Tükürdüğünü yalayan bir erkek kişisi daha :)

zarifenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
859
1.071
43
Bu zafer hikayesi arkadaşıma aittir. Darısı bana ve bunu bekleyen herkese inşallah :)

Arkadaşımın konuştuğu biri vardı okul grubundan tanıştığı arkadaştan biraz öteye giden bir ilişkiydi. Sürekli konuşurlardı arkadaşım çok değer veriyordu çocuğa ilk başlarda çocuk iyidi ama fazla değer görünce rotasını şaşırdı saçmalamaya başladı arkadaşıma seni güzel bulmuyorum felan demeler bi kusurlu görmeler havadan uçmalar felan neyse bi gün çocuk ilişkiyi tamamen bitirmek istedi artık konuşmayalım felan arkadaşım yapma etme dedi pişman olucaksın dedi çocuk da neyine pişman olucam yazma dedi arkadaşımda uzak durdu hiç yazmadı konuşmadı.3 ay sonra felan çocuk mesaj attı buna sınavı bahane ederek. Cevap alamayınca üsteledi sürekli yazdı bi süre sonra arkadaşım cvp verdi ama soğuk konuşmuş sürekli kovmuş kovtukça çock tmm diyip iki gün sonra yazıyo. Özür dilemiş pişmanım yaptıklarım için seni geri kazanıcam felan tabi iş.işten geçtikten sonra. Ve dün ortak bi sınavda çocuk arkadaşımı görmüş gözüne çok güzel gözükmüş hatta o an kendine salak sen bu kıza nasıl seni güzel bulmuyorum dedin demiş kızmış öfkelenmiş kendine. Arkadaşımı bi erkekle konuşurken görmüş kıskanmış akşamına yazdığı mesajları görmelisiniz ağlıyo nerdeyse biz buna ilahi adalet diyoruz :) bi oh olsununuzu alırız artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…