• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüm eşyalarımı kullanıyor,artık kalbini kırcam

emberassed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
216
13
68
Kızlar bir seneden bu yana oda arkadaşım eşyalarımı sürekli kullanmaya başladı.benm bazı eşyalarım onun. Dolabından çıkmaya başladıhiç kullanmadığım kozmetik Ürünlerimi o kullanıyorbazen dolabımı karıştırıp buluyor. En sinir olduğum seydir elyalarımın izinsiz kullanılması.kardeşimle çok buyuk kavgalarederiz bu yüzden .ben normalde kızkardeşime el surdurtmem burda kalbi kırılır diye bişey diyemiyorum. ama işin cıvkını çıkardı.nasıl bir üslupla söyleyeyim sizce çünkü su an çok sinirliyim yanlış konuşurum diye çekiniyorum.sevdiğim de bi insan ama yağmalıyor yani artık dur demem kazım bu işe.nolur yardım edin .

Kırılırsa kırılır.
Ortak eşya kullanımı mı olur ya?
Hele kozmetik de!
Mikrop kapıp gözünüz kör mör olursa nasıl tepki vereceğinize karar verirsiniz.
Gayet net ve sert bir tepki verirdim ben olsam.

Kırılırsa kırılır.
Ortak eşya kullanımı mı olur ya?
Hele kozmetik de!
Mikrop kapıp gözünüz kör mör olursa nasıl tepki vereceğinize karar verirsiniz.
Gayet net ve sert bir tepki verirdim ben olsam.
Ya başlarda bir şey demiyordum ama artık hergun kullanmayya başladı ve bnm hiç kullanmadığım urunleri yarıya indirdiğini gördüm resmen.sevdiğm bi arkadaşım ama artık gonlunu kırmadan dur demem gerekiyor

ilk önce güzel bir dille uyarın rahatsız olduğunuzu bildirin.
baktınız hala devam ediyor o zaman biraz daha sert bir şekilde uyarın bence.

ortak kozmetikten enfeksiyon kapıp ayağı kesilen bir kadın haberi vardı bir kaç ay önce internette. o haberi bulun ''aaa bak sende benim ürünlerimi kullanıyorsun kullanma bundan sonra ben tedirgin oldum'' deyip numarada yapabilirsin aslında. mecbur bırakıyorlar bazen numara yapmaya.

Yurtta mı kalıyorsun? Dolabının kilidi yok mu?
Dolap karıştırmak çok çirkin bir durum. Sana sormadan eşyalarını kullanması da öyle. Şimdiye kadar uyarmadığın hata.
Dolabımın karıştırılmasından, eşyalarımın ortak kullanılmasından hoşlanmıyorum, bu konuda hassasiyet bekliyorum, de. Makyaj malzemelerimin hijyenine önem veriyorum, bu konuda titizim, kimsenin kullandığı malzemeyi kullanamıyorum, de.
Sevdiğin bir arkadaşın olabilir de, kız sevgini su istimal ediyor. Haddini bilmeyen insanları sevmeye devam etmek zorunda değilsin. Önce uyar, devam ederse kırılırmış bilmem neymiş çok da takma, daha sert tepki ver bence. Ha bir de dolap kilidi şart.

Yurtta mı kalıyorsun? Dolabının kilidi yok mu?
Dolap karıştırmak çok çirkin bir durum. Sana sormadan eşyalarını kullanması da öyle. Şimdiye kadar uyarmadığın hata.
Dolabımın karıştırılmasından, eşyalarımın ortak kullanılmasından hoşlanmıyorum, bu konuda hassasiyet bekliyorum, de. Makyaj malzemelerimin hijyenine önem veriyorum, bu konuda titizim, kimsenin kullandığı malzemeyi kullanamıyorum, de.
Sevdiğin bir arkadaşın olabilir de, kız sevgini su istimal ediyor. Haddini bilmeyen insanları sevmeye devam etmek zorunda değilsin. Önce uyar, devam ederse kırılırmış bilmem neymiş çok da takma, daha sert tepki ver bence. Ha bir de dolap kilidi şart.
Ya bende hata var o konuda biraz işte.dolabım hep açık yurtta .dağınığım da biraz .bişey de demeyince suistimaller başladı resmen

Kızlar bir seneden bu yana oda arkadaşım eşyalarımı sürekli kullanmaya başladı.benm bazı eşyalarım onun. Dolabından çıkmaya başladıhiç kullanmadığım kozmetik Ürünlerimi o kullanıyorbazen dolabımı karıştırıp buluyor. En sinir olduğum seydir elyalarımın izinsiz kullanılması.kardeşimle çok buyuk kavgalarederiz bu yüzden .ben normalde kızkardeşime el surdurtmem burda kalbi kırılır diye bişey diyemiyorum. ama işin cıvkını çıkardı.nasıl bir üslupla söyleyeyim sizce çünkü su an çok sinirliyim yanlış konuşurum diye çekiniyorum.sevdiğim de bi insan ama yağmalıyor yani artık dur demem kazım bu işe.nolur yardım edin .

Kozmetiğin ortak kullanımımı olur !!!
Şİmdiye kadar iyiydiniz sırf konuşup kendinizi ifade ettiniz diye kötü olacaksa onun arkadaşlığından şüphe ederm zaten.

Gayet ciddi bir dille uyarın söyleyin müsade verdim ama sende abarttın de kırılırsa kırılsın ne kötü bir durum ben ablamın dahi hiçbir eşyasını kullanmadım istemedim bile onun istediklerini zaten bağışlarım hiç haz etmem kıyafet eşya ortak kullanımını iğrenirim ki bu yabancı biri üstelik göz yumarak siz başlatmışsınız...

Gayet ciddi bir dille uyarın söyleyin müsade verdim ama sende abarttın de kırılırsa kırılsın ne kötü bir durum ben ablamın dahi hiçbir eşyasını kullanmadım istemedim bile onun istediklerini zaten bağışlarım hiç haz etmem kıyafet eşya ortak kullanımını iğrenirim ki bu yabancı biri üstelik göz yumarak siz başlatmışsınız...
Evet gozyumdum ama bu raddeye getireceğini tahmin edemedim:(yani ben kimsenin bir kere eşyasını istesem ikincşye istemeye çekinirimm bu nasıl iş anlamadım

Iyi sabretmissin bi sene.
Ozel esyalarin izinsiz kullanilmasi buyuk terbiyesuzlik.
Kesin bir dille uyaracaksin.
Zaten ne desen kusecektir.

o kadar fazla samimiyeti hiç beceremem, kimsenin malına el süremediğim gibi, herkesten de bunu beklerim. kitleyin özel eşyalarınızı belki öyle anlar.

Evet gozyumdum ama bu raddeye getireceğini tahmin edemedim:KK43:yani ben kimsenin bir kere eşyasını istesem ikincşye istemeye çekinirimm bu nasıl iş anlamadım
Eee nede olsa öğrenci ihtiyaçlara ne kadar az para harcasam diye düşünüyorlar böyle asalak tarzında yaşayanları gördüm okurken... Söyleyemiyorsanız dolabınıza Kocaman bir kağıda not yazın özel alanım özel eşyalarım saygı gösterin gibisinden sonra nasılsa gelip lafı açıcakta sizde dost acı söyler diyip anlatırsınız rahatsızlığınızı

Benim böyle bir şeye asla tahammülüm olamazdı doğrusu...
Mümkünse dolabınıza kilit taktırın, uyarmanıza bile gerek kalmaz.
Birşey derse de ben olsam "madem öyle, benden de böyle" der geçiştirirdim.

Kırılması sağlığınızdan daha önemli değil. Bu kadar düşüncesiz davranan insanların kırılmasını umursamam ben, hak ediyordur.:işsiz:

Eşyanı kullandığıbir günü kolla özellikle. Bunu sen mi kullandın yeriş değişmiş de filan de. O zaten evet der sana. Sen de "Canım anlıyorum kardeşin gibi görüyorsun ama ben ortak eşya kullanımından çok hazetmiyorum. Lütfen artık izin almadan benim eşyalarımı kullanma olur mu? Çok beğendiysen sen bana yenisini al ben sana bunları vereyim." diyebilirsin.

Hala kullanmaya devam ederse biraz daha sertleştirirsin üslubunu.

Hatta eğer çok pahalı şeyler değilse gözünün önünde çöpe atabilirsin. Bana ver atma filan derse yok ben atayım bunlar artık kişisel kullanıma uygun değil birden fazla kişinin kullandığı kozmetik mi olurmuş de. Anlasın ne kadar rahatsız olduğunu.

üslup kısmını geç bence. çünkü iş almış yürümüş baksana bir senedir. bu kadar zaman uyarmadığın kabahat. eşyalarımın kullanılmasından rahatsız oluyorum, bunca zaman ses etmedim ama artık söyleme gereği duydum,lütfen bunu bir daha tekrarlama diyeceksin. bu kadar.

Ya başlarda bir şey demiyordum ama artık hergun kullanmayya başladı ve bnm hiç kullanmadığım urunleri yarıya indirdiğini gördüm resmen.sevdiğm bi arkadaşım ama artık gonlunu kırmadan dur demem gerekiyor

Ya yavrum bitmesinden değil sağlık söz konusu.
Kendi aile üyelerim kullanmaz benim malzemelerimi.
Değil ki arkadaşım filan alacak.
Kalbini kırarım.
Sorun değil parasını vereyim ama benim eşyalarıma dokunmasın.:KK12:

Canim ben gecen sene mantar gecirdim.
Elimde yuzumde cikti. Bu sene yine kasinmaya basladim ilac kullaniyorum. Esyalarimi kullanma sanada bulasmasin de.

Back
X