Bana da borç verir misin?:26:
Sen başlatmışsın güzelim.. Erkek olduğunu zaten bilmeyen birine hepten unutturmuşsun erkekliğini
Olan olmuş düzeltmen imkansız.
Sevgin de kalmamıştır sanırım gözünde bir saygınlığı yoktur ki?
Kaç kurtul bitti de. Başkasını yol de.. ay uyuz oldum!
[/B
oyle canım sadece dusundugum aman etraftakıler ne der falan dı aslında.. kım ne derse desın olan bana oluyor yıpranan ben maddi manevi sömürdü beni. yinede yolu acık olsun bakalım yeni mera görevini kim görecek . otlakçı herif
merhaba ben geldim . ya bu çocuktan nefret ediyorum beni suçladı ağladı ve gitti.. şimdi benmi suçluyum omu. sevgililer varasında para meselesini sorun ediyorsun ayıp ediyorsun dedi. yıllardır bana ayıp olmuyor sanki kati kararlıyım bu kez çıkarcam onu hayatımdan ne bu ya. yarın doğum gunum bu sene enn buyuk hediyeyi kendime verip ondan kurtulucam
Ayıbın ne olduğunu biliyormuymuş ki o? Atanırsam düzelirim demiş bir de inanılır gibi değil. Atanana kadar senden geçinmeye devam edeceğim demektir bu. Atansa bile değişmez zaten bu adam, senin maaşını alır kendi maaşına katar, hayatını yaşar. Ayrılmakla en doğrusunu yaptın, hayatını kurtardın emin ol. O şimdi kendi derdine yansın, ay sonunu nasıl getireceğim diye düşünmeye başlamıştır bile.
tam bir asalak
o adamcağızın senelerce çalışıp da kazandığı paraları o sülüğe nasıl yedirdiniz
içim sızladı
sen bu cesareti nereden alıyorsun neyine guvenıyorsun dedi sankı bi kendi var dunyada dusununce agzını yuzunu cimciklemedim diye kızıyorum
Çevremde görmüştüm. Kendi ailelerıne gelince sözde gururdan para isteyemezler, ama kız arkadaşlarını da sonuna kadar sömürürler borç alıyorum adı altında, o borclar da hıc ödenmez. Geçmiş olsun ve gözünüzaydın diyorum...
ayy bacım ayrılmak için burda gelip başlık açmayı mı bekliyordun ne yedirmişin şimdiye kadar?
hani madem yiyicilik yapacak gidip ağakızı bulaymış ya emekli kızı yerine..
gerçi herkes sen gibi saf değil be gülüm ağzına ..lar..parası olan ezer bunu sallar atar..
keşke öyle olsa.umarım çetin cevizin biri benzetir bunu.ben olsam sen nebiçim erkeksin diye aşağılardım son defa..
birde eşek gibi çalışıp maaşından tek kuruş görmeden buna yedirecektin ha..bak sen akıllıya...
sen tam olarak ne dedin ki? o neler söyledi?
istesene onda kalanları bilgisayarına falan konmasın..hatta vermem ya da zarar veririm derse tehdit et..
Bu kafadaki bir kıza az bile yapmış ne diyelim daha hala napayım diyor
bu kadar mı zavallısın 4 sene yuh yanı sen evlenınce adam ne yaparsa yapsın kocasını dehleyemeyecek kadınlar kontenjanındansın bence
ayrılman karsı tarafın olumsuz tarafından kaynaklandığı için, sürekli o olumsuz tarafı düşünerek ayrılığa katlanabilirsin.
emin olki asla değilim.. hatta şirret cazgır denılecek dedıgım dedık tıplerdenım ama bunda nasıl bu hale geldım hiiç anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?