tum carelerim tukendi.bana geri donmuyor :(

Bence hiç bir sey düşünme ve git ...çünkü yıllar sonra pişman olabilirsin bunu yapmadıgına..insan hayatında kaç defa seviyor ki.madem böyleisne sevmişsin sonunu düşünme çık karsısına anlat yalvar gerekirse ama yine olmuyorsa onda da ifade et bu sondu artık bende aramam sormam anladım ki sende her sey bitmiş dersin...ve dönersin kısmet böyle demek ki ama elimden geleni yaptım dersin en azından

Canim gitmedim. 10 sayfalik bir mektup yazdim.onu kargoyla gondermeye calisiyorum. Gittigim bir kargo cep tel num olmadan kabul etmedi. Ben elden teslim ve geri bildirimi olsun istiyorum. O yuzden kargoyla gondermeliyim.

Bence hiç bir sey düşünme ve git ...çünkü yıllar sonra pişman olabilirsin bunu yapmadıgına..insan hayatında kaç defa seviyor ki.madem böyleisne sevmişsin sonunu düşünme çık karsısına anlat yalvar gerekirse ama yine olmuyorsa onda da ifade et bu sondu artık bende aramam sormam anladım ki sende her sey bitmiş dersin...ve dönersin kısmet böyle demek ki ama elimden geleni yaptım dersin en azından

Ben de ayni fikirdeyim. Ama uygulamaya gecemiyorum. Cok korkuyorum cesaretim yok.

Bugun mektibi kargo yoluyla gonderdim. Umarim ulasir.

Mektupta, cevap vermezse yanina gelecegimi

Gelme derse de gelmeyecegimi soylledim. Yeter ki ulassin eline. Ona gore hareket edecegim

10 sayfalik tum hissettiklerimi anlatan bir mektup yolladim en icten halimle. Dilerim ulasir insallah ulasir.

umarım eline ulaşır. geri dönüş yapar sana. bu kadar çabaya bi tepki vermezse çok ayıp eder

Biliyo musun benim hic umidim yok. Cunku bana guvenmiyor. Yazdiklarim ona inandirici gelmiyor. Benim ondan sonra bir baskasiyla oldugumu,aradigimi bulamadigim icin ona geri dondugumu dusunuyor. Gunumu gun ettigimi dunuyor. Ve bunun aksine inanmak icin hicbir cabasi yok. Evrim gecirmesi lazim geri donus yapmasi icin. Cok inat. Tek dilegim direnisinin kirilmasi. Cesaretim yok evet ama o direnis de kirilirsa ancak yanina gidersem kirilirdi.

Ona dedim ki ;
Bana bir cevap vermezsen, gelecegim.
"Gel" dersen kosa kosa gelirim
"Gelme" dersen el mahkum derim..ama bir sey demezsen ben gelecegim cunku senin icin elimden geleni yaptim diyebilmeliyim yasamam icin yoluma devam edebilmem icin bu sart" dedim.

Iyi ki de gitmemisim.iyiki de once mektup gondermisim. Barkod num.yanimda degil mektibi kabul etti mi etmedi mi bakamadim ama bana yazdigi maile bakin, ustelik sanirim daha benim cevabimi okumadan adresi kapatti.
Bu hikayede burdda bitti.gitsem nasil birr tepki gorecektim kimbilir.kendime aciyorum.

beni rahatsız etmeyi bırak artık bir daha sen yada başka biri iş yerimi arar yada mektup gönderirse, sağa sola her yere beni sorarsa başka bir çözüm aramak zorunda kalacağım, sana gerekli cevabı verdim halana da tekrar ettim ben acımla uğraşıyorken sen kimle samimiyetini ilerlettiysen ona git göreceğimi gördüm bileceğimi biliyorum, ona göre kendime başka bir yol çizdim, beni rahatsız etmekten vazgeç, ben naz filan yapmıyorum bakalım benim için ne yapacak diye beklemiyorum, kapatmadığım mail adresi engellemediğim yer kalmadı bu mail sonrası burada da aynısını yapacağım, git fuata derdini anlat yada kime istiyorsan ona beni rahatsız etme. bir daha ne bir mailine cevap yazacağım, ne bir telefona cevap vereceğim, bu benden duyduğun son cümleler her şeyin üzerine yemin ederim.

