Tüm erkekler aldatır mı ?

Birçok erkek aldatabilir doğrudur ama genelleme yapılamaz. Aldatmayan erkekler mutlaka vardır varlar da. Hem mantıken böyle herkesin karakteri bir değil hem de tanıdığım bildiğim arkadaşlarım var. En basitinden abimin bütün ilişkilerini bilirim, bana ne olursa olsun anlatmıştır. Aldatsa dahi söyleyebilicek rahatlığı var yani ama hiç bir sevgilisini aldatmadı aldatmaz da, o da bir erkek olduğuna göre sonuç olarak her erkek aldatmaz 😅

Yakın bir erkek arkadaşım, " aldatmak erkek için ihtiyaç" demişti. Çok yakın bir kadın arkadaşım da " her kadın aldatılmayı tadacak " demişti.

Ben de aldatıldım . Ben de asla benim kocam yapmaz beni kaybetmeyi göze alamaz derdim.

Ihanet eden erkeklerin içinden canavar çıkıyor. Tanıyamıyorsunuz.

Ben kendimi düşünüyorum. Ben asla kimseyi aldatmam diyorum. Sonra duruyorum bilmiyorum buyuk konuşmuş olmayım diyorum..

Genellemeleri sevmem ama her erkek aldatmaz bence. Fiziksel temas ve duygusal yogunlugu aldatma sayabiliriz ama eğer bi kadina bakti etti mevzusu bile aldatma olursa kusura bakmasin kimse de yolda boylu poslu kaslı erkekler görüp bir anlik bakan kadinda aldatmis olur.

Çevremde aldatan erkekler yok.
Varsa gerçekten helal olsun, hangi ara derim.
Eşini aldatan kadın ya da adamla da görüşmeyeceğimden böyle konularda pek afilli duyumlarım da yok.
Ama söyleyeyim, aldatan erkek kadın değil aldatan insan fazlaca var.
Ben aldatılır mıyım, elbet olabilir olmaz demem.
3. Dünya savaşına da hazır olur kocam, o da onu bilir.
Öyle sesimi kesip de oturmam.

Back
X