- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok oyle birşey değil. kısaca özetleyeyim ben o zaman. kızkardeşimin sözü var haftasonu ve istanbulda olacak. ailem oraya gitti ama onlar da normalde yaşadığımız şehirdeler. biz başka bi şehirdeyiz. annemlerle aynı şehirdeyiz yani. istanbulda da evimiz var. herneyse. eşimle ilk başta konuştuk uçakla gideriz diye o da tamam dedi ama kesin değildi. yine konuşuruz falan. sonra arabayla gidelim dedi açıkçası gözüm pek kesmedi 15 saat hamile hamile araba yolculuğu falan:S neyse yine tam karar vermemişken babamla konuştuk. dedi ben alıcam biletlerinizi. çünkü biliyor eşi,min borcu var sıkıştırmak istemiyo o da. sadece bize değil zaten dayımlarla gidicez onlara da aldı bilet babam. söz kıza aittir misali insanlara yğk olmayı sevmez babam. eşim de böyle şeylere takılmaz yani gurur yapmaz niye baban alacak falan demez. herneyse duurm böyleyken aşim annesine bahsetmiş meseleyi. annesi de dmeiş ki arabayla giderseniz ben de gelirim sizinle. akşam geldi diyo ki bana karar verdim arabayla gidyoruz annem de geliyor. e annem de geliyor deyince ben ne diyeyim daha. bozuldum açıkçası çünkü araba yolculugu hamile iken yorar beni. sadece "sen kararını vermişsin zaten" dedim. beraber almadık yani bu kararı. durum bu. ondan beri bana tripli:/
eşin halen tripliyse, sende barışmak istiyorsan. bence k.validene uçak bileti almayı teklif et. "gelmesin demek istemedi"ğini açıklayarak. ozaman eşin eski ayarlarına döner merak etme...
Oda konu sahibesinin ailesine haksızlık olmyormu ozaman küçükpisi?
Benim annem babam bzi düşünüp elimizi cebimize attırmayacak, ama biz gidip kv ye bilet alıcaz o parayla. Yani bi nevi babam kayınvalideme bilet almış olucak. Ben aileme haksızlık olarak görürdüm açıkçası.
yok canım o söz için değil de hazır istanbula gidiyoruz arabyla giderseniz bede gelirim dedi. akrabaları var orda ama durum bu hale geldi ve hala konuyşmuyoruz eşimle:/kardeşinin sözüne kayınvaliden neden geliyor ki
çok teşekkür ederim. umarım geçer. gerekten huzursuz oluyorum küskünlük olunca trip olunca.Rica ederim bir süre sonra bu inadından vaz geçer siz sıkmayın canızı..
Bebişinle sana iyi geceler..
eşim belki arabyla gideriz dyeince zaten o da bende gelirim demiş. boylelikle ortalık karıştı. iletişim sorunumuz oldugu kesin. zenginliği vurgulamamdaki amaç ta eşimi maddi olarak zorlamadığım baskı yapmadığımdır. bekarken sürekli babama nazlanır para isterdim. istediğim birşey alınmayınca ne yapar eder aldırırdım. demek istediğim şu ki benim için bu büyük bi fedakarlık. alışkanlıklarımdan vazgeçtim ve sırf eşimi sıkmamak bazı kadınlar gibi baskı yapmamak adına hiç birşey demiyorum. zaman geçsin borcumuz bitsin ondan sonra diyorum. o yüzden anlattım onu. ayrıca da bana şu an oldugu gibi soğuk ve uzak davrandığında elbette soğuyorum. ben çünkü cıvıl cıvıl bi insanım. espirili konuşkan ama asla geveze dğeil. en büyük huzursuzluğum küskünlük kiminle olursa olsun ki eşimle olunca daha kötü. bende soğuyorum uzaklaşıyorum tabii ki. bunu söyledim zaten itifar edememe durumu yok.kadın gelmek istemis ogluna araba demis, o da annesine ucakla gidicez diyemeyip cozum buşlmak yerine afedersiniz hemen sazanlamıs, sizin hazır ucak biletleriniz varken de araba diye ısrar etmis. hatta annesinin herhangi bir lafı nedeniyle gurur yapmıs bile olabilir.
ama benim anlamadıgım neden kusuyorsunuz?
