Tüm çeyizim bu kadar kızlar.

cok guzeller gule gule kullan canım bızde ya enzadan yada alfemodan alıcaz ama karar veremedık yemek masan kac kısılık

Metre olarak bilemicem ama standart 6 kişilik. Açılınca 8 oluyor.

Alfemoyu bilemiyorum da ben hep aylardır enza ya bakıp dururdum. Sonunda istediklerim oldu çok şükür.

Neden olmasın ki, irtibatı koparmayız olur biter :)

Ben sizi çok sevdim.
Bende irtibatı koparmak istemem kuzumDaha neler konuşacağız
Çok şekerler ki bunlar
Canım çok beğendim özellikle yatak odana ve yemek masana bayıldım aklıma yer ettim benimkilerde olabilir

Bunlar da English Home havlularım.

Eki Görüntüle 997256

Çok güzeller çok şirinler canım wok tava ve grill tavayı konuşmuştuk onlarıda tamamlamışsın bütün eklenenler herşeyin harika aşkla huzurla kullan canım

Teşekkür ederim canım. Kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum işte.

Maşallah cnm allah güle güle kullanmak nasip etsin hepside çok şeker çok begendim

Canım çok güzel mobilyaların güle güle huzurla aşkla kullannn

Güzel şeyler yapıyorsun canımcım

Maşallah cnm allah güle güle kullanmak nasip etsin hepside çok şeker çok begendim

Canım çok güzel mobilyaların güle güle huzurla aşkla kullannn

Topiğin hayırlı olsun canım benimm

Aşkla, mutlulukla kullanın inşallahh

Devamını bekliyoruss

Çok hoşlar güle güle kullanın

Çok mutlu ettiniz beni kızlar :)

Aslında ilk sayfada toplamak istiyorum ama olmuyor galiba değil mi_

Keşke ilk sayfayı güncelleyebilsek.
Neyse yarın belki alışveriş yaparım. Sonra da tüm hepsini tek mesajda toplayabilirim.

Gelmişsin bile yeni cicilerle kuzum aşkla huzurla kullan Çok beğendim ki bende hafta sonu 4lü bardak aldım ekleyebilirsem ekleyeceğim kaçırmayayım dedim 4 tane kalmıştı kaptım hemen

çok beğendim canım hepsi gerçekten çok güzel ama havlu çok pahalı yaa kıyıp alamadım

Yağdanlıklarım. Birisine zeytinyağı, birisine ayçiçek yağı koymayı düşünüyorum. Ayrıca tezgah altında kullanmayı düşünüyorum.

Mor tepsim ve mor süzgecim.

Gene mor slikon merdanem, tabi üzeri düz,baskısız ve mor krema kalıplarım.

Bunlar da bir iki parça olmazsa olmaz ıvır zıvırlarım.

Bunlar da paşabahçe 6lı kase setim. 2 takım aldım, 12 oldu.

Bu tupper ları da dün hastaneden bir hemşireye sipariş verdim.
Soğan doğrarken gözlerim yanmasın diye süper şef ve buzluğa bir şeyler koymak için antartika set.

Eki Görüntüle 1049554

Eki Görüntüle 1049555

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…