Son düzenleme:
Owww. İyiki de gitmemişsin canım. Bırak artık boşver. Hayatına bak sen. Oda pişman olacaktır elbet birgün. Ama şuan çok kararlı seni bitirmiş kafasında. Mektubunuda almayabilir bu mailden sonra.

Owww. İyiki de gitmemişsin canım. Bırak artık boşver. Hayatına bak sen. Oda pişman olacaktır elbet birgün. Ama şuan çok kararlı seni bitirmiş kafasında. Mektubunuda almayabilir bu mailden sonra.

Evet canim iyi ki...yikilirdim herhalde. Bu kadar sert tepki veren bir adam eminim gidince de benzer tepkiyi verecek belki karsima bile cikmayacakti!mektubu teslim almis baktim kargo takipten.okumus o 10 sayfalik mektubu ve ona ragmen bunlari yazabilmis.

ama güzelim demistim ya bu sana naz maz yapmiyor
resmen bahane aramis ayrilman icin
hicde dönecegi yok gördügün gibi
bu konuyu kapat, hepsinide unut
vicdan azabida cekme cünkü bir hatan yok bana göre
kendine yeni bir hayat kur, yeni bir yol ciz
insallah cok mutlu olursun

ama güzelim demistim ya bu sana naz maz yapmiyor
resmen bahane aramis ayrilman icin
hicde dönecegi yok gördügün gibi
bu konuyu kapat, hepsinide unut
vicdan azabida cekme cünkü bir hatan yok bana göre
kendine yeni bir hayat kur, yeni bir yol ciz
insallah cok mutlu olursun

Tesekkurler.. ama artik cok zor.birini bu kadar severken yeni bir hayat kurmak. Belki basarili olurum hayatimda ama sanmiyorum ki mutlu olayim

Tesekkurler.. ama artik cok zor.birini bu kadar severken yeni bir hayat kurmak. Belki basarili olurum hayatimda ama sanmiyorum ki mutlu olayim

Öyle bir mutlu olur öyle de bir hayat kurarsın ki...Sadece senin için değil herkes için kendim içinde aynı şeyleri söylüyorum unutulamayacak kimse,hiçbir şey yok.Buna adım gibi eminim.Mutlu olamam demek hele çok komik geliyor bana ayrılıklar sonrası.Şu anda sadece sancılı bir süreç geçireceksin bir süre sonra bir bakmışsın hayat sana doğru akacak.Bunu teselli olsun diye söylemiyorum bu tarz sarfedilen yorumları hiç sevmem çünkü.Tamamen kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak söylüyorum.Bir an önce şu dönemi atlat en az hasarla.

Öyle bir mutlu olur öyle de bir hayat kurarsın ki...Sadece senin için değil herkes için kendim içinde aynı şeyleri söylüyorum unutulamayacak kimse,hiçbir şey yok.Buna adım gibi eminim.Mutlu olamam demek hele çok komik geliyor bana ayrılıklar sonrası.Şu anda sadece sancılı bir süreç geçireceksin bir süre sonra bir bakmışsın hayat sana doğru akacak.Bunu teselli olsun diye söylemiyorum bu tarz sarfedilen yorumları hiç sevmem çünkü.Tamamen kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak söylüyorum.Bir an önce şu dönemi atlat en az hasarla.

Haklisiniz ama ben sanki kimseyi artik begenmem,kimseyi sevemem onun yerini asla dolduramam gibi geliyor. Surekli bir keske deme hali icindeyim. Umarim kisa surer asarim bu sureci. Gercekten cok mutsuzum. Umudum vardi,umut mahfetti zaten beni.

canım nasılsın merak ettim, cevabını şimdi okudum
bir insanın bunu yazabilmesi için karşısındakinin gerçekten haketmiş olması lazım. değilse daha kibar bir cevap yazabilirdi. herşeyin hayırlısı canım neyseki gitmemişsin :(
Allah yardımcın olsun ve çabucak atlatırsın umarım, bir açıdan böyle kaba yazdığı iyi olmuş belki soğutur seni kendisinden.

Back
X