Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar birde iliski baslatip yurutebilecegimide inanmıyorum.Kizlar kendimi iyi hissetmiyorum. Ne iyi gelir ki bir insana. Tükenmiş hissediyorum bazen..
Ben doğru ılıskılerın planlanan ılıskıler olduguna ınananlardan degılım. Ask lazım asık olayım, bu adam ıyı bende gonlu var bırlıkte olayım vs. Bence de ask olayını planlamaman en ıyısı. Bır de sadece sen degıl hepımız tukendık yalnız degılsın ♥Kizlar birde iliski baslatip yurutebilecegimide inanmıyorum.
Al bendende o kadar .Ölüme yaklasıorum sanki .Ama hasta olmam ıstemıyorum .Vaktım gelınce acısız ölüm olsun ıstıyorum .Kizlar kendimi iyi hissetmiyorum. Ne iyi gelir ki bir insana. Tükenmiş hissediyorum bazen..
Tövbe de.Al bendende o kadar .Ölüme yaklasıorum sanki .Ama hasta olmam ıstemıyorum .Vaktım gelınce acısız ölüm olsun ıstıyorum .
Bu aralar boyleyim söylemedim henuzDestek alıyordun di mi? Doktor ne diyor?
uzuldum arkadasımAl bendende o kadar .Ölüme yaklasıorum sanki .Ama hasta olmam ıstemıyorum .Vaktım gelınce acısız ölüm olsun ıstıyorum .
Umudunuzu kaybetmeyinAsktan yana umudum yok artik.
Hepimizde var bu ara dunya olarak sarsildik.Kapandik kaldik evlere ilk olarak kendinle barisman lazim kendini sevmen.Sonra kendi sevdigin seylere oncelik vermen.Hayatta umut bitmez umutlarina saril.Kizlar kendimi iyi hissetmiyorum. Ne iyi gelir ki bir insana. Tükenmiş hissediyorum bazen..
Kime gelmez kiBana da iyi gelir bu.![]()