TÜM ERKEKLER BÖYLE OLMAK ZORUNDA MI!! YARDIM EDİN LÜTFENN!

Benim sevgilimin 18 bin :) ünlü bide gerçi artık eski sevgilim kıskançlık ve konturol manyaklığında 1 numara kendisi benim onu takip eden hatunlara bakma fırsatım olmadı aklıma bile gelmez :) eskiden de kıskanç değildim ama güven problemi yaşadığım bi sevgilim olmuştu Allah beni böyle sınadı herhal fakat iki durumda da takmadım hiç kafama banane kim kimi takip ederse etsin modu en güzeli yada sosyal medya kullanmamak :)
Ben bunu bakış açısı meselesi olarak da görmüyorum açıkçası kim kimi takip etti ne oldu falan.. Eşimin mesleği gereği de ne kadar çok kadın takipçi o kadar iyi zaten kendisi için ama tabiki kendisinin takip ettiği kadın arkadaşları da çok var ben bunu sorun olarak görmüyorum görenlerin de güven problemi yaşadığını düşünüyorum. Bana göre bi ilişkide güven problemi varsa kısıtlamayla şununla bununla aşılabilecek meseleler değil bunlar direk bitmesi gerek o ilişkinin. Ömür geçer mi yaa böyle kiminle takipleşti kim fotosunu beğendi diye diye.. Bana saçma geliyo yani bunlar bilmiyorum.. Hiçbi zaman kıskanç biri olmadım ama kıskançlıkta çığır aşmış bi adama 10 yılımı verdim zamanında.. Pişman mıyım çooook pişmanım :) Karşılıklı güven şart derim, aksi bi durum iki kişinin de ömründen çalar derim ve susarım ;)

Ben bunu bakış açısı meselesi olarak da görmüyorum açıkçası kim kimi takip etti ne oldu falan.. Eşimin mesleği gereği de ne kadar çok kadın takipçi o kadar iyi zaten kendisi için ama tabiki kendisinin takip ettiği kadın arkadaşları da çok var ben bunu sorun olarak görmüyorum görenlerin de güven problemi yaşadığını düşünüyorum. Bana göre bi ilişkide güven problemi varsa kısıtlamayla şununla bununla aşılabilecek meseleler değil bunlar direk bitmesi gerek o ilişkinin. Ömür geçer mi yaa böyle kiminle takipleşti kim fotosunu beğendi diye diye.. Bana saçma geliyo yani bunlar bilmiyorum.. Hiçbi zaman kıskanç biri olmadım ama kıskançlıkta çığır aşmış bi adama 10 yılımı verdim zamanında.. Pişman mıyım çooook pişmanım :) Karşılıklı güven şart derim, aksi bi durum iki kişinin de ömründen çalar derim ve susarım :KK66:

Aynen katılıyorum bu şekilde ömür geçmez benim bi facem var oda dünyadan bihaber kalmayayım diye açıkcası sosyal medyayla aram eskiden beri yoktur ama 2 sevgilimi instadan tavlamıştım :) sevgili olunca kapatıyorum instayı sosyal medyayla ilişkim bu kadar :D

Aynen katılıyorum bu şekilde ömür geçmez benim bi facem var oda dünyadan bihaber kalmayayım diye açıkcası sosyal medyayla aram eskiden beri yoktur ama 2 sevgilimi instadan tavlamıştım :) sevgili olunca kapatıyorum instayı sosyal medyayla ilişkim bu kadar :KK70:
hahaha o da güzelmiş sonuçta bi amaca hizmet ediyo en azından sosyal medya sizin için ;) Benim tüm hesaplarım var ama sorsan haftada 1 anca girer bakarım insta ya pek merak etmiyorum insanların hayatını açıkçası :) Kendim de işte özel günlerde falan eşime ayıp olmasın diye 2 foto paylaşırım o kadar.. Face i ve twiter ı açıkçası genel gündemi takip etmek için sık sık kullanırım.. Ben şimdiye kadar o dünyanın en kıskanç adamına bile 1 tek şifremi vermedim.. Niye vereyim ki sebep? Ne saçma ve çocukça talepler bunlar? Liseye gitmiyosak bi ilişkinin yaşanılma biçimi bu olmamalı diye düşünüyorum.. Ne biliyim çok garip geliyo bana insanların prensip sahibi olmamaları bu konuda. Benim kk üyeliğimi bile eşim bi kere olsun hayırdır kimle ne konuşuyosun içeriği ne demedi bu güne kadar.. Dememeli de zaten :)

hahaha o da güzelmiş sonuçta bi amaca hizmet ediyo en azından sosyal medya sizin için :KK66: Benim tüm hesaplarım var ama sorsan haftada 1 anca girer bakarım insta ya pek merak etmiyorum insanların hayatını açıkçası :) Kendim de işte özel günlerde falan eşime ayıp olmasın diye 2 foto paylaşırım o kadar.. Face i ve twiter ı açıkçası genel gündemi takip etmek için sık sık kullanırım.. Ben şimdiye kadar o dünyanın en kıskanç adamına bile 1 tek şifremi vermedim.. Niye vereyim ki sebep? Ne saçma ve çocukça talepler bunlar? Liseye gitmiyosak bi ilişkinin yaşanılma biçimi bu olmamalı diye düşünüyorum.. Ne biliyim çok garip geliyo bana insanların prensip sahibi olmamaları bu konuda. Benim kk üyeliğimi bile eşim bi kere olsun hayırdır kimle ne konuşuyosun içeriği ne demedi bu güne kadar.. Dememeli de zaten :)

evet çok boğan bir hayat tarzı bu kız arkadaşlarımdan çoğunda görüyorum malesef whatsapta online oldu yok çıktı yok kimle konuştu takip takip bana fenalık geliyor başkasında bile görsem daralıyorum kimse bana yapmasın ben durduk yere kimseden şüphelenmem zaten şüphe varsa zaten o insanla saniye durulmaması gerekir

Back
X