- Konu Sahibi Depresifbaci
Senede bir kez mi? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynısını bende yaşadım. şimdi düzeldi 9 yıl sonra ya kapı orda dedim ciddiydim ama. Doktora gidersin hormonlarına baktırırsın dedim yada boşancam dedim. baktıkı gercekten ciddiyim doktora gitti ve hormonlari normal cıktı. bende senin gibi vajınısmustan cektim başlarda. zaten aylarca cinselik yaşamayıncada ağri olması normal. ben boşanmaya gercekten kararlıydım ama.Evet
Sene başında Doğum yaptım Doğumdan dokuz ay sonra ikna edebildim
Hormonlar mormal coktu dıyorsunuz. Peki sorun neymıs? Duzeltebıldınız mı?aynısını bende yaşadım. şimdi düzeldi 9 yıl sonra ya kapı orda dedim ciddiydim ama. Doktora gidersin hormonlarına baktırırsın dedim yada boşancam dedim. baktıkı gercekten ciddiyim doktora gitti ve hormonlari normal cıktı. bende senin gibi vajınısmustan cektim başlarda. zaten aylarca cinselik yaşamayıncada ağri olması normal. ben boşanmaya gercekten kararlıydım ama.
Yani Doğum günü hediyesi istemedim onun yerine bi kere ilişki istedimKonudan bağımsız olarak sormak istiyorum müsadenize sığınarak,
Doğum günü gibi bir şeyden bahsetmişsiniz, o nedir acaba?
düzelti cünki boşancam dedim. ve blöf yapmadım boşanmaya kararlıydımYani Doğum günü hediyesi istemedim onun yerine bi kere ilişki istedim
Korunduğum halde iki Doğum günündede hamile kaldım
Artık bende soğudum zatenaynısını bende yaşadım. şimdi düzeldi 9 yıl sonra ya kapı orda dedim ciddiydim ama. Doktora gidersin hormonlarına baktırırsın dedim yada boşancam dedim. baktıkı gercekten ciddiyim doktora gitti ve hormonlari normal cıktı. bende senin gibi vajınısmustan cektim başlarda. zaten aylarca cinselik yaşamayıncada ağri olması normal. ben boşanmaya gercekten kararlıydım ama.
hep kk kadınları korunur ve mucoze bir şekılde hamile kalırYani Doğum günü hediyesi istemedim onun yerine bi kere ilişki istedim
Korunduğum halde iki Doğum günündede hamile kaldım
bilmiyorum ki esim gercekten iyi bir insan. iyi bir baba. bir dedigimizi iki etmez. buna ragmen bosanmaya kararliydim. cinseliksiz evlilik yürümez. iki ev arkdasi gibi resmen. büyük kavga cikardim. düzeldi simdiArtık bende soğudum zaten
Bi beklentim kalmadı
Ama madem hormonlar iyiymiş neden ozamana kadar sana eziyet ediyoki
hep kk kadınları korunur ve mucoze bir şekılde hamile kalır![]()
Allahım bidaha yaşatmasın canımbilmiyorum ki esim gercekten iyi bir insan. iyi bir baba. bir dedigimizi iki etmez. buna ragmen bosanmaya kararliydim. cinseliksiz evlilik yürümez. iki ev arkdasi gibi resmen. büyük kavga cikardim. düzeldi simdi
tesekkürlerAllahım bidaha yaşatmasın canım
Mutluluğunuz daim olsun
gercekten bosancaksiniz ciddi olmadiginizi bilirse hic birsey degismezAllahım bidaha yaşatmasın canım
Mutluluğunuz daim olsun