Tulemmmmmmm hamileeeee

tulemmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
61
0
86
41
Ankara
Rabbim bu mutlulugu bana bugün yaşattı. 1.5 yıldır bebegim olmuyordu hep dua ettim rabbim en sonunda nasip etti şükürler olsun. isteyen herkese versin allahım..inş. saglıklı sıhhatli kucagıma almayıda nasip eder allahım.

tebrikler canım.neden olmadı 1.5 yıl bebeğin sorun var mıydı yok muydu.varsa ne çeşit bir tedavi gördün.ben de istiyorum.1,5 see oldu evleneli baştan korunduk bir kaç ay.dr da gittim ama bir sorun yok ben de kist mist hormon anormalliği.ama daha tutturamadık.biliyo musun dün akşam tüymda gördüm bir oğlan çocuğum olmuştu.çok güzel bir bebekti..ALLAH sağ salim kucağına alma nasip etsin inşaalah.

çok sevindim canım rabbim sağsalim kucagınada almayı nasip etsin hani mutluluk gözzlerinden okunuyor derlerya sende yazılarınla belli etmişşin mutluluğunu

bak canım en azından sorun yokmuş sorunu olan birsürü insan var rabbim inş verir sanada üzülmemeye stres yapmamaya çalış

tebrikler allah sıkıntısız sorunsuz hamilelik geçirmeni nasip etsin sağlığıyla kucağına aldığın günleri göstersin

tebrikler ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

tşk hepinize...ilk aydan hamile kalmışdım bebegim düştü.. doktor sorunum olmadıgını söylemişdi...alnız ben çok stres yaptım kafama çok takmışdım..artık olmayacak dedim 1.5 yıl geçmişdi kafamdan attım ay hamile kaldım..herşeyin zamanı var rabbim saglıkla kucagıma almayı nasip etsin..yosun sana tavsiyem kafandan at ve eşinle bebek için sakın yatma emin ol hiç ummadıgın ay gelecek...

ayy tulemmmmimmm
Hayirli ugurlu olsuuuuun bitanemm ..
saglicakla kucagina alirsin insallah meleginiii

ben hatirliyorum chatt sohbet varkende bahsediyordun ..
en sonunda kavusTun bebisine ..
rabbim hayirlisiyla kavusmani saglasin bebegine aminnn

cok sevindim gercekten ..

hayırlı olsun:) benimde ilk bebişimi kaybettikten sonra 1 yıl olmamıştı. stres yuzunden .
sağlıkla gelsin bebişin.

bebişim çok sevindimm Allah gönlüne göre verdi.
seni çok seviyorum canım arkadaşım Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ildemmmm cnm çok teşekürler çok saol seninde kızın olmuş çok sevindim...rabbim analı babalı büyümesini nasip etsin ....benimde tek istedigim bebegimin saglıklı sıhhatli kucagıma alabilmek ...öpüyorum seni

Saol canım arkadaşım elifim...seninle çok şeylerimizi paylaştık bana her konuda destek oldugun için teşekürler ...inş. En kısa zamanda seninde haberini alırız

tulemmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrikelrrrrrrrrr anam anamm nasıl sevindim ya süperrrrrrrrrrr ahh tulemm neer paylaştıkk çok duygulandımmmmmmmmm tebrikler balımm tebriklerrrrrrrr diğer kızların haberi varmı

ildem sen nasılsınn biizm eski kızların haberii varmıı tulemdenn ayyy inanmıyorumm nasıl mutlu oldum ya

çok teşekürler serpil abla...şükürler olsun rabbim nasip etti..allahım herkese versin saglıklı sıhhatli..bugün tam 2.5 aylık olduk inş. en kısa zmanda sanada nasip olur...çok güzel bir duygu tarif edilmez anlatılmaz...şimdiden ultrasıonda ellerini ayakalrını oynatıyo..çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…