tüm erkekler böylemi bu normalmi..

okuduklarıma inanamadım çocuğa değil sana hayret ettim nasıl bu hale getirdin kendini nasıl bu kadar kullandırdın ? hiçbir bahane hiçbir aşk bu adama katlanmanı gerektirmezdi. aklın varsa hemen harekete geç

tabiki tüm erkekler böyle değil sevgilin çok gurursuzmuş
bir an önce kurtul bu adamdan canım
resmen seni kullanıyor sanki sevgilisi değil de annesiymişsin gibi davranıyor
4 yıl nasıl katlandın bu adama
sana da ailene de yazık yol ver gitsin canım

Erkek var ERKEK var işte canım, yaşı kaç olursa olsun ister 18 ister 35 içinde adamlık olacak. Sen onun için maddi ihtiyaçlarını giderebiliceği bir sığınaksın, bir nevi banka. Ama asla ona mecbur değilsin, böyle düşünüp kendini zorunlu hissetme lütfen. Evliler bile boşanıyorken, senin ona mecburiyetin neden olsun?! Yol yakınken emektar babanın zar zor kazandığı paraları böyle çapulculara yedirme, bir an önce def et kurtul. Öyle adamlar var ki öğrencide olsa, sevgilisinden kuruş para almamak için binbir şekle girerde yinede almaz, bu haddini fazlasıyla aşmış. Madem bahane bulamıyorsun ayrılmak için, ailem duymuş istemiyorlar de kurtul.. Kan emici değil, sevdiğin sıfatıyla yanında olsun!..

Anormal ne bu rahatlık,parası olmasa bile bulup buluşturup bana para ödetmezdi hiç.

bunca yıl iyi katlanmış ve kullandırtmışsın kendini...daha fazla uzatmadan ayrılmanı öneririm sana tabi ki tüm erkekler böyle gurursuz beleşci olucak diye bişi yok.

.

Nasıl bir ruh halidir bu....
Nasıl bir hastalıktır bu hal...
Ve nasıl bir yüzsüzlük.....
.

Çokça dua edin, şu günde.....

.

Allah'tan başka kimseye muhtaç olmayın......

salla gitsin yaa bu ne demek .. erkek sonuçta kızdan para istiyor vs çok çirkin bir davranış ...

tüm erkekler böyle değil,çok az erkek böyle. yani tam tersi..

okurken o kadar sinirlendim ki...ah be arkadaşım nesine aşıksın sen bunun resmen kullanmış seni! Ailesi kime güvenip ev yaptırıyordu, sana mı? Nasılsa oğullarını besleyen biri var değil mi...İnsanda biraz gurur olur, utanma olur. Yemeğin parasını çekmek nedir ya ağzım açık kaldı sen bu adama nasıl aşıktın? Böyle sülük, asalak bi sevgilim olsa bi dakika durmam istersek dünyadı son kişiler olalım yalnız başıma olurum daha iyi. Sanırım ayrıldın tam anlayamadım ama o yeni bir cebi dolu kız bulmadan senin peşini bırakmaz çünkü zaaflarını da paran gibi kullanıyor zimmetlemiş! Nolur gözünü dört aç, bu adamdan fayda gelmez gözyaşları seni sevdiği için değil para akışı kesileceği için. Senin baban bunca yıl o asalağı beslemek için emek harcamadı. Onun ailesine ne demeli...allah bilir "aferin oğlum yoluncak tavuğu bulmuşsun biz de sayende kalan parayla ev yaptırıyoruz" diodur lütfen arkana bile bakmadan kaç.

Ayrıldıgında üzerinden bi yük kalktıgını anlayacaksın emin ol.İnsanlar neden görüşüp sevgili olur.İlerisi olsun evlenelim vs.Sen böyle bi adamla yapabilecekmisin.Evlenince o mu sana bakacak sen mi ona bakacaksın?Erkek arkadaşın sigara içiyosa vazgeçemiyosa.Senin babanın suçu ne.Senin baban kızım rahat etsin diye yolladıgı parayı senin elalemin adamına yedirdiğini duysa heba olur.Kendine acımıyosan ailene acı.

Tüm erkekler genelde bunun tersidir...
Bu ne yahu? Tam bir asalak!

Düpedüz kullanılmışsın ve ileriye götürürsen daha da kullanılacaksın...
İleride kendi oturur seni çalıştırırsa şaşırma...

Neden bunlara izin, verdin sana da ayrı bir kızdım

tabikide her erkek böyle degil çevremizde sevgili olan insanlaRda var sevgilin gibi bir erkegi ne duydum ne gördüm bir anda ayrıl sakın seni ikna etmesine izin verme ARKANA BAKMADAN KAÇÇ

Ya ben en çok gene kadınlara kızıyorum.sen niye bu herifi bunkadar şımarttın arkadaşım.yapışmış kene gibi kanını emiyor senin.yol ver gitsin kurtul.bir daha da elin oğluna kullandırtma kendini.
Sen aynı şekilde ondan istesen o bu şekilde harcama yapar mıydı acaba sana.zaten yedirdiği yemeğin parasını bile ayırmış da vermiş serseri.

paran bittiği gün seninle işi biticek canım
bence sen buna yol ver..

sevgililerin birbirinden borc almasina
kizin hesabi odemesine yada adamin hesabi odemesine karsi degilim
kimse kimseye yuklenmesin yeterki benim dusuncem
ogrenciyken arkadaslar sevgililer durumlari dahilinde destek olur birbirlerine
sen gercekten bonkör bir kizsin iyi niyetlisin ama baskasinin parasiyla (baban bile olsa)
bonkörlük yapmaninda sinirlari olur erdemi olur
bunu dusunemedin hata ettin bir sekilde pisman oldun ve iliskini bitirdin
cok guzel
geri adim atmaktan korkuyorsan oncelikkle kafana sunu yerlestir
ben babamin iki kurus emekli maasini elin adamina yedirmeyecem artik!!!

bir erkek sevdigi kizi kaybediyorsa onu ikna etmek icin geliyorsa
"son minibus parami" verdim demez
hadi dedi diyelim
somurulmekten sikayetci bir kizdan yol parasi almaz
zorla vermis olabilirsin ama o onu almamaliydi
velhasil kelam sen bu adamla devam edersen kisiligini kaybedeceksin
ailene yazik edeceksin ve hep ona bagimli yasacaksin

birisi yazmisti yarin bir gun maas kartinida alir diye
bak nasil cikti soyledigi adam ilerde paralar bende toplanir diyor
ne kadar hadsiz ne kadar sevimsiz

lutfen ayni hataya bir daha dusme
ailene kendine haksizlik etme

seni ararsa barismak icin veya konusmak icin
bilgisayarini iste gelirken bilgisayarimida getir dersin
getireceginden emin olursan gidip alirsin fazlada muhatap olmazsin
ve borcunu odemesini istersin
asil ve dik dur seni kandirmasina musade etmez
dedigim gibi mert durust bir insanin yapacagi seyler degil bunlar
ailesi ev yaptiriyor diye aciyacak halimiz yok herhalde buda cok komik geldi

allahım neler var ya ben evladımı dısımden tırnagımdan artırıp unv okutacagım o da orda baskasını besleyecek belkı aılenız sızın ıcın ıkı yerıne bır gıyıyor bır alıyor kısıyor kendınden bunu hıc dusundunuz mu nasıl anne babanızın emegını boyle bır asalaga heba edersınız neysekı ayrılmıssınız lutfen gerı donmeyın parası olmaması bır kusur degıl gururunun olmaması cok buyuk bır kusur ve bu adamdan sıze asla hayır gelmez dahası babanızın hakkı da kımsede kalmaz toplayın kendınızı ve ılerıye bakın sakın sans vermeyın aılesı ev yaptırıyormus mazerete bak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…