- 23 Mayıs 2020
- 102
- 164
- 18
- 40
- Konu Sahibi adiguzelkadin1919
Kızlar önceki konumda çok güzel yorumlar almıştım. Bu site çok güzelmiş. Sizden başka bir derdim için de fikir rica edeceğim. Ben 37 yaşındayım ve evli değilim. Tüm arkadaşlarım çoluk çocuğa karışmış durumdalar. Ben sürekli bir yerlere gitmek için teklifte bulunuyorum, ya da buluşalım diyorum. Hatta buluşmayı bırakın telefonla aramak istiyorum. Yok. Sürekli ya çocuklar hasta, ya haftasonu misafirleri var. Ya başka bir sebep. Anlamaya çalışıyorum. Ama bu yıllardır olan bir sorun. Zor zamanlarımda yanlarımda olmadı hiç biri. Ve kırgınım açıkcası. Bir keresinde şehir dışından memlekete gitmiştim. Neredeyse 3-4 yıldır görmediğim bir arkadaşıma mesaj atmıştım. “ Ben geldim, seni görmek isterim” diye. İnanın abartmıyorum 1 hafta boyunca her gün bir bahane buldu. En son gün unutmuş bile gideceğimi. İnstagram da uçak fotomu paylaşmıştım. Görünce apar topar mesaj attı, “canım kusura bakma misafirlerim geldi seni göremedim” diye. Bu kişi yıllarca yediğim içtiğim ayrı gitmeyen biriydi. Acaba hep böyle mi oluyor yoksa ben mi bir yerde yanlış yapıyorum.