ben hamile o kadar saat gitmek istemiyorum, zaten bizim biletleri babam alıyor, annene de biz alalım bileti oyle gelsin demek varken...?
fakat neden gelsin ki? bence geregi yok ama demek ki onlar oyle bir teklif bekliyorlardı...
eşiniz arabaya degil annesinin dışlanmıs oldugunu dusundugu icin surat yapıyordur gunlerdir, bu konuda da hatanızı anlamanızı bekliyor...
bence karsılıklı olarak iletisim sorunu var. bunu cozerseniz mesele de hallolur.
fakat konuda ailenizin daha zengin olması, sizin guzel olmanız falan bu ayrıntıları neden verdiniz anlayamadım.
ondan sogudum ve ben daha iyilerine layıgım gibi bir dusunceniz var da bunu mu itiraf edemiyorsunuz... bu da işin baska bir boyutu.
bu arada bebeginize saglık mutluluk guzel bir gelecek dilerim...![]()
uzatılması zaten benim canımı sıkan. sonuç olarak kayınvaldem gelmekten vazgeçti ve hatta taftaya hafta içi hastaneye yatacak. beli rahatsız. eşime senin gelmene gerek yok tatilini bölme demiş (gitmişken biraz da gezemeyi düşünüyorduk) ama eşimin buna izin vereceğini hiç sanmıyorum ve 3-4 gün içnde de döneceğiz sanırımKonuyu bu kadar uzatmaya ne gerek vardı? Sen uçakla git,eşin annesiyle arabayla gelsin.Mesele bu kadar basit,çözülmeyecek bir sorun değil yani.
sonuç olarak kv vazgeçti gelmekten ve bizde uçakla gidicez ama hala tripli ve ben çok huzursuz oluyorum gerçekten.eşin annesiyle arabayla gelsin sen de uçakla git madem sen hamilesi arkadaşım eminim kayınvalidende anlayışla karşılayacaktır
Demek eşiniz sizin gibi düşünmüyor yani ona göre anlattığınız kadar mükemmel değilsiniz.
Bahsettiğiniz kavramların çoğu görecelidir.
En yakın arkadasınıza en sevdiğiniz sarkıyı dinletirsiniz eeee bu mu güzel der
Size basit gelen seyler ona ağır gelir
Evliliğinize kendi yargılarınızla bakarsanız yürütemezsinz
Empati yapmaya calısın.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
muhtemelen oyle. inşallah vazgeçer artık çok sıkıldım gerçektenEwett gerçekten siz haklısınızz..
Kırmızı yerle işaretlediğim cümlenize takılmış bence eşiniz..
Biraz tawırlı söylemişsiniz sanırım..
Ama en azından tartışma çıkartmamışsınız..
Zamanla inadından wazgeçecektir..
inanın kesinlikle öyle sert bi tavırla desem boşardı beni heraldeYerinizde ben olsaydım, eminim tepkim daha bile fazla olurdu.
''Sen annenide al git ozman'' derdim. Madem hiç planda yokken şimdi annen için hamile hamle beni zora sokmayı göze alıyorsan al anneni git yani.
Sizin trip yapacağınız yerde o yapmış işte.Aslında konu bu değil farkındayım ama sonuç ne oldu, şimdi anneside geliyor diye arabaylamı gideceksiniz?
Erkekler böyle ne yazıkki. İlla değişiyorlar.
Benim kocamında sevgisinden ilgisinden yana bi değişiklik olmadı ama sevgili ve nişanlıyken bukadar sıkmıyordu bunaltmıyordu beni. Mini bile giyiyordum, şimdi değil mini topuklu ayakkabıma bile hergün laf ediyor.
Oda konu sahibesinin ailesine haksızlık olmyormu ozaman küçükpisi?
Benim annem babam bzi düşünüp elimizi cebimize attırmayacak, ama biz gidip kv ye bilet alıcaz o parayla. Yani bi nevi babam kayınvalideme bilet almış olucak. Ben aileme haksızlık olarak görürdüm açıkçası.
