- 12 Nisan 2012
- 4.953
- 7.429
- 358
Aynen ben de oyle düşünüyorum. Yaza hazirlik icin kisin sıkmalı biraz .Ocak ayi itibari ile tam gaz birikime basliyorum Allah nasip ederse.. Fuzuli hic bi sey almayacagim. Kiyafet ayakkabi canta yeteri kadar var. Eşimin de keza öyle. Kizima sadece bez ve islak mendil o kadar. Geri kalan hep gıda olacak. Yaz ayi ile ilgili planlarim var. Haftasonlari kacamk yapmak icin 6 ay sıkı tutmam lazim.
Gecen sene kac geliyordu?4 haneli doğalgaz faturam var. Ben bugün tüketmedik derken bile dünyaları tüketiyorum galiba
Gecen sene kac geliyordu?
Ben artik çocuklar okuldayken kapatiyorum. Normalde hic kapatmazdim.
Peteklerden de 1 kacini kapiyorum.
Komşularim hep kapatıyor. En yüksek fatura bana geliyor
Boyle oyle dusundugum icin hic kapamiyordum zaten en dusukte yakiyordum. Ama cevrem ac kapa yapiyor ,onlara daha az geliyordu.Aslında kapatıp açmak daha çok yakıyormuş. Tekrar ısınması fazla enerji yakıyormuş
Sabahları ısıyı düşürün kapatmayın bence
Benim de iyi degil, cocuklarda var . Bizi bu duruma dusurenler utansin Elektrikli sobam da var , salonda aciyorum cocuklar gelince , sonra ev iliniyor zaten . Yakin zamanda havalar sicakti. Asil soguklar bu hafta geliyorGeçen sene farklı bir evdeydim ve usumedigimiz icin pek yakmazdik. 100 maks 200 gibi gelirdi. Bu sene hamileyim. Kan degerlerim pek iyi degil, cok üsümeye basladim
Denedikten sonra burada da yazarsanız sevinirim bizde öğrenmiş oluruz sonucu.Boyle oyle dusundugum icin hic kapamiyordum zaten en dusukte yakiyordum. Ama cevrem ac kapa yapiyor ,onlara daha az geliyordu.
Simdi ben de oyle yaptim daha az geldi gecen seneye göre. Bakalim bu ay ne olacak.
Gectigimiz ay denedim aslinda. 1 hafta daha gec gelmis fatura gecen sene ama 480 500 lu bir seydi. Hep en dusukte ,her odayi yaktim .Denedikten sonra burada da yazarsanız sevinirim bizde öğrenmiş oluruz sonucu.
Merhaba S Spizella cok guzel kararlar almissin. Umarim devam ettirebilirsin. Gerci mecbur birakildik devam ettirmeye
Ben de uzun bir süre yiyecek ,içecek, zorunlu kıyafet harici bir sey almayi düşünmüyorum.
Subatta ev borcumuz bitiyor, uzerine beyaz esya taksiti vardi o bitecek. Gelen parayla borsada uzun dönemli yatirim yapmayi planlıyoruz.
Ekonomi toparlanana kadar böyle.
Yok besim . O da iyi kafa daha rahat. Borsa da bakiyorsun arastiriyorsun. Ama hoşuma gitti . Ogrenmeye calisiyorum bakalimBaşka alacağınız bir şey yoksa çok iyi olur.
Tl de para biriktirmek çok saçma artık.
Bu arada benim bireysel emeklilik için birikimim altın ve döviz fonundaydı 10 bin birikimin getirisi 19 bin oldu. Fon dağılımınızı değiştirebiliyosunuz eğer bireysel emekliliğiniz varsa. Zorunlu Bes te de oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?