Tüm erkekler değişmek zorunda mı:(

djarum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
356
13
118
Diğer
Merhabalar. benim spesifik bir sorunum yok çok şükür. hemen konuya girip anlatayım uzatmadan. konu eşim. biz nişanlıyken beni deli gibi seven. uğruma
gözyaşı döken kişi sanki şu an evlendiğim kişi değil. 4 gündür saçma sapan bir nedenden dolayı bana bakmıyor ben haklı olmama ragmen (mesele basit ama uzun anlatmaya değmez) yine de ben yanaşıyorum. bi iki kere sarıldım arkadan. afedersiniz kıçını dönüp yatıyor. özünde iyi bi insan ve beni çok sevdiğini söylüyor ama ben kendimi gerçekten çok yanlız hissediyorum oyle ilgisiz davranınca. açıkçası o beni çok seviyor ben onun kadar değil. hamileyim de bi yandan. bana daha çok ilgi göstermesi gerekmez mi! üstelik gerçekten hamilelik duygusallıgı yok bende.

önceki halimden daha güçlü oldum hamile kalınca resmen. daha olgun ve sakin. ama nerdeee o nişanlı iken ki eşim. uğruma neler yaptı anlatsam sayfalar sürer. beni ikna etmek adına. bi iki kere terkedecek oldum da. herlade terketseydim hastalıktan ölürdü. bu şehirde yaşayamazdım diyordu. neler neler. herneyse beni çok sevdiğini vurgulamaya çalışıyorum . gerçekten öle dırdırcı, pis, bakımsız bir kadın asla değilim. hatta kendimi övmek için demiyorum ama bekarken çok kişi peşimden koşmuştu. güzel olduğumu düşünüyorum. eğitimliyim. ailem onun ailesinden çok daha zengin. bunları üstünlük olsun diye anlatmıyorum ve kesinlikle eşime de bunları yansıtmıyorum hani yani gerçekten çok iyi bir eş olduğumu düşünüyorum. onun ailesine karşı ole.

elimden geleni yapıyorum. bilmiyorum belkide farketmediğim bi eksiğim var ama gerçekten Allahtan korkan bi insanım. bilerek asla kötülük yapmam. ev kredisi borcumuz var mesela. o yüzden eşimin üstüne hiç gitmiyorum maddi olarak. çalışmadıgım için e birde alıştıgım bir hayat var maddi olarak. ondan da vazgeçemiyorum o yüzden yüzümü kızartıp babamdan para istiyorum. sağolsun o da verir o konu sıkıntı değil de yani bazı kadınlar gibi baskı yapmıyorum eşime. yük olmak istemiyorum rahat rahat borcunu ödesin diye. düğün takılarımı ona verdim. yani kısacası fedakar oldugumu düşünüyorum ama arklı açılardan bakıyoruz heralde ben anlamadım bu işi. ben nerde hata yapıyorum ki eşim bana böyle davranıyor(((( gerçekten çok mutsuzum. sizden fikir ve yardım almak istiyorum.

Mesele size göre basit gelebilir ama eşiniz için basit olmadığı kesin..
Oda sizin gibi düşünseydi 4 gündür boş yere trip atmazdı..
Sizi bu duruma getiren bir sebep bu durumdan kaynaklanıyorsa , çözümü bir şekilde sizdedir..
Kalp mi kırdınız , hakaret mi ettiniz , eşiniz tarafından yanlış mı anlaşıldınız vs. sorun her ne ise bunu halletmeye çalışın..
Haklı iseniz tepkisiz kalmayı deneyin..
Eşinizi suçlu görüyorsanız onun size gelmesini bekleyin..
Eğer suç sizde ise pes etmeyin..
İnatçı gibi sanki eşiniz..
Pireyi deve yapanlardan olmalı..

bazen bize çok basit gelen bir sorun erkekler tarafından öyle görünmüyor malesef. eşinizin size neden kızdığını net olarak yazmamışsınız ama belki o tartışmada onu çok kıran (size küçük gibi gelen) bir laf etmiş olabilirsiniz. bence oturup güzelce bunun nedenini sormalısınız. tabi ki hamileyken özel bir ilgi beklemeniz çok normal. ah ben bir hamile kalsam (( belki çok saçma ama herhalde bayaa bi naz yapardım :)

evet kesinlikle inatçı ve gururlu bi tip. çoğu erkek gibi ana düşkünü. ama kesinlikle anasına laf etmem çünkü bilirim çok kıymetlidir. kaynağı o ama gerçekten kötü birşey asla demedim ve haklıyım yani. bende dediğiniz gibi yapıp tepkisim şu an. bakalım nereye kadar sürecek bu tavrı ama ben kendimden korkuyorum. çünkü ona karşı soğuyorum oyle olunca(

tamamen alınganlık. kıracak hiç birşey demedim geçekten. çok anlamsız bir meseleydi zaten:/

Kaynağı nedir anlayamadım.
Eşiniz annesine çok düşkün olduğu için mi çıktı tartışma..
Hani niye onu savunuyorsun da beni savunmuyorsun gibi bir tartışma mı geçti aranızda.. ?

