- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.695
- 248
- Konu Sahibi missplayful
-
haklısın canım erkek biraz daha zor...ama bence parasız kalınca değil fazla para serseri yapabilir bi insanı....kardeşin karşısında net bi tepki görmeli....ondan sonra bak bence hareketlerini gözlemle...daha kötü olmaz neyse o olur....ileride nasıl biri olucağını daha önceeden görmüş olursun ve belki önlem alma şansın doğar....denemeden bilemezsin....
Canım kardesim üniversitede kendi ayrı tek basına evde yaşıyor zaten,ben desen Amerika dayim,annem kardesim okula basladiginDan beri anneannem ile yaşıyor.Anlayacagin herkes bir yere dağıldı zaten,kardesimde eminim sonsuza kadar annemle oturmaz,annemde yaşlı değil zaten hiç evlenmedi,biz ne kadar cocukları da olsak kendi hayatımızı yaşarken anneme karsı bu kadar bencil olamayız.Annemin kocaya madden ihtiyacı yok,mannen ihtiyaci var dun bana bende sevmek sevilmek istiyorum dedi.ANnemin yuzu babamdan gulmedi,anneanemden gulmedi,evladindan gulmuyor o da bir insan o da mutlulugu hakediyor.
Bi' gelişme var mı? Halloldu mu problemler? :26:
Misplayful abla posta girişin dolu olduğu için sana mesaj atamadım konuyla alakasız olacak ama sana sormam lazım ingilizceyi nasıl öğrendin ingilizce konuşma klavuzundan öğrenilebilirmi ?
Gelisme var canim neyseki annemi almislar eve ama evlenene kadar konusmamaya ve maddi yadim almamaya karar vermisler. Ben kardesime para gonderecegim,okula devam edecek. Anneannem ne olacak o konuyu cozmus degiliz.
Canim ben sana bir cevap yazicam mesaj kutunu kontrol edersin.
Daha önce biri yazdimi bilmiyorum ama birisinin kardesinizi evire cevire bi dövmesi gerekiyor. Bu simariklik hadsizlik nerden geliyor bi düsünsün. Isin espirisi bir yana ama kardesinizin ergenligi henüz sona ermemis anlasilan yoksa bu sacma sapan davranislari yapmazdi. Bence siz azicik agirliginizi koyarak kardesinize yaptiginin gereksiz oldugunu ve annenizinde kendi hayati oldugunu ve kimsenin karismamasi gerektigini söyleyin. Anneniz sonucta kimseyi sokaga atmiyor elbetde evlenince annesinin ne olucagini nasil bakimini yapicaklarini düsünmüstür.
Hiii bu arada benim kardesimde 23 yasinda o da ergenligini henüz bitiremedi onuda birisinin bi temiz dövmesi gerekiyor. ( ben korkuyorum benden baya bi iri)
Canim haklisin ama kardesim erkek sonucta ben bir bayanim... Aslinda korkuyoruz ondan cunku sinirlenince kirip dokme huyu basladi.Benim gozumun onunde caydanligi kirdi bri kez.Ben yokken cami kirmis sahit olmadim ama kirik cami gordum. Kac kez kizinca sinirlenip kirip doktugunu gorduk. Birsey soylenmiyor ustune gidilmiyor . Ne zaman ustune gitsek veya kirsak mahalleye rezil ediyor eve zarar veriyor. Ben daha ileri gidip sinirle bizede vurur mu acaba diye korkuyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?