezin iyi gelecektir
Aynen oyleMalesef bu ortamdan vazgeçemiyorsan yapilacak tek şey onlari umursamamak doğru yapiyorum olmuyor demişsin ama aslinda birinden nefret etmek de ona karşi bir nevi duygu beslemek. Ama onu saymazsan yok sayarsan işte o zaman o insan senin için yok olmuş oluyor. Bu tür insanlarla yaşamaya alişmamiz şart. Bazilarinin evdekine bile tahammulu yok. Sende en azindan işte yaşaniyor bu durum. Ben o insanlari duyamayacak goremeyecek kadar saymiyorum dersin ve umursamazsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?