Düşkün olduğu tek kişi annesi olsun..
Her evlat anasına babasına düşkündür..

zaten işin içinde anne varsa illaki bam teline basmışsınızdır. çünkü biz kötü niyetli bir şey demesek bile annelerine düşkün olan erkekler bunu kötü olarak algılıyorlar. yakınlarımda var çünkü böyle insanlar

yok oyle birşey değil. kısaca özetleyeyim ben o zaman. kızkardeşimin sözü var haftasonu ve istanbulda olacak. ailem oraya gitti ama onlar da normalde yaşadığımız şehirdeler. biz başka bi şehirdeyiz. annemlerle aynı şehirdeyiz yani. istanbulda da evimiz var. herneyse. eşimle ilk başta konuştuk uçakla gideriz diye o da tamam dedi ama kesin değildi. yine konuşuruz falan. sonra arabayla gidelim dedi açıkçası gözüm pek kesmedi 15 saat hamile hamile araba yolculuğu falan:S neyse yine tam karar vermemişken babamla konuştuk. dedi ben alıcam biletlerinizi. çünkü biliyor eşi,min borcu var sıkıştırmak istemiyo o da. sadece bize değil zaten dayımlarla gidicez onlara da aldı bilet babam. söz kıza aittir misali insanlara yğk olmayı sevmez babam. eşim de böyle şeylere takılmaz yani gurur yapmaz niye baban alacak falan demez. herneyse duurm böyleyken aşim annesine bahsetmiş meseleyi. annesi de dmeiş ki arabayla giderseniz ben de gelirim sizinle. akşam geldi diyo ki bana karar verdim arabayla gidyoruz annem de geliyor. e annem de geliyor deyince ben ne diyeyim daha. bozuldum açıkçası çünkü araba yolculugu hamile iken yorar beni. sadece "sen kararını vermişsin zaten" dedim. beraber almadık yani bu kararı. durum bu. ondan beri bana tripli:/

evet gerçekten oyle. sanırım oyle oldu. ama ben de haklı değil miyim!

Sizin biletleri zaten baban ayarlayacağını söylemiş..
Eğer annesi çok gelmek istiyorsa , seninki de annesine bir gidiş - dönüş bileti alıverseymiş..
Niye senin rahatını bozuyor ki, danışmadan etmeden iş yapıyor..
Annesine uçakla gideceğiz,babası biletleri ayarlamış falan dediği halde , annesi niye hala arabayla giderseniz gelirim demiş ki..
Yani uçakla gidileceğini biliyor..
Eşin diyememiş mi biletleri almışlar nasıl arabayla gideriz falan diye..
Yani böyle söylese , durumu hem senin açından hem de onun açısından kurtarmış olacak..

evet gerçekten oyle. sanırım oyle oldu. ama ben de haklı değil miyim!

yani sırf annesi de gelsin diye senin ve bebeğinizin rahatlığından mı vazgeçti? ben anlamıyorum ya tamam annedir baş tacıdır ama gözle görülür bir durum var ortada. hamile olmasan bile o kadar yol sonuçta bide nişana gidiyorsun.o kadar yolculuktan sonra insanın kafası yerinde olmuyor ki yolculuk sonrası. valla ben uzun uzun dinlenmeye ihtiyaç duyuyorum. bence kırmamaya çalışarak güzel bir dille ama tavrını da koyarak 'hayatım seni anlıyorum ama ben bu yolculuğu göze alamıyorum.başka zaman annenle de gideriz' diyebilirsin.

