• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm erkekler benden hoşlansın!

Herkese yeşil ışık yakmıyorum işte sorun o.Kimseyle o tarz konuşmuyorum asla afedersiniz ama 'yavşamıyorum' Normal davranıyorum yani.Hoşlandığını söyleyince nasıl ya saçmalama gibisinden de cevaplar verip,hiçbişey olmamış gibi davranıyorum. Bunun adı kezbanlıksa kezbanım. Kurtuluş yolu arıyorum yargılanmak değil

Kendinle çelişiyorsun bak konu başlığın bile tüm erkekler benden hoşlansın...
Böyle düşünüyorsun ama asla böyle davranmıyorsun...
Buna rağmen tamda istediğin gibi tüm erkekler sana bayılıyor?
Çok mu güzel olduğunu ima ediyorsun yoksa düşünceleri yönetebildiğini mi?
Arkadaşlarının sevgililerinden nasıl bir geri dönüşüm alıyorsun?

Girdiğin her ortamda ki erkeğin seninle ilgilenmesini istiyosun. Onlarda ilgileniyolar. Yani sen bütün erkeklere yeşil ışık yakıyosun. Bu durumda sen ne oluyosun?

Hayır ben yeşil ışık yakmıyorum. Gözünün içine bile bakmıyorum belki. Gelip konuşuyorlar ve en basitinden 'yarın bişeyler yapalım mı' diye soruyolar mesela.

Şaşırdım açıkçası , merhaba diyen her kızın kendisine yeşil ışık yaktığını sanan , her hareketten başka anlamlar çıkaran genelde erkekler olur .
Böyle kızlar da varmış .

Kendinle çelişiyorsun bak konu başlığın bile tüm erkekler benden hoşlansın...
Böyle düşünüyorsun ama asla böyle davranmıyorsun...
Buna rağmen tamda istediğin gibi tüm erkekler sana bayılıyor?
Çok mu güzel olduğunu ima ediyorsun yoksa düşünceleri yönetebildiğini mi?
Arkadaşlarının sevgililerinden nasıl bir geri dönüşüm alıyorsun?

Konu başlığı özet olsun diye yazdım.Sorunumu ima ettim orda...

Hayır ben yeşil ışık yakmıyorum. Gözünün içine bile bakmıyorum belki. Gelip konuşuyorlar ve en basitinden 'yarın bişeyler yapalım mı' diye soruyolar mesela.

Bir erkek ki bu, arkadaşının sevgilisi , karşısındakinden cesaret almadan asla böyle bişey teklif edemez...
Farkında olmadan basit ve kolay av izlenimi veriyorsun bence.
Erkeklerde beğendiğinden değilde kolay lokma olduğun için şansını denemek istiyor bence.
Neyse bir an önce uzman yardımı almalısın...

Şaşırdım açıkçası , merhaba diyen her kızın kendisine yeşil ışık yaktığını sanan , her hareketten başka anlamlar çıkaran genelde erkekler olur .
Böyle kızlar da varmış .

Merhabadan anlam çıkarmıyorum tabii ki ama biri yanınıza gelip ' yarın napıyorsun bişeyler yapalım mı' deyince daha farklı ne anlam çıkarabilirim?

Normal hayatta nasıl bir insansın kendini beğenir misin veya tam tersi kendinde beğenmediğin şeyler nedir ona göre yorum yapmak istiyorum.

Ama neden sen? Diğer kızlar değilde sen. Senden bişey almasa inan ki buna cesaret bile edemez bir erkek. Hele ki arkadaşının sevgilisi.

Narsistik kişilik bozukluğu denebilir belki
Psikolojik açıdan oldukça sıkıntılı bir durum
Profesyonel Yardım istemek gerekir diye düşünüyorum çünkü bu davranış size insan kaybettirecek ve başka sıkıntılı durumların ortaya çıkmasına neden olacaktır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayır değil.Yaptığımın son derece yanlış ve çirkin olduğunu biliyorum. O an arkadaşımın sevgilisi olduğu aklıma bile gelmiyor. Herkesin bir takım psikolojik sorunları olabilir.Benim ki bu ve buna çare arıyorum

kızlar en azından ayartmıyor, çözüm arıyor:ssz: siz ilgi delisi olmuşsunuz
bence arkadaşlarınızın sevgilileriyle görüşmeyin :19: yoksa fark edilirse maazallah parçalarlar
belkide sizin bu durumunuzu herkes biliyorda yazıık işte oda öyle falan diyordır olamaz mı
bunun sonu iyi değil bence konu sahibi tedavi olun bence

yeşil ışık yakıyorsundur ama farkında degilsindir, malum içten içe istiyormuşsun ne de olsa. sen yeşil ışık yakarsan önüne gelene, onlar da sana ilgi gösterebilir çok çirkin degilsen. ama bu ilgi çok büyük ihtimalle ''tek gecelik'' ya da ''işim düştükçe'' temelli bir ilgidir.

aşkından ölüp bittiklerini düşünmüyorsundur herhalde :60:

veya kısacası ''ayh çok güzelim kahretsin, kimseye bakmıyorum ama benden hoşlanıolaaarrrr :33: hatta arkideşlerimin sevgililieri bilemm'' kafasında hayal dünyasında yaşayıp gidiyorsundur.

Normal hayatta nasıl bir insansın kendini beğenir misin veya tam tersi kendinde beğenmediğin şeyler nedir ona göre yorum yapmak istiyorum.

Beğenirim,bence her insan kendini beğenir ve sever.Tabii ki herkes gibi sevmediğim ya da değiştirmek istediğim taraflarım var.Mesela ideal kilomdan 5 kilo fazlayım.Çokta dert etmem gerçi.

sizin dediğiniz o merhaba olayı tek taraflı olur efendim :) karşılık görüyorum insanlardan,kendi kendime yaptığım bir şey yok.

şu mesajına bakınca;

şu editi
EDİT; Kızlar bir şeyi gözden kaçırıyorsunuz ben bu yaptığım çok güzel demiyorum çok yanlış olduğunu biliyorum. Sadece ne yapabilirim nasıl çözebilirim diye soruyorum.Ayrıca kimseye yeşil ışık yaktığım yok her zamanki gibi davranıyorum anlamıyorsunuz,anlatamıyorum...

yazmanın hiçbir manası kalmadı gözümde. Klasik olacak ama bu normal değil. Psikolojik danışmana gitmeni tavsiye ederim.

Ve böyle düşünüyorsan dışarıya yansıtıyorsun büyük ihtimalle. İşte bu çok kötü. İnsanlar anlıyordur.

Cok histriyonik gordum seni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabadan anlam çıkarmıyorum tabii ki ama biri yanınıza gelip ' yarın napıyorsun bişeyler yapalım mı' deyince daha farklı ne anlam çıkarabilirim?
Herkes mi aynı ?
Aynı ortamı paylaştığım kişi , dolayısıyla bir şekilde tanışıklığımız vardır muhakkak , benden cesaret almazsa , böyle bir teklife cüret edemez . Hele ki bütün arkadaşlarımın sevgilileri , kendi adıma mümkün değil .

Hep aynı şeyi yaşıyorsan kendini sorgula , tabii hayal dünyasında değilsen .

şu mesajına bakınca;

şu editi
EDİT; Kızlar bir şeyi gözden kaçırıyorsunuz ben bu yaptığım çok güzel demiyorum çok yanlış olduğunu biliyorum. Sadece ne yapabilirim nasıl çözebilirim diye soruyorum.Ayrıca kimseye yeşil ışık yaktığım yok her zamanki gibi davranıyorum anlamıyorsunuz,anlatamıyorum...

yazmanın hiçbir manası kalmadı gözümde. Klasik olacak ama bu normal değil. Psikolojik danışmana gitmeni tavsiye ederim.

Ve böyle düşünüyorsan dışarıya yansıtıyorsun büyük ihtimalle. İşte bu çok kötü. İnsanlar anlıyordur.

Bence de insanlar durumu biliyor görmezden gelenler geliyor gelmeyenler de nasılsa yollu bakalım bişeyler çıkarmış burdan diye durumdan kendine pay çıkarmaya çalışıyor.
Ha yani amaç tek gecelik ilişki...

Back
X