://gelmesini istemiyorum deseydi evet öle düşünebilirdim belki. arabayala 15 saat gitmek içinde baya bir masraf yapılması gerekiyor. o masraf yerine uçak bileti teklifi yapılabilir diye düşündüm. sadece kızına da bilet alınmamış dayısınada bilet gönderilmiş...
yok beni üzmek istemeseydi zaten bu şekilde tavır zergilemezdi. yani o haksız olmasına ragmen yine ben sraıldım bi iki kere böyle cilve yaptım tabiri caizse sırf bu gerginlik bitsin diye ama tavrı aynı olunca benimde içimden yapmak gelmiyor daha açıkçası.Susmak asil olmak evet çok güzel ama bir yere kadar :)
Zaten 4 gün geçmiş galiba bu şekilde tavırlı bence konuşmanın vakti gelmiş
Konuşulmadığı müddetçe sorunlar düzelmez
Ona kırıldığınızı ve ilgi beklediğinizi söyleyin bence oda size kırılmışsa böylece oda açılsın halledin çok önemli bir mesele değil sonuçta :26:
Bir anda ilgi göstermeye başlamaz ama bu konuşmadan sonra düzelmeye çalışır galiba sizi üzmek istemiyorsa
ben de işte. kimseyle küs durmayı sevmem. eşimle hiç. çok huzursuz oluyorum. bazı arkadaşlar yanlş anlamış beni. hatta konuyu ilk açtıgımda meseleyi anlatmadım bile. benim derdim bana tripli olması. sonra mecburen konuyu anlattım. sonuç olarak benim de ne büyük rahatsızlığım ben hamile iken bu halde bana bu konudan sebep trip atması ve bence gerçekten haklıyyımValla hiç sevmem aynı evin içinde küslüğü çok huzursuz olurum. 4 gün iyi sabretmişsin.
Ben de eşime zaman zaman trip atarım -ki ona göre çokmuş- ama birkaç saat en fazla.
Konuşulup halledilmeyecek birşey değil.
Yerinde olsam ailemle uçağa biner giderim. "Madem tepki göstermediğim halde bana tavır yapıyorsun. Annenle arabayla gel o zaman derim"
Niye tavır aldığınızı sorup konuşmazsanız bu bir haftaya çıkar. Bence eşiniz annesine yol çok uzun djarum zorlanır demesi gerekiyordu. Hatta kayınvalidenizin de düşünmesi gerekirdi ama o apayrı bir konu zaten.
yok oyle birşey değil. kısaca özetleyeyim ben o zaman. kızkardeşimin sözü var haftasonu ve istanbulda olacak. ailem oraya gitti ama onlar da normalde yaşadığımız şehirdeler. biz başka bi şehirdeyiz. annemlerle aynı şehirdeyiz yani. istanbulda da evimiz var. herneyse. eşimle ilk başta konuştuk uçakla gideriz diye o da tamam dedi ama kesin değildi. yine konuşuruz falan. sonra arabayla gidelim dedi açıkçası gözüm pek kesmedi 15 saat hamile hamile araba yolculuğu falan:S neyse yine tam karar vermemişken babamla konuştuk. dedi ben alıcam biletlerinizi. çünkü biliyor eşi,min borcu var sıkıştırmak istemiyo o da. sadece bize değil zaten dayımlarla gidicez onlara da aldı bilet babam. söz kıza aittir misali insanlara yğk olmayı sevmez babam. eşim de böyle şeylere takılmaz yani gurur yapmaz niye baban alacak falan demez. herneyse duurm böyleyken aşim annesine bahsetmiş meseleyi. annesi de dmeiş ki arabayla giderseniz ben de gelirim sizinle. akşam geldi diyo ki bana karar verdim arabayla gidyoruz annem de geliyor. e annem de geliyor deyince ben ne diyeyim daha. bozuldum açıkçası çünkü araba yolculugu hamile iken yorar beni. sadece "sen kararını vermişsin zaten" dedim. beraber almadık yani bu kararı. durum bu. ondan beri bana tripli:/
Ayyy bence senin canın sorun istiyor.Adam kal demiş işte.Yani annesi hastaneye yatıyorsa kalmak istememesi gayet normal,gezme mi düşünücek? Sen yapabilir misin annen hastaneye yatıcak,sen geziceksin.Bebek doğuncada gezersin merak etme.Benim oğlum 9 yaşında,ama 2 aylıktan beri gitmediğimiz yer kalmadı.Eşimin işi gereği yurt dışı dahil heryere gittik bebekle.
Ya eşim sorumluluk sahibi bi insandır o konuda bi şikayetim yok. Ilerde rahata ericez zaten borcu bitince kısa bi süre. Bundan dolayı şikayetçi değilim ben. Neyse ki hallettik sorunu aramızda. Umarım bi daha yaşanmaz. Çünkü kötü oluyor gerçekten ilişkiyi zedeliyorNe kadar sacma yuzde yuz haklisiniz annesi gelecek diye hamile kadin 15 saat yolculuk yapar mi biraz vicdan lazim.sakin arabayla gitmeyin.bi de bence babanizdan sakin para istemeyin ilerde isler degisir birakin sizin geciminizi esiniz yuklensin o sorumlulugu almayi ogrensin
Beni yanlış anlamışsınız demek oluyor bu. Ben orda fedakar oldugumu anlatmaya çalışıyorum. Çünkü eşim uğruna onu sokmamak uğruna birçok şeyden vazgeçtim. Standartların düşmesi (maddi olarak) hiç kolay birşey değildir çünkü. Bende katlanıyorum çünkü biliyorum ki borcumuz bitince rahatlıcaz. Yaşamadıysanız bilmezsiniz o yüzden bu konuda bu şekilde bi yorum yapmışsınız sanırım. Eminim eşinizin durumu daha iyidir. Bekarken yaşadığınız hayata göre daha rahat yaşıyorsunuzdurbana burdan geçirdiğin elektrik ne bılıyomusun ben onu daha az sevıyorum benım babam ondan zengın ben boyle ben şöyle..
eskiden senı şımartmış şımdı de aynı şeyi beklıyorsun ama adam da sende bu tavır warken sürdürmez eski ilgisini ben enayımıyım demıstır bıkmıstır aşk böcüğü olmaktan.yorumum sert olmadı ınsallah ben bı arkadasıma yorum yapar gıbı yapıyorum ben boyle dusundum.bırde başlıkta butun erkekler değişir mi demişsin benım eşimde tam tersı ıyı bı sewgılı değildi ama sımdı ıyı bı eş ..tam tersı oldu:)
Ya aslında fikrimi almayan bi insan dğrildir ama işte özetlersek annesine pek kıyamadıgı için oldu sanırım. Kv nin bende gezmesini isterim gitsin kafa dağıtsın ama benim kardeşimin söz zamanı bu işi çıkarması kötü oldu ki zaten de gelemedi yani. Şimdi daha iyiyiz ama dediğim gibi keşke yaşanmasaydı.
Tek kelime haklısın..
Hamile karısının rahatını değil de anasını düşünen bir adam.
Ben olsam çok çirkin kavga ederdim sen çok iyisin bence.
Ayy sen dön arkanı trip at yahu naz yapıyor şımartma bırak.
Yüzde yüz haklısın bana göre.
İnsan rica falan eder, fikrini alır bari gidiyoruz diyor paşa bey!
![]()
Beni yanlış anlamışsınız demek oluyor bu. Ben orda fedakar oldugumu anlatmaya çalışıyorum. Çünkü eşim uğruna onu sokmamak uğruna birçok şeyden vazgeçtim. Standartların düşmesi (maddi olarak) hiç kolay birşey değildir çünkü. Bende katlanıyorum çünkü biliyorum ki borcumuz bitince rahatlıcaz. Yaşamadıysanız bilmezsiniz o yüzden bu konuda bu şekilde bi yorum yapmışsınız sanırım. Eminim eşinizin durumu daha iyidir. Bekarken yaşadığınız hayata göre daha rahat yaşıyorsunuzdurbu yorumdan dediğinizi anladığınıza göre
.
cok şükür evlenmeden önce de rahattım şimdi de rahatım
laf sokmanıza gerek yok ben bana gecen elektriği yazdım herkes kendınce fedakar eşinizinde vardır fedakarlıgı tek taraflı düşünmemek gerekır![]()
ben laf sokmadım canım estağfurullah. karşılıklıdır tabi ama herkesin durumu da bir değil. mesela dmeiştiniz ya yurt dışına bile gittik eşimle. mesela ben bekarken ailemle çok giderdim yurt dışına ama şu an borcumuz oldugu için gidemiyoruz. bitince giidcez inşallah. şikayetçi oldugumdan dğeil ama sadece kolay bir durum olmadıgını anlatmak istedim sadece. hayırlı akşamlar.