• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüm eşyalarımı kullanıyor,artık kalbini kırcam

Kırmadan uygun bir dille şöyle bence. Çünkü baya baya abartmış. Hani izin alıp kullansa diyecegimki bir nevi tamam. Ama hem izinsiz alıp hem devamlı kullanması çok düşüncesiz. Hem masAllah mikrop falan da kapabilursin. Bir çok bakteri dolaşıyor onların üstünde geciktirmeden soylemelisniz

Bende nefret ederim eşyalarımın kullanılmasından.
Başkasından da kolay kolay istemem, çok zorda kalmam lazım istemem için.
Hele kozmetik ürünlere ayrıca dikkat ederim
Ünv. okurken yurttaki oda arkadaşlarımda pantolon ayakkabı mont vs kullanmak isterlerdi,verirdim bazen. Ama huyumu bilirlerdi kullandıktan sonra hemen yatağımın üstüne katlar koyarlardı. Çünkü bide sahiplenip işi bitince vermeyen tipler var tam boğmalık.
Arkadaşınız çok rahat bir tip belli ki . İnanın sizin uyarınıza kırılacak bünye yoktur onda. Sinirleriniz daha fazla yıpranmadan 'ben eşyalarımı kardeşlerime bile kullandırmıyorum, seninde kullanmanı istemiyorum' deyiverin :skandal:

benim kardesime de aynısı oldu. tum ev arkadsarini toplayip bu evde biriniz hirsiz demiş. esyalarim kaybolur vs vs demis. tabi diger arkadaslari da farkindaa.
kiz iplemedi bile :) yeni aldigi kazagi asirmis salak bi de resim cekip faceye koymuş :)
arkadasin arsizsa eger hic yuz goz olma baska odaya dilekce ver

Kızlar bir seneden bu yana oda arkadaşım eşyalarımı sürekli kullanmaya başladı.benm bazı eşyalarım onun. Dolabından çıkmaya başladıhiç kullanmadığım kozmetik Ürünlerimi o kullanıyorbazen dolabımı karıştırıp buluyor. En sinir olduğum seydir elyalarımın izinsiz kullanılması.kardeşimle çok buyuk kavgalarederiz bu yüzden .ben normalde kızkardeşime el surdurtmem burda kalbi kırılır diye bişey diyemiyorum. ama işin cıvkını çıkardı.nasıl bir üslupla söyleyeyim sizce çünkü su an çok sinirliyim yanlış konuşurum diye çekiniyorum.sevdiğim de bi insan ama yağmalıyor yani artık dur demem kazım bu işe.nolur yardım edin .
Bende yaşamıştım bi benzerini.. her şeyime ortak olurdu.. en son bi kazak almıştım daha ben giymeden yarın ben giyim mi onu dedi.. ben giyicektim ama başka zaman vereyim dedim.. ama o zaman ilk senin üstünde görcekler ben giyemem ki öyle önce ben giyim dedi aldı kazağımı.. ben dumur olmuştum diycrk laf bulamayıp kilitlenmiştim.. ben yokken de bazamı kurcalar kafasına göre takılırdı ve bende sizin gibi hiç sevmem böyle şeyleri.. oturdum karşısına.. canım seni ablam gibi seviyorum biliyosun di mi dedim.. hiç şüphem yok dedi.. iyi o zaman bana kırılma bu söylüycek olduğum şeyin seninle asla ilgisi yok bu benim fıtratım huyum suyum anneme karşı bile böyleyim.. ben özel eşyalarımı paylaşmaktan hoşlanmıyorum.. onu geçtim srn benim fikrimi almadan bana sormadan eşyalarımı kurcalıyosun.. artık söylemeseydim bi sinir halinde patlarım arkadaşlığımız bozulur diye durumu senle konuşmak istedim dedim ve tatlıya bağlamıştık.. konuşmadan asla kendiliğinden düzelmesini bekleme

Bunu biz küçükken bi arkadaşım bana çok yapardı ses edemezdim küser diye ama şimdi olsa dolabımı kilitlerim veya surat yaparım kullandığı şeyleri yanımda taşırım bi şekilde rahatsızlığımı belli ederim he yine direkt yüzüne söyleyemem o ayrı

Kuzenim kıyafetlerini isteyenlere bende mantar var ama sen bilirsin yinede derdi kimse de almazdı o zaman:KK53:

Kızlar bir seneden bu yana oda arkadaşım eşyalarımı sürekli kullanmaya başladı.benm bazı eşyalarım onun. Dolabından çıkmaya başladıhiç kullanmadığım kozmetik Ürünlerimi o kullanıyorbazen dolabımı karıştırıp buluyor. En sinir olduğum seydir elyalarımın izinsiz kullanılması.kardeşimle çok buyuk kavgalarederiz bu yüzden .ben normalde kızkardeşime el surdurtmem burda kalbi kırılır diye bişey diyemiyorum. ama işin cıvkını çıkardı.nasıl bir üslupla söyleyeyim sizce çünkü su an çok sinirliyim yanlış konuşurum diye çekiniyorum.sevdiğim de bi insan ama yağmalıyor yani artık dur demem kazım bu işe.nolur yardım edin .
Bnm hiç kullanmadıgim bi makyaj malzemesini yarıya getirecek cildirrim bn olsam derim ki arkadaşım bn bi haber okudum kozmetik ürünleri iki kişi kullanması sakincali mikrop kapiliyomus bn bunu hiç kullanmadım sen kullanmış in al senin olsun derim tavırla bi şekilde .bi de inşallah sende onun kini kullanmiyorsundur yoksa bunları demeye yüzün olmaz canim;) :))

Bunu biz küçükken bi arkadaşım bana çok yapardı ses edemezdim küser diye ama şimdi olsa dolabımı kilitlerim veya surat yaparım kullandığı şeyleri yanımda taşırım bi şekilde rahatsızlığımı belli ederim he yine direkt yüzüne söyleyemem o ayrı
Ulaytu seni 2015 kasim annelerinde hatırladım bnde ozmn lar Kasım annesi oacaktm ama boş gebelik olduğundan kürtaj olmuştum aranızda erken ayrılmıştım. Kasim miydi aralikmiydi gerci tam hatirlamiom hatirlamakta istemiom o gunleri.Sanırım senin de kötü giden şeyler olmuş ama bebisin tekrar gelmek üzere sanırım rabbim kucağına almayı nasip etsin bn de tekrar ağustos annesi olucam insallah Rabbimin de izini ile

Ulaytu seni 2015 kasim annelerinde hatırladım bnde ozmn lar Kasım annesi oacaktm ama boş gebelik olduğundan kürtaj olmuştum aranızda erken ayrılmıştım. Kasim miydi aralikmiydi gerci tam hatirlamiom hatirlamakta istemiom o gunleri.Sanırım senin de kötü giden şeyler olmuş ama bebisin tekrar gelmek üzere sanırım rabbim kucağına almayı nasip etsin bn de tekrar ağustos annesi olucam insallah Rabbimin de izini ile
Aralık annesi olacaktım malesef bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim canım çok üzüldüm, şimdi kızımı bekliyorum çok az kaldı senin de gözün aydın :)

Aralık annesi olacaktım malesef bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim canım çok üzüldüm, şimdi kızımı bekliyorum çok az kaldı senin de gözün aydın :)
Sagol canim senin de gÖzün aydın bnde oglusumu bekliyorum ins allah onları bize bagislasin inş anneler günün kutlu olsun:))

Kizkardesinize diyebiliyorsunuz onun kirilabilecegini hiç dusunmuyor musunuz? Arkadaşa gelince laf yok. Kişisel eşyanın ortak kullanımı mi olurmuş? En nefret ettiğim şey ne alırdım ne verirdim. Baştan sıkı tutmak