Tum aile bireyleri birbirine girdi!

Gossipgirl`e katiliyorum fazla simartma kardesini, ona iyilik degil, aslinda kötülük yapiyorsun birak oda savasmayi ögrensin bu hayatta.

Aaahh aahhh anneanneler öyle benimkiside 80 üzerinde beyaz sacli dolasmaz her zaman boyatir, onlar öyle cadilarki :))) ama keske biraz daha uyumlu olsalar.
Neyse kizlar ben kaciyorum, insallah hersey yoluna girer ve sende burda mutlu sonu bize anlatirsin. Iyi sabahlar :)

Bir anneme bu konuyu danisayim diyorum bugun gun agarsin ariyacagim tekrar Turkiyede cok erken vakittir simdi aranmaz. Bu konuyu gundeme getiriyim bir bakalim nolacak...

benim iki kizimda yurt disinda ünide okuyor hemde calisiyorlar birak kardesinde calissin hemde okusunki paranin kiymetini anlasin
kizlarim eskiden bundan1 yil öncesine kadar elbise ayakkabi her gördügünü alan kizlardi ise girdiler anne yok cok pahali dediklerinde sok oldum
kardesin yoklugu bir görsün her zaman size sirtini dayarsa hic ayaklarinin üstünde duramazzzz
anneannede istesede istemesede bir bakici bulun
yazik annene bundan sonra mutlu olur isallahhhh

bence annen yoluna bakmalı. ne kardeşin ne başka birşey engel olmasına hak tanımasın.
o kadar buyutmus kadınya nasıl bir nankör evlattır!

Burada siz hariç nerkes kendini düşünüyor. Neden annenin mutluluğunu düşünen yok? Çünkü bencilce davranıyorlar, annenizin sürekli fedakarlık yapmasını normal görmeye başlamışlar. Peki, gün gelip herkes farklı yerlere savrulduğu zaman (iş, evlilik, vs.) anneniz yapayalnız kaldığında ne olacak? Yazık değil mi kadıncağıza? Eğer kararını vermişse desteğinizi sürdürün, ayrıca annenize arka çıkmanız konusunda da kutuyorum sizi. Düşünceli bir evlat ancak böyle davranır.

Peki cnm allah herkesin gönlüne göre versin umarım hepiniz için en iyisi olur bu dönemleride atlatırsın kısa zaman içinde.

Arkadaşım kusura bakma ama kardeşin biraz sorunlu bir tip.Genelde boşanan ailelerde yaşanır bu sorunlar.Erkek kardeşinin önünde bir baba profili olmayınca garipleşmiş..Çünkü olaylara verdiği tepkiler normal değil.Kırıp dökmesi,karakola gitmesi gibi...

Bende diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum.Kardeşini fazla şımartmışsınız.Şuan farkında değilsiniz ablalık içgüdüsüyle davranıyorsunuz ama daha sonra kardeşinizin önüne geçemezsiniz.Aynı durumda bir kuzenim var zamanında çok şımartıldı şuan ailesi başedemiyorlar onunla.İstekleri hiç bitmiyor.Ve bu adam 28 yaşında..Kardeşinize tavrınızı koyun her istediğini yaptıramayacağını bilsin.Heleki bu tarz şımarıklıklarla.Biraz kısın para yollamayı bence..

Anneannenize ne desem bilmiyorumki çocuk gibi olmuştur bu yaşta iyice.Ama anlattığınız kadarıyla anneanneniz gençkende bencilmiş biraz.Ki ne olursa olsun annenizde mutluluğu hak ediyor.Yarın birgün etrafında kimse olmayınca ne yapacak o kadın..

Siz ve ailenin diğer üyelerinin annenize destek olması çok güzel.Ben bile annenizin arkasındayım o derece hak verdim ona yani :):)Babanızlada konuşmayı deneyin belki kardeşinizle o konusursa çözüm bulabilir biraz daha bişilere..

Zor bır durum anlayabılıyorum. Hele bu gıbı durumlarda mesafeler ıkı kat koyuyor ınsana, keske yakında olabılseydın, ama her ıstedın olmuyor malesef herkes kendınce bır yol cızıyor sende bu kadar dert etme su akar yolunu bulur

Misplayful abla posta girişin dolu olduğu için sana mesaj atamadım konuyla alakasız olacak ama sana sormam lazım ingilizceyi nasıl öğrendin ingilizce konuşma klavuzundan öğrenilebilirmi ?

Misplayful abla posta girişin dolu olduğu için sana mesaj atamadım konuyla alakasız olacak ama sana sormam lazım ingilizceyi nasıl öğrendin ingilizce konuşma klavuzundan öğrenilebilirmi ?

Canim ben sana bir cevap yazicam mesaj kutunu kontrol edersin.

Daha önce biri yazdimi bilmiyorum ama birisinin kardesinizi evire cevire bi dövmesi gerekiyor. Bu simariklik hadsizlik nerden geliyor bi düsünsün. Isin espirisi bir yana ama kardesinizin ergenligi henüz sona ermemis anlasilan yoksa bu sacma sapan davranislari yapmazdi. Bence siz azicik agirliginizi koyarak kardesinize yaptiginin gereksiz oldugunu ve annenizinde kendi hayati oldugunu ve kimsenin karismamasi gerektigini söyleyin. Anneniz sonucta kimseyi sokaga atmiyor elbetde evlenince annesinin ne olucagini nasil bakimini yapicaklarini düsünmüstür.

Hiii bu arada benim kardesimde 23 yasinda o da ergenligini henüz bitiremedi onuda birisinin bi temiz dövmesi gerekiyor. ( ben korkuyorum benden baya bi iri)

Gelisme var canim neyseki annemi almislar eve ama evlenene kadar konusmamaya ve maddi yadim almamaya karar vermisler. Ben kardesime para gonderecegim,okula devam edecek. Anneannem ne olacak o konuyu cozmus degiliz.

anneannen kabullenmek zorunda kalacak bence, kardeşin diretmezse daha kolay olur hatta bu kabullenme

Canim haklisin ama kardesim erkek sonucta ben bir bayanim... Aslinda korkuyoruz ondan cunku sinirlenince kirip dokme huyu basladi.Benim gozumun onunde caydanligi kirdi bri kez.Ben yokken cami kirmis sahit olmadim ama kirik cami gordum. Kac kez kizinca sinirlenip kirip doktugunu gorduk. Birsey soylenmiyor ustune gidilmiyor . Ne zaman ustune gitsek veya kirsak mahalleye rezil ediyor eve zarar veriyor. Ben daha ileri gidip sinirle bizede vurur mu acaba diye korkuyorum?

Allah kolaylık versin gerçekten çok zor yaşadıklarınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…