Tulumlar ne zaman çıkacak?

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
kızzlarr biliyorsunuz kiii kışıı geridee bıraktıkk vee havalarr ısınmaya başlıyor :) kışlık giysilerimiziii bir kenara atıp, cıvıl cıvıll elbiselerr çıktıı hepp :) ayrıcaa yazınn 2 yerde düğünümüzz vee asker eğlencemiz varr :) düğünde abiyee alıpp bir keree giyeceğime güzell bişey alırımm her zaman giyerimm mantığıyla gidiyorumm :) kafayıı bu aralrr tulumla bozdumm :) fakatt hangii mağazaya girsem tulummm yok diyorlarr bulamıyorumm. bi yerde vardıı şalvarlıı o da benimm tarzımm değilll.. kızlarr bu tulumlarr ne zamann cıkacakk _?????

accık bişeyy tulumm modasınaa uyalımmm
2012 yaz modası için hazırlanmış tulum modelleri örnekleri şimdiden görücüye çıktı. 2011 yaz trendleri arasında hiç şüphesiz 2011 yaz modası tulumları yer alıyordu. Tulum modası 2012 yılı yaz sezonunda da devam edecek. Oldukça renkli tulum modelleri 2012 yılında beğenilerek giyilecek. Peki hangi renk tulumlar daha çok tercih edilecek? 2011 yılında daha çok pudra rengi tulum modelleri tercih edilmişti. Bu trend 2012 renk tercihine aynı şekilde pudra rengi tulumlar yansıyor. Vizon rengi, pudra rengi tonları tulumlar sık karşılaşacağımız renk seçimleri olacak. Ayrıca Nar çiçeği rengi tulumlar, ten rengi ve bej tonları tulum modelleri, lacivert tulum, mercan rengi tulumlar gene çok tutulacak. Bunlara ek olarak her yaz trend olan beyaz tulum modelleri ve turkuaz tulum modelleri 2012 yaz modasının trendi olacak

Son düzenleme:
cnm dah yazlık urunler bıle yenı yenı geldı reyonlara ve yaz yenı geldıgı ıcın halıyle daha pahalı bence bıraz daha bekle derım tulum ıcın olmasısı normal bence henuz yanı

cnm dah yazlık urunler bıle yenı yenı geldı reyonlara ve yaz yenı geldıgı ıcın halıyle daha pahalı bence bıraz daha bekle derım tulum ıcın olmasısı normal bence henuz yanı

haklısınn canımmm ama insan heves edince hemen alası geliyor :) bizim burada ki avm'de sormuştum 25 TL. ama şalvarlıydı ben de öyle giymem yani tarzım değill :) bakalımm istediğim gibi bulurum inşallah

salvar hıc mı hıc sevmem bende bı ara cok modaydı ama ben vucudu cokcokıyı olanlarda bıle begenmıyorum

tuluma gelınce de bı yerde dah ayazmıstım tevafuk yıne tulumdu konu bence vucudun musaıtse gıy derım mesel aben bı kac bayanda gordum mıdem bulandı afedersın ama koca koca kalcalarıyla gıyenler var ole kotu duruyokı
kalcan normalse bıle sana onerım senın bılcegın ıs tabı ama tavsıyem kalca sıkılastırıcı gıymen olur bende tunıklerın altına gıyerım goruntu kırlılıgı olmaz en azından kalcam ole buyukde degılıdr zayıfım ama kendımı kotu hıssedıyorum bazenole ınsanları ogrunce gıyersem daha rahat hıssedıyorum kendımı
zayıfsan uzunsan tam senlık tulum bırde parmak arası bı sandalet cok tatlı olur

kalçam büyük değill canım :) 50 kilo 1,59 boyundayımm sandalet değilde fazla abartıya kaçmayan bi topluklu olsunn isterimm benn :) sonuçtaa sevgilim 1,85 accıkk daha boyumm uzun olsunn isterimm :)

önce tulumuu aldıktan sonraa ayakkabı konusuna geçicem zatenn canım :) bakalımm tulumaa göree ayakkabı seçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…