• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüketti beni bu adam

Konudan bağımsız olarak sormak istiyorum müsadenize sığınarak,
Doğum günü gibi bir şeyden bahsetmişsiniz, o nedir acaba?

Evet
Sene başında Doğum yaptım Doğumdan dokuz ay sonra ikna edebildim
aynısını bende yaşadım. şimdi düzeldi 9 yıl sonra ya kapı orda dedim ciddiydim ama. Doktora gidersin hormonlarına baktırırsın dedim yada boşancam dedim. baktıkı gercekten ciddiyim doktora gitti ve hormonlari normal cıktı. bende senin gibi vajınısmustan cektim başlarda. zaten aylarca cinselik yaşamayıncada ağri olması normal. ben boşanmaya gercekten kararlıydım ama.

aynısını bende yaşadım. şimdi düzeldi 9 yıl sonra ya kapı orda dedim ciddiydim ama. Doktora gidersin hormonlarına baktırırsın dedim yada boşancam dedim. baktıkı gercekten ciddiyim doktora gitti ve hormonlari normal cıktı. bende senin gibi vajınısmustan cektim başlarda. zaten aylarca cinselik yaşamayıncada ağri olması normal. ben boşanmaya gercekten kararlıydım ama.
Hormonlar mormal coktu dıyorsunuz. Peki sorun neymıs? Duzeltebıldınız mı?

Konudan bağımsız olarak sormak istiyorum müsadenize sığınarak,
Doğum günü gibi bir şeyden bahsetmişsiniz, o nedir acaba?
Yani Doğum günü hediyesi istemedim onun yerine bi kere ilişki istedim
Korunduğum halde iki Doğum günündede hamile kaldım

Artık bende soğudum zaten
Bi beklentim kalmadı
Ama madem hormonlar iyiymiş neden ozamana kadar sana eziyet ediyoki

Artık bende soğudum zaten
Bi beklentim kalmadı
Ama madem hormonlar iyiymiş neden ozamana kadar sana eziyet ediyoki
bilmiyorum ki esim gercekten iyi bir insan. iyi bir baba. bir dedigimizi iki etmez. buna ragmen bosanmaya kararliydim. cinseliksiz evlilik yürümez. iki ev arkdasi gibi resmen. büyük kavga cikardim. düzeldi simdi

Back
X