• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüm eşyalarımı kullanıyor,artık kalbini kırcam

Ya yavrum bitmesinden değil sağlık söz konusu.
Kendi aile üyelerim kullanmaz benim malzemelerimi.
Değil ki arkadaşım filan alacak.
Kalbini kırarım.
Sorun değil parasını vereyim ama benim eşyalarıma dokunmasın.:KK12:
Fırçalarımı kullanıyor mesela sağlık kısmı o konuda evet doğru ama ben daha çok enayi gibi urunlerimin bitirilmesinden şikayetçiyim açıkçası.çunku istediği urunu istediği zaman alabilecek maddi durumu olan bi kız ama.nedense benim urunlerimi kullanmayı tercih ediyor.buna çok sinir oluyorum kendi alabilir yani.bi geliyorum yurda dolabım dağılmış var mı böyle bişey.sinirlerim o kadar alt üst ki yanlış bişey söyleyip kesin kalbini kırıcam

Kır gitsin.
Sular bulanmadan durulmaz.
Ya evde evde annem dolabımı açıp çamaşırlarımı koymaz nasıl ilişkileriniz var inanamıyorum bazen.

Arkadaş ayağına kız sizi kullanıyor haberiniz yok mu? Makyaj malzemesi sizden giyim kuşam sizden ama olur öyle... Neden? Çünkü arkadaşsınız ölene kadar değil mi? :KK70:

kır kalbini.

dsolabımı sen mi karıştırdın, ben bundan çok rahatsız oluyorum, eşyalarımı kimseyle paylaşmak istemiyorum.

Kızlar bir seneden bu yana oda arkadaşım eşyalarımı sürekli kullanmaya başladı.benm bazı eşyalarım onun. Dolabından çıkmaya başladıhiç kullanmadığım kozmetik Ürünlerimi o kullanıyorbazen dolabımı karıştırıp buluyor. En sinir olduğum seydir elyalarımın izinsiz kullanılması.kardeşimle çok buyuk kavgalarederiz bu yüzden .ben normalde kızkardeşime el surdurtmem burda kalbi kırılır diye bişey diyemiyorum. ama işin cıvkını çıkardı.nasıl bir üslupla söyleyeyim sizce çünkü su an çok sinirliyim yanlış konuşurum diye çekiniyorum.sevdiğim de bi insan ama yağmalıyor yani artık dur demem kazım bu işe.nolur yardım edin .
lütfen sihirli kelime :) lütfen benim eşyalarımı bu kadar cok kullanma. devam edecektir. sana rica ediyorum kullanma. az da olsa devam edecektir. sana kaç defa söyleyeceğim eşyalarımıı kuallannamamamaaaa
sıralama ve ikaz şekli bu :D kolay gelsin. cok iğrenç bir durum, hiç sevmem...

en bastan bu konuda net tavır sergılemek gerekır aslında
ben boyle seylerden hıc hoslanmam 1-2 sesımı cıkarmadım ama aılemle bıle paylasmam rıca ederım artık ne lazımsa gt kendıne al
de

Kızlar bir seneden bu yana oda arkadaşım eşyalarımı sürekli kullanmaya başladı.benm bazı eşyalarım onun. Dolabından çıkmaya başladıhiç kullanmadığım kozmetik Ürünlerimi o kullanıyorbazen dolabımı karıştırıp buluyor. En sinir olduğum seydir elyalarımın izinsiz kullanılması.kardeşimle çok buyuk kavgalarederiz bu yüzden .ben normalde kızkardeşime el surdurtmem burda kalbi kırılır diye bişey diyemiyorum. ama işin cıvkını çıkardı.nasıl bir üslupla söyleyeyim sizce çünkü su an çok sinirliyim yanlış konuşurum diye çekiniyorum.sevdiğim de bi insan ama yağmalıyor yani artık dur demem kazım bu işe.nolur yardım edin .

Dolabın kapısına kilit vur ne anlarsa anlasın açıklama dahi yapma !

başka eve çık lafa gerek yok ellememesi gerekir desen ya yüzsüzlük yapacak ya da alınganlık

En nefreet ettiğim şey.Kalp kırarım.Hele kozmetikte.Doğuda lise okurken bi ara babamın tayini merkezden çok uzak biilçeye çıkınca ben anadolu lisesi okuduğumdan ilçedeki okula gidemedim ve merkezde kalmak zorunda kalmıştım.Yani lisenin yurdunda. Dolabımı kilitlemekte aklıma gelmedi açıkcası. Aradan geçen belli bi zamandan snra birgün dışarıdan yurda döndüm yemekhaneye girdim, bi baktım oda arkadaşlarımdan birinin üzerinde benim kotum ve bluzum! ben şok.Pardon o
üstündekiler benim galiba dedim.Evet yaa benim eşyalarım ütülü değildide yemek için hemen senden giyinip çıktım dedi.Bende hııı anladım izin aldığın için sağol madem dedim. Oda bi şaşırdı kaldı. Kusura bakma ya valla aceleye geldi dedi. Bende önemli değil bidaha olmassa sorun yok dedim döndüm arkamı gittim valla.Gayette arkadaşımdı aynı odada uyuyup uyandığım insan neticede.Ama kimse böyle keyfii hareketler sergileyemez benim eşyalarım üzerinde. Kırılsada umursamazdım ama kırılmak yerine hatasını kabul edip bidaha aynı şeyi tekrarlamadı banada surat asmadı arkadaşlığımızda bozulmadı.

Ya bende hata var o konuda biraz işte.dolabım hep açık yurtta .dağınığım da biraz .bişey de demeyince suistimaller başladı resmen
hımmm pardon evdesin sandım kilitle dolabını beleşci dadanmış sende onun dolabını karıştır özel eşyalarını al bakalım napıcak

Uygun bir dille kısa ve net bir konusma yapın bence, hele kozmetikte ortak kullanım mumkun değil dikkat edin. Ben 1 ay boyunca arpacığa benziyen bir şişlikle dolasmak zorunda kaldım ne göz doktorunun verdiği ilaçlar ne doğal yöntemler hiç bişey işe yaramadı allaha sukur anlattım. Gercekten çok kötü.

Tatlı ve ciddi bir şekilde uyar bence yoksa ciddiye almazlar.
Bende kişisel bakım ürünlerimi paylaşmayı sevmem izinsiz alınsa bunu açıkça kırılma canım ama böyle böyle diye açıklama yaparım güzel bir şekilde.

Bende ogrenci evinde kaldim. 7 kisi idik. Ozellikle 4 arkadas daha samimi idik. Birbirimizin esyasini kullanirdik. Ama dolaplarimizi karistirmazdik. Izin isterdik. Makyaj malzemesini de kullanirdik ama yine soylerdik yada teklifsiz alsak dahi dolabin uzerinde oldugu icin alirdik. Dolabi karistirinca soylerdik saka yollu Özel birakmadiniz bu ne arkadas diye gülerek. Herkeste ona gore dikkat ederdi

Cok fazla taviz vermissin bu is siz kotu olmadan cozulmez malesef.Cunku verirsen iyisin vermezsen kotusun .

Konuşmakta niye geç kaldın? Rahatsız olduğunu söylemelisin keza zaten kozmetik Vs ürünler ortak kullanılmaz. Yada sağlık açısından uygun değil artık dikkat edicem de ,de ama bi şekilde nekadar ayıp yaptığı.

Back
X