Artık patlama noktasına geldim
Biz bayan olarak sokaklarda rahat rahat yuruyemiyecek miyiz? Tek başına dolaşamayacak mıyız? Bir bayan olarak evimden dışarı adım atmaya korkar oldum artık. Bunu yeni yeni yenmiştim bir kac kibinden ve kaçırılma noktasına kadar gelmiştim. Ve bu tramvalari yeni yeni atlattım.. Ama bunlara bir yenisi daha eklenince resmen panik atak oldugumu hissediyorum. Arkamda biri olsa kesin birsey yapacak diye ödüm patliyor koşmaya başlıyorum. Bugun yaşadıklarim yine beni dellendirdi. Otobüse bindim binmez olaydım onca yer varken adam bile bile elini bana dokundurdu hemen o anda bir bayan bindi adamin onune o gecti ve ben indim. Buyuk ihtimal ki bana yaptigini o bayana da yapmıştır. Bagirsaydin diyenler olacak boyle seylerden fazlasiyla korktugum icin inmeyi tercih ettim. Ve evime dönüşte tramvaya binecektim merdivenlerden iniyordum cantamdan akbilimi aliyordum yanimdan bi adam gecti eliyle tuhaf bi hareket yapti birseyler dedi ben inmeye devam ettim durdu merdivenlerde birsey dyo ama o kadar korktum ki devam ettim arkama bakiyorum geliyor mu diye telefonunu cikardi orda durdu tramvaya binene kadar gitmedi. Kalbim çıkacak sandım korkudan. Bu durum hep böyle devam mi edecek
biz bayan olarak rahat rahat dışarı cıkamayacak myz? Bu durum beni çok yoruyor. Sonucta her gun dışari cikan insanlariz iki dakika yurusem biri benimle ayni yolda ayni yone gidiyorsa korkuyorum benimi takip ediyor diye
((