Iyi ki de gitmemisim.iyiki de once mektup gondermisim. Barkod num.yanimda degil mektibi kabul etti mi etmedi mi bakamadim ama bana yazdigi maile bakin, ustelik sanirim daha benim cevabimi okumadan adresi kapatti.
Bu hikayede burdda bitti.gitsem nasil birr tepki gorecektim kimbilir.kendime aciyorum.
beni rahatsız etmeyi bırak artık bir daha sen yada başka biri iş yerimi arar yada mektup gönderirse, sağa sola her yere beni sorarsa başka bir çözüm aramak zorunda kalacağım, sana gerekli cevabı verdim halana da tekrar ettim ben acımla uğraşıyorken sen kimle samimiyetini ilerlettiysen ona git göreceğimi gördüm bileceğimi biliyorum, ona göre kendime başka bir yol çizdim, beni rahatsız etmekten vazgeç, ben naz filan yapmıyorum bakalım benim için ne yapacak diye beklemiyorum, kapatmadığım mail adresi engellemediğim yer kalmadı bu mail sonrası burada da aynısını yapacağım, git fuata derdini anlat yada kime istiyorsan ona beni rahatsız etme. bir daha ne bir mailine cevap yazacağım, ne bir telefona cevap vereceğim, bu benden duyduğun son cümleler her şeyin üzerine yemin ederim.