• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tukenmislik

Begonvilll12

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
6
Merhabalar arkadaşlar.. bebeğim 4 aylık olacak neredeyse doğduğundan beri gazlı bir bebekti zordu zaten süreç şu iki haftadır daha da işler iyice bozuldu .. doktora götürdüm alerjik bir bebek olduğunu söyledi ve mama raporladi sorun şu ki beni bırakmıyor yapışık yaşıyoruz evet çok güzel bir duygu ama tuvalet ihtiyacimi bile gideremiyorun kucağımda uyuyo saatlerce bırakınca feryat figan.. emzik istiyor veriyorm iki saniye sonra atıyor ya da ememiyor bilmiyorum böyle sorunlar yaşayıp çözüm bulan var mı .. çünkü sağlık sorunlarım oluşmaya başladı beslenememek dinlenememek çok kötü bir hale sokuyor

Allahım sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Biliyorum kolay değil. Uyuduğu zaman mutlaka ya dinlenin ya da sevdiğiniz bir şeyler yapın.

Mutlaka yemeğe ve temizliğe destek alın.

Allahım yardımcınız olsun inşallah.

Allahım sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Biliyorum kolay değil. Uyuduğu zaman mutlaka ya dinlenin ya da sevdiğiniz bir şeyler yapın.

Mutlaka yemeğe ve temizliğe destek alın.

Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Amin inşallah

Oğlum böyleydi, günboyu bağır bağır ağlardı. 4.ayda şiddetlendi ve bir anda kesildi. Sizin de geçecek yakında merak etmeyin.
Alerji için kesin teşhis koyuldu mu?

Oğlum böyleydi, günboyu bağır bağır ağlardı. 4.ayda şiddetlendi ve bir anda kesildi. Sizin de geçecek yakında merak etmeyin.
Alerji için kesin teşhis koyuldu mu?
Test yapmadı açıkçası vücudunda döküntüler mukuslu kaka vardı o şekilde alerji dedi .. inşallah kesilir çok yoruluyorm

Back
X