- Konu Sahibi kelebekyuvasi
canım nasılsın merak ettim, cevabını şimdi okudum
bir insanın bunu yazabilmesi için karşısındakinin gerçekten haketmiş olması lazım. değilse daha kibar bir cevap yazabilirdi. herşeyin hayırlısı canım neyseki gitmemişsin
Allah yardımcın olsun ve çabucak atlatırsın umarım, bir açıdan böyle kaba yazdığı iyi olmuş belki soğutur seni kendisinden.
Canim tesekkurler.iyi olmaya calisiyorum.
Bu konunun ardindan bana bu kotu cevabi verdigi gun bir konu daha acmistim,icimde kalanlari soylemek icin bir mektup dahaa yollamali miyim diye...yollama dediler ama ben yolladim. Once beklemede kaldi sanirim kabul etmedi,1 hafta sonrasinda teslim edildi.ilk gunler duramayip yine mailler attim, "ben bir hata yaptim ama cezam bu kadar agir olmamliydi affedilmeyecek seyler degildi yaptigim" tarzinda. Mail adresini kapatacagini soylemesine ragmen kapatmamis ve beni engellememis sanirim vazgecirmek icin soyledi onu. Maillerime okundu bilgisi gelmeye devam etti.ama dedigin gbi yavas yavas soguyorum ondan. Elimden gelenin fazlasini yaptigimi dusunuyorum. Evet hataliydim ama bu kadarini gercekten haketmedim.