• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm bayanların derdi :(

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Artık patlama noktasına geldim :(
Biz bayan olarak sokaklarda rahat rahat yuruyemiyecek miyiz? Tek başına dolaşamayacak mıyız? Bir bayan olarak evimden dışarı adım atmaya korkar oldum artık. Bunu yeni yeni yenmiştim bir kac kişinin takibinden ve kaçırılma noktasına kadar gelmiştim. Ve bu tramvalari yeni yeni atlattım.. Ama bunlara bir yenisi daha eklenince resmen panik atak oldugumu hissediyorum. Arkamda biri olsa kesin birsey yapacak diye ödüm patliyor koşmaya başlıyorum. Bugun yaşadıklarim yine beni dellendirdi. Otobüse bindim binmez olaydım onca yer varken adam bile bile elini bana dokundurdu hemen o anda bir bayan bindi adamin onune o gecti ve ben indim. Buyuk ihtimal ki bana yaptigini o bayana da yapmıştır. Bagirsaydin diyenler olacak boyle seylerden fazlasiyla korktugum icin inmeyi tercih ettim. Ve evime dönüşte tramvaya binecektim merdivenlerden iniyordum cantamdan akbilimi aliyordum yanimdan bi adam gecti eliyle tuhaf bi hareket yapti birseyler dedi ben inmeye devam ettim durdu merdivenlerde birsey dyo ama o kadar korktum ki devam ettim arkama bakiyorum geliyor mu diye telefonunu cikardi orda durdu tramvaya binene kadar gitmedi. Kalbim çıkacak sandım korkudan. Bu durum hep böyle devam mi edecek :( biz bayan olarak rahat rahat dışarı cıkamayacak myz? Bu durum beni çok yoruyor. Sonucta her gun dışari cikan insanlariz iki dakika yurusem biri benimle ayni yolda ayni yone gidiyorsa korkuyorum benimi takip ediyor diye :(((

Fakat bayan değil,kadın.Bayan bir hitap şeklidir. Bu arada sesinizi çıkarmadıkça,yükseltmedikçe,kadınların susup pustuğunu düşünüyorlar.Maalesef ataerkil toplum yetiştirilme şeklinden dolayı.

Artık patlama noktasına geldim :KK43:
Biz bayan olarak sokaklarda rahat rahat yuruyemiyecek miyiz? Tek başına dolaşamayacak mıyız? Bir bayan olarak evimden dışarı adım atmaya korkar oldum artık. Bunu yeni yeni yenmiştim bir kac kişinin takibinden ve kaçırılma noktasına kadar gelmiştim. Ve bu tramvalari yeni yeni atlattım.. Ama bunlara bir yenisi daha eklenince resmen panik atak oldugumu hissediyorum. Arkamda biri olsa kesin birsey yapacak diye ödüm patliyor koşmaya başlıyorum. Bugun yaşadıklarim yine beni dellendirdi. Otobüse bindim binmez olaydım onca yer varken adam bile bile elini bana dokundurdu hemen o anda bir bayan bindi adamin onune o gecti ve ben indim. Buyuk ihtimal ki bana yaptigini o bayana da yapmıştır. Bagirsaydin diyenler olacak boyle seylerden fazlasiyla korktugum icin inmeyi tercih ettim. Ve evime dönüşte tramvaya binecektim merdivenlerden iniyordum cantamdan akbilimi aliyordum yanimdan bi adam gecti eliyle tuhaf bi hareket yapti birseyler dedi ben inmeye devam ettim durdu merdivenlerde birsey dyo ama o kadar korktum ki devam ettim arkama bakiyorum geliyor mu diye telefonunu cikardi orda durdu tramvaya binene kadar gitmedi. Kalbim çıkacak sandım korkudan. Bu durum hep böyle devam mi edecek :KK43: biz bayan olarak rahat rahat dışarı cıkamayacak myz? Bu durum beni çok yoruyor. Sonucta her gun dışari cikan insanlariz iki dakika yurusem biri benimle ayni yolda ayni yone gidiyorsa korkuyorum benimi takip ediyor diye :KK43:((
Nerde oturuyorsunuz? Biliyorum zor ama aklınıza getirmemeye çalışın başınıza gelenleri. Sürekli düşününce daha çok sizi buluyor. Böyle hayvan erkeklerle yaşıyoruz dünyanın her yerinde maalesef. Onlar yüzünden birçok beyefendi insana da yeri geliyor ön yargılı davranıyoruz. Bu tür terbiyelerin ailede başladığına inanıyorum. Allah ıslah etsin hepsini.

Selamun aleykum canım. Senin bu fobini yenmen gerek. Birkaç adama ağzının payını verirsen sorun kalmaz bence

Acaba cok korktugunuz icin siz taciz edildiginizi mi dusunuyorsunuz? Sozlu veya bir bakisla. Kimsenin avukati degilim ama adam belki kendi kendine soyleniyordu. Eger korktugunuzu belli ederseniz daha cok ustunuze gelir. Hic olmadi yaninizda biber gazi tasiyin. Bu kadarda sessiz olmayin insanlar bunlara duyarsiz kalmiyorlar.

Ben istanbul avrupa yakasında yaşıyorum. Korkmamın sebebi yaşadıklarım. Yeni yeni yenmiştim ama yine oluyor işte. Bu arada adamin oyle yaptigini sanmak nasil olabilir acaba ? Yanindam gecerken elini bana dogru uzatti bakmadim hizlica indim ve durdu merdivenlerde tramvaya binene kadar ordan bana bakti.

Biz korktukça hoşuna gidiyor bu adamların ve hem bize hemde başka kadınlara aynı hareketleri yapmaya devam ediyorlar. Biri sıkıştırdı mı, rahatsız mı etti bas tekmeyi avazın çıktıgı kadar bağır. İllaki müdahale eden birileri oluyor. Ayrıca böyle bi durumda susup sen utanma, rezil et ki onlar utansın bidahada kimseye yapamasın pislikler

Bence de rezil ediceksin anında herkes de duyucak. Yoksa devam ederler nasılsa kadınlar korkuyo diye

Haklısınız.
Sizin oturdugunuz yer tekindir belki. Ama genel olarak biz kadinlarin boyle bi derdi var. Toplu araclarda sokaklarda flan. Oturdugum yerde cok tekin bi yer degil zaten .

Sokaklar tehlikeli evet özellikle biz kadınlar için . Bir kadın tarafından tacize uğrayacağı korkusu ile tırıs tırıs yürüyen kaç adam vardır ki ? :rolleyes:

Ama sizde ki durum biraz fobiye dönüşmüş . Yani bir kez takip edilen birinin sürekli takip edildiğini sanması gibi .

Tedirgin bakışlarınız ve hareketleriniz varsa ; bu zihniyeti sapkın olan adam familyasını daha çok harekete geçiriyor , ürkek bir kuş avlayacaklarını sanıp :KK12::KK12:

Daha dik , daha kendinden emin yürüyün . Sağdaki soldaki sizi mi takip ediyor diye şüpheci gözler ve hareketler yapmayın .
Yanınızda da bir sprey bulundurun , bu da kendinizi güvende hissettirir .

Ve en önemlisi lütfen sessiz kalmayın . 20 küsür yıl evveli ülkemizde bile adamları pazarda tezgaha yapıştırmışlığım , otobüste taciz edeni Taksim boyunca kovalamışlığım ve polise şikayet etmişliğim vardır .

Biz niçin utanalım ya da korkalım ? Onlar utansın , korksun :KK62:

Benim peşime çok kalabalık bir yerde adam takıldı. İşlek bir cadde. Adam dibime girmeye çalışıyor. Daha 17 yaşında falanım. İlk defa başıma gelmişti. O adamdan kurtulmak için o işlek caddeden karşıya geçiyorum arabalar öyle hızlı geçiyor ki. Umrumda değil ama öyle bir psikolojiye giriyor ki o an insan. Karşıya geçtim kurtuldum sandım bir baktım yeniden geliyor. Nasılda korkmuştum. O olaydan 2 ay kadar atlatamadım. Yürürken kol ileri geri olur ya. Çok korkuyordum ya biri öyle yaparken dokunucak bana zarar vericek diye.... çok kötü bir durum yaşamayan anlamaz

Servis beklerken bi adam kornaya abandi döndüm baktim dedem yasindaki adam opucuk atip gaza basti. Servis beklerken hergun babam yasinda minimum 5 kisinin salyalarini akitarak bakislarina maruz kalıyorum. Onlar agizlarinin sularini akitirken ben gozlerini oymak istiyorum ah bi bilseler

Back
X