tükürük sperm öldürür mü?

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
18
Kızlar yine ben ve yine hamilelikle ilgili bi konu.
Siz benim yerimde olsaydınız bence kafayı yerdiniz. Az önce anneme adet olduğumu söyledim ve bana seninle birlikte evlenenler şimdi doğurdu bebeklerine bakıyorlar dedi. Tam tamam bu ay hiç takmixam dedim yine bişey yine bişey ve daha 1yıl 3 aydır evliyiz 7 ay zaten vajiydim geçen ay ilk kez denedik ama adet oldum normalde düzenli adetim ama bu ay 5 gün önce oldum
neyse soruma gelirsek sizce tükürük spermi öldürürmü

Bu konuda bilgi sahibi hiç değilim ama yazdıklarınızı okuyunca acaba stresten dolayı mı olmuyor.Çok kafaya taktıysanız sizinle evlenenlerin cocugu olduysa diye üzülmeyin zamanı var demek ki daha :KK15:

Öldürür mü bilemem ama tukuruk yerine kayganlastirici satin alip kullansaniz sanki daha uygun olur gibi

Sen cok takintilisin boyle dewam edersende olacagi varsada olmayacak.hem tukurukle spermin ne alakasi var onuda anlamadım.. bi akisina birak zaten daha yeni vajnsmustan kurtulmussun azcik tadini cikar bebek zaten kendi gelir.

Kızlar yine ben ve yine hamilelikle ilgili bi konu.
Siz benim yerimde olsaydınız bence kafayı yerdiniz. Az önce anneme adet olduğumu söyledim ve bana seninle birlikte evlenenler şimdi doğurdu bebeklerine bakıyorlar dedi. Tam tamam bu ay hiç takmixam dedim yine bişey yine bişey ve daha 1yıl 3 aydır evliyiz 7 ay zaten vajiydim geçen ay ilk kez denedik ama adet oldum normalde düzenli adetim ama bu ay 5 gün önce oldum
neyse soruma gelirsek sizce tükürük spermi öldürürmü
anlayanlar anlatsın bana yaa tükürük ne alaka spermle

Konuyu anladım ama son cümlenizle bağlantı kuramadım kusura bakmayın.
Tükürük, sperm bağlantısını kuramadım.
Konunuza gelince daha çok yeni, dolayısıyla ilk denemenizde hamile kalacaksınız diye birşey yok. Biraz strese girmemeye çalışarak devam edin denemeye.

Tükürük içindeki bazı bakteri ve enzimler spermi öldürür diye okumuştum daha önce.

Back
X