Tüm bayanların derdi :(

Ya bendede sende olan korkular var ben sürekli ya anemle ya esimle disarda oludugim icin tek disarda olunca bende korkuyorum bide aslinda haberlerden duyduklarimizdan etkileniyoruz dunyanin ne yazikki civisi cikmis kadin olmak cok zor ben otobuse bindikten sonra ozgececanimiza olan olaydan dolayi otobuste tek kalmamak icin erkenden iniyorum seni iyi anliyorum canim ALLAHIM herkesi korusun

Kzlar inanın bendeki fobi degil. Ayni kişi tarafindan iki kez takip edildim ve o adamla çok karsilastim. O adam yuzunden bu duruma geldim. Şimdi ordan taşındım başka bi yerdeyim ama burda ki insanlarda tekin degil. Her türlüsü var. İster istemeden korkuyorum. Ve korkularımda yanılmıyorum insanlar hep aynı. Evet ses çıkarmak gerekiyor ama yapım dolayısyla ses cıkarırsam bana zarar verir diye korkuyorum. Tabi ileri boyutta olursa o ayri bugun ki adam elini gercekten bilerek degdirdi ve yanmda durdu onca yer varken ayni hareketi bir daha yapsa bagirirdim ama bi kere yapti inkar eder diye ses cikarmadim

Arkadaşım yapım bu diyorsun anlıyorum ama , bu adamlar zaten bu yapıdaki ses çıkaramayan kadınlar çoğunlukta diye bu kadar rahat ediyorlar .

Çek elini diyeceksin , yüzü kızaracak . Kızara kızara yapmamayı öğrenecek belki .

Bu sessizlik onların ekmeğine yağ sürüyor , benden demesi .

İstersen böyle durumlarda dışarıda yüzünü asık tutabilirsin mesela.
Han insanlar çekinebilir. Birde dediğin gibi çok zor kadın olmak. Ne bilim bir tayt dar bir pantolonla yürümek dolaşmak. Hemen tacize uğrayabiliyoruz. Ben de korktuğum için en kötü bir şal bir bol ceket tarzına dikkat ediyorum yoksa insanın sinirleri bozulmayacak gibi değil.
Birde alımlı bir bayansanız

Şuan ki hayatımızda yaşanan olaylar sizi tedirgin etmiş,bu da zaten tedirgin olmanız için haklı bir sebep,
Her tv,net,gazete haberlerinde çarşaf çarşaf birçok haberler yayınlanıyor,buda etrafımızda alınan nefesler bize mi yapılıyor acaba bize birşey mi yapacak hali uyandırıyor,
Araba ile giderken ben ışıklarda durduğum vakit az camı araladım mı acaba biri içeriye elini sokup zarar mı verecek veya başka birşey mi olacak korkusu var .Yani sizin verdiğiniz örnek yanlış algılamadıysam direkt size taciz edilme babında ,biz daha bu cehaleti önleyebilecek konuma gelemedik ,bunların artık ceza almaları bile uslandırmıyor.Sadece daha tedbirli olmamız gerekiyor.Birde tabi sessiz kalmamanız lazım sesinizi duyurun ve özelllikle karşınızdakine korktuğunuzu belli etmeyin.Kolaylıklar dilerim....

içinizdeki korkular ve yaşadığınız yerin tekinsizliği sizi zor bir duruma sokmuş.
belki hiç birşey yaşamadım o yüzden bilmiyorum ama metro da tramvay da otobüste kimseye dikkat etmem. bana mı baktı falan diye takip edilsem ruhum duymaz sanırım.
ama insanlar cesaret edemez buna ben çok sert görünüyorum bildiğin erkek fatma gibiyim yapım tam tersi aslında ama görünüşten yırtıyorum sanırım

İyi de ben aleni taciz cikarmadim yazdiklarinizdan. Siz abartiyor olamaz misiniz? Ya da geçmişte yasadiklariniz sizde travma yapmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…