- Konu Sahibi sunshine1111
-
Hayal43 e aynen katılıyorum. Nikahtan maksat ilandır, herkesin duymasını sağlamaktır. ,Yazdıklarını kendin okursan aslında herşey net olarak anlaşılıyor
Balık baştan kokar,daha baştan güven sağlamamış birisiyle sağlam bir temel asla kurulamaz.Bu adam seni nette tanıştıklarıyla aynı kefeye koymuş.Herhalde dediğin gibi kızı seni sevdiği için olabilir diye düşünmüş.
Oyun ve msn bağımlısı eşlerle ilgili birçok başlık var,onları oku istersen,asla vazgeçmiyorlar.
Evlenme teklifini saklama sebebi çok komik.Herşeyden önce daha büyüye inanan erkek görmedim.Belli ki diğer gözdelerin kulağına gitmesin diye seni bu şekilde korkutmuş.Anlamsız,gizli kapaklı bir teklifle seni oyalamak istemiş.Haketmeyen kimseye değer verme,nesi var ki bu adamın,bulunmaz hint kumaşı mı ? Yerinde olsam bu defteri tamamen kapatırdım,msn iyle filan artık ilgilenmezdim.
Yanlış bir adım atmış,sonra boşanmışsın.İkinci evliliğinde daha ince eleyip sık dokumalısın.Sana eş,çocuklarına baba olabilecek nitelikte birisiyle mutlaka tanışacaksın,acele edip saçma sapan insanlara prim verme.Bol şanslar,hayırlı kısmetler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?