Bunlar diz boyu yabani otlar arasında kalmışlardı. Ve burası bu yıl çoook soğuk bir kış geçirdi. Yabani otları temizleyince bunlar çıktılar kabak gibi ama biri gelişmiş diğer dört tane minnak kalmış

Ooo lahanalar corbalik olmus bile
Artik cicek acarlar,gobek yapmayabilirler,ama dusunsene corba bile olsa kok bereketi
Ben de tohum dokulup fide cikmis bir koseden ozenle lahanalari sokup baska yere dikmistim,Tutmuslar nasil sevindiydim,baktim cicek aciyorlar
Yaprak yapamadan:))
Topladim haslayip limonlu salata yaptim oooh mis:))

Bende çorba yada salata yapayım dediğin gibi, bol limonlu

Sonuç olarak köklerini yeniden ektiğim kırmızı pancar ve kerevizler her daim yaprak vermeye devam ediyor. Ama toprak altında kök var mı bilmiyorum. Yaprakları için bile olsa güzel bir tecrübe oldu..

Bu lahanaları yemek nasip olmadı bende kendi haline bıraktım. En azından tohumluk olsun diye

Cok basarili olmussun isabel,sunlara baaak
Pancarlari haslayip yogurtlu salata yapabilirsin,yufkayla borek olur,kereviz yapragini tursuda kullaniyorum ben,baska ne olur acaba?
Rabbim nasil da bereket veriyor,yenilen geri geliyor resmen ya

Bu lahanaları yemek nasip olmadı bende kendi haline bıraktım. En azından tohumluk olsun diye

Ahhahhaa benimkinin ikizi
Karnabaharlarim kardan etkilenmisti,bir kismi ciliz cicek verdi,ama 3 u 4u tam bir karnabahar oldu,kac gundur salatasina muptelayim:))
Gec cinsiymis demekki,artik karnabahar mi olur diyordum,hatta bir ikisi duruyor,ciceginin ustune kapanmis,veresi yok,ellesmedim ben de

Maydonozlarim buyudu

Cikmisken karnabahari da cektim,nasil kucaklamis kuzusunu gormelisin

Ben mor lahanayi denemiştim
Ciceklendi ve kurudu
Lahana vermedi bana

Pancarlari haslayip yogurtlu salata yapabilirsin,yufkayla borek olur,kereviz yapragini tursuda kullaniyorum ben,baska ne olur acaba?
Pancardan kastiniz mor pancarlar dimi ?

Evet canım gerçekten çok iyi oldu bu ikisi.Kereviz o bildiğimiz kalın saplı hale bile gelmiş.Pancar yaprağı önerilerini değerlendireceğim. Kereviz ise baharat gibi birçok çorbaya ,yemeğe katılıyor. İster kurutulup ister böyle yeşil haliyle. Sabahları 4-5 dal Kereviz ,yarım limon ve yarım demet maydanoz ile harika bir detox içeceği oluyor. Benim Kereviz yaprağında özellikle uğraşmamın sebebi bu yeşil su için
Dediğin gibi Rabbim sınırsız nimet vermiş çok şükür

Kesin geç döllenme ikizlerdir bizimkiler
Ahhh ne güzeldir o karnabaharları yemek.İnsan kendi yetiştirince daha bir lezzetli, kıymetli oluyor..Afiyetler olsun..
Bende sen gibi baktım birşey vermiyor kendi haline bırakıyorum. Vardır bir çabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…