Son düzenleme:
daha o zaman biletleri almamıştı ama sonuçta sözünü verdi ki zaten aldı sonradan. annesi de gelsin ok ama dediğiniz gibi araba işini duyunca gelkmek istemiş:/ haklıyım ama dimi. nasıl bir tavır izleyeyim sizce??

annesine kesinlikle laf etmedim hani niye geliyor falan diye. öyle desem iyice sinir olur. dediğim gibi sadece sen karaını vermişsin zaten dedim bozuk bi şekilde. olay bu yani. ne yapmaluıyım şimdi sizce. haklı dğeil miyim?

annesine kesinlikle laf etmedim hani niye geliyor falan diye. öyle desem iyice sinir olur. dediğim gibi sadece sen karaını vermişsin zaten dedim bozuk bi şekilde. olay bu yani. ne yapmaluıyım şimdi sizce. haklı dğeil miyim?[/QUOTE]

ben olsam bir önceki yorumumda dediğimi derdim. haklısın demiştim

kusura bakma ama eşin çok saçma bi konudan dolayı sana tavır almış,üstelik üzerine en çok titremesi gerektiği zamanda...hep birlikte uçakla gitmeyi teklif edin hem hepimiz için daha rahat olur deyin bakalım ne diyecek...

ben olsam bir önceki yorumumda dediğimi derdim. haklısın demiştim[/QUOTE]

evet bende öyle düşünüyorum gerçekten. düşündüm acaba ben mi yanlışım diye ama olay tamamen boyle ve sizden fikir almak istedim. çok teşekkür ederim destekleriniz için. en iyisi ben yine ağırlığımı hiç bozmadan cool davranayım. çok merak eidyorum ne zamna soğuyacak. kaç gecedir uyuyamıyorum şu an oldugu gibi. yatakta dön dön ölüyorum o yüzden bu gece nette takıldım zaten:) rahatladım birazcık. çok sağoluın

Haklısınız tabi ki de..
Eşinizin anneside, uçakla gitseniz daha rahat olur hem eşin hamile onun sağlığı açısından daha iyi olur, uzun yolda kız mahvolur diyeceğine, tamamiyle ortalığı karıştırmış..

Biletler alınmamış olabilir. Ama siz bir kere babanıza tamam dediyseniz eşinizde tamam demiş anlamına gelir..
Bence siz araçla gitmeyin , bulunduğunuz yerde akrabanız var ise onunla uçakla gidin gideceksiniz..
Tabi hamile biri için uçak tehlikeli olur mu bilemiyorum ama bir araştırın bakalım..
Onlarda annesiyle araçla gelsinler.
Sonra niye biz araçla gittik uçakla gitmedik diye laf yaparlarsa hiç şaşırmayın..

Haklıymışsınız..

teşekkür ederim:) bende aynen öyle düşünüyorum. sonuç olarak annesi gelmekten vazgeçti yine uçakla gideceğiz ama işte hala tavırlı. bende artık kendisi bilir diyorum. ben asaletimi bozup hiç birşey demicem artık. kendisi kaybeder diye düşünüyorum. tavırsızım.
desteğiniz için çok teşekkür ederim. ben yatayım artık. hayırlı geceler herkese.

Rica ederim bir süre sonra bu inadından vaz geçer siz sıkmayın canızı..
Bebişinle sana iyi geceler..

kadın gelmek istemis ogluna araba demis, o da annesine ucakla gidicez diyemeyip cozum buşlmak yerine afedersiniz hemen sazanlamıs, sizin hazır ucak biletleriniz varken de araba diye ısrar etmis. hatta annesinin herhangi bir lafı nedeniyle gurur yapmıs bile olabilir.
ama benim anlamadıgım neden kusuyorsunuz?
ben hamile o kadar saat gitmek istemiyorum, zaten bizim biletleri babam alıyor, annene de biz alalım bileti oyle gelsin demek varken...?

fakat neden gelsin ki? bence geregi yok ama demek ki onlar oyle bir teklif bekliyorlardı...
eşiniz arabaya degil annesinin dışlanmıs oldugunu dusundugu icin surat yapıyordur gunlerdir, bu konuda da hatanızı anlamanızı bekliyor...

bence karsılıklı olarak iletisim sorunu var. bunu cozerseniz mesele de hallolur.

fakat konuda ailenizin daha zengin olması, sizin guzel olmanız falan bu ayrıntıları neden verdiniz anlayamadım.
ondan sogudum ve ben daha iyilerine layıgım gibi bir dusunceniz var da bunu mu itiraf edemiyorsunuz... bu da işin baska bir boyutu.

bu arada bebeginize saglık mutluluk guzel bir gelecek dilerim...

Konuyu bu kadar uzatmaya ne gerek vardı? Sen uçakla git,eşin annesiyle arabayla gelsin.Mesele bu kadar basit,çözülmeyecek bir sorun değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…