Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi tükürük

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
kzılar bebegımın 2 haftadır fazlasıyla tukuruk salglıyor ve tabı yanakları brıaz kızarıor netten baktım unlar olabıloyormus 4.ayında doktorada gosterbılırsınız dıor 1 tane dıs patlayblır faln sızde de oldumu boylesı ve doktora gösterdınızmı

benım oglumda su anda 6 aylık yaklaşık 1.5 aydır salyaları akıyor.doktoru diş oncesı 2 ay bole olur dedı.yanı 2 ay oncesınden baslıyomuş.

benim kızımda 3 buçuk aylık ağzından tükürükler akıyor önü hep yaş oluyor doktora sordum diş olabilirmi diye 'daha çok erken dedi' ama şimdide elini ağzından alamıyoruz kaşınıyor belkide...diş olabilir diye düşünüyorum ama bilmiyorum...

benim kızımda 3 buçuk aylık ağzından tükürükler akıyor önü hep yaş oluyor doktora sordum diş olabilirmi diye 'daha çok erken dedi' ama şimdide elini ağzından alamıyoruz kaşınıyor belkide...diş olabilir diye düşünüyorum ama bilmiyorum...

aynen ya 3.5 aylıkken su basladı sımdı elını alamıyoruz agzından 4 ayı gectı ve cok fazla huysuzlanmaya basladı sız yıne doktordan bılgı alırsanız bızımle paylaşırsanız sevınırım

cnm muhtemelen bebişin diş çıkartmaya hazırlanıyor benim kızımda 3 aylıkken başladı ellerini ağzına sokmaya ve tükürüklerini akıtmaya 5. ayımızda da dişimizi çıkarttık

evet kızlar benim meleğimde 4 aylık ellerini ağzından çıkarmıyor ve elleri ağzındayken kavga ediyor sanki.Tükürüğüde arttı.Dün kontrole gitmiştik doktorda 2 ay öncesinden başlar dedi ama birşey vermedi.ben bi diş kaşıyıcı alacağım

Back
X