Gunaydin linda
Dışarıda keyif için, eğlence için, sosyalleşmek için yensin hiç itirazim yok. Ama sırf karın doyurmak icin disardan yemek soylenince ben o paraya üzülüyorum
Biraz fazlamız vardı eşimle diyet yapıyoruz 2 aydık dışarıdan yemiyoruz sağlıklıda beslenmeye başladık kapalı gıdalar ısır zıvır yerine kuruyemişler aldı ekonomi yapmakta cepte
Gunaydin tatlim iste dolaptaki cikolata ceviz den her daim baskın çıkıyor bizdeBiraz fazlamız vardı eşimle diyet yapıyoruz 2 aydık dışarıdan yemiyoruz sağlıklıda beslenmeye başladık kapalı gıdalar ısır zıvır yerine kuruyemişler aldı ekonomi yapmakta cepte
İşte ben harcamamak için ek hesabı kapattım kredi kartı limitini düşürdük gidaye gidiyor oda maaşı yatırıma tıp az miktar harçlık bırakıyorum kartta.Bu yaz belki bende fasulye atarim biraz..ama ocaktan sonra ciddi anlamda giderlerimi minumum seviyeye cekmek istiyorum. Calisan arkadaşlar sizin aylik cep harçlığı aliyor musunuz. Mesela bende o yok istedigim kadar harcama dürtüsü geliyor bu nedenle. Ama mesela 500 tlm olsa o ay özel giderlerim icin falan filan. Onun disina cikmasam acayip tasarruf yapmis olurum. Miktar temsili tabiki. Herkesin butcesine göre.
Bu yaz belki bende fasulye atarim biraz..ama ocaktan sonra ciddi anlamda giderlerimi minumum seviyeye cekmek istiyorum. Calisan arkadaşlar sizin aylik cep harçlığı aliyor musunuz. Mesela bende o yok istedigim kadar harcama dürtüsü geliyor bu nedenle. Ama mesela 500 tlm olsa o ay özel giderlerim icin falan filan. Onun disina cikmasam acayip tasarruf yapmis olurum. Miktar temsili tabiki. Herkesin butcesine göre.
Tum gun haftaicinin yemeklerini yapmakla geçti valla. Cok şükür var ki yapabildim.Bence haftasonu oldugu icin herkes cılgınca tüketim yapıyor suan
Nerdesiniz hanımlar? Gelin diyin ki hayır tüketmiyoruz, üretiyoruz ❤
Bende bugun bi miktar harcama yaptim ama ihtiyacti hep. Bu hafta hep evden yicem insallah. Aksama da yemegim var. Ekmek fiyati artacakmis daha da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?