Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu mesajına bakınca;
şu editi
EDİT; Kızlar bir şeyi gözden kaçırıyorsunuz ben bu yaptığım çok güzel demiyorum çok yanlış olduğunu biliyorum. Sadece ne yapabilirim nasıl çözebilirim diye soruyorum.Ayrıca kimseye yeşil ışık yaktığım yok her zamanki gibi davranıyorum anlamıyorsunuz,anlatamıyorum...
yazmanın hiçbir manası kalmadı gözümde. Klasik olacak ama bu normal değil. Psikolojik danışmana gitmeni tavsiye ederim.
Ve böyle düşünüyorsan dışarıya yansıtıyorsun büyük ihtimalle. İşte bu çok kötü. İnsanlar anlıyordur.
Beğenirim,bence her insan kendini beğenir ve sever.Tabii ki herkes gibi sevmediğim ya da değiştirmek istediğim taraflarım var.Mesela ideal kilomdan 5 kilo fazlayım.Çokta dert etmem gerçi.
Bence de insanlar durumu biliyor görmezden gelenler geliyor gelmeyenler de nasılsa yollu bakalım bişeyler çıkarmış burdan diye durumdan kendine pay çıkarmaya çalışıyor.
Ha yani amaç tek gecelik ilişki...
Ben sorunumu,rahatsızlığımı dile getirdim çare arıyorum dedim. Yargılanmak amacım değildi,
Konu kilitlenirse çok memnun olurum,teşekkürler