tüm çantalar 10 tl

soslusarma

hep Deniz kenarında...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
5.270
2.007
arkadaşlar merhaba

büyük boy 3 çanta dışında tüm çantalarım 10 TL

saç maşasını elinde remington kalın maşasıyla takas etmeyi düşünen olursa takas edebiliriz.
diğer ürünlerde takas düşünmüyorum.

kargonun alıcıya ait olduğunu belirtmek isterim. istediğiniz kargoyla da yollamaya çalışırım.
ürün gönderimini para hesabıma geçtiğinde yapacağım. iş bankası ve ptt hesaplarım mevcut.

Son düzenleme:
XyBMg7.jpg

bjlV08.jpg
IMG_0605.JPG
IMG_0606.JPG
IMG_0608.JPG
IMG_0609.JPG
IMG_0610.JPG
IMG_0611.JPG

bir de remington cı76 saç maşam var. onun şu anda fotoğrafını yükleyemedim. ilgilenen olursa atarım.

İyi satislar. =) Nike cantalar sirt cantasi mi? Yoksa postaci mi?

tam olarak hangisini soruyorsunuz anlayamadım.

merhaba bu nike çanta postacı türü mü ,neon yeşil çizgileri olan .fiyatı kaç

küçük olanı diyorsunuz değil mi? postacı türü evet çapraz askılı yani. günlük küçük bir çanta. çok fazla kullanmadım ama birkaç yıllık. siz ne kadar verirsiniz?
ilk mesajda da dediğim gibi fiyat teklifini siz yapıyorsunuz :KK51:

küçük olanı diyorsunuz değil mi? postacı türü evet çapraz askılı yani. günlük küçük bir çanta. çok fazla kullanmadım ama birkaç yıllık. siz ne kadar verirsiniz?
Aslinda hepsini sormustum ama su an beyaz olanla ilgileniyorum, kitap vs alir mi?

bilmiyorum ki.... ne kadar,morhipo da çanta baktım küçük nike lar 34.90 dan başlıyor....çantayı beğendim

Aslinda hepsini sormustum ama su an beyaz olanla ilgileniyorum, kitap vs alir mi?

evet alır geniş bir çanta. ben plaj çantası olarak kullanıyordum. siyah nike torba çanta da aynı şekilde.

bilmiyorum ki.... ne kadar,morhipo da çanta baktım küçük nike lar 34.90 dan başlıyor....çantayı beğendim

15 tl düşünüyordum ben de.

Braun Face s830 yüz epilatörü ve yüz temizleme başlığı.tüm aksesuarları tam.
bir kez kullandım. aynısından hediye geldiği için satmak istiyorum.

170 tl.

Eklentiler

• 146007216_tn50_0.jpg
    146007216_tn50_0.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 103
Braun Face s830 yüz epilatörü ve yüz temizleme başlığı.tüm aksesuarları tam.
bir kez kullandım. aynısından hediye geldiği için satmak istiyorum.

150 tl. yanında da satışta olan çantalarımdan beğendinizi hediye edeceğim. elimden çıksın istiyorum çünkü

saç maşası da 40 tl. remington ince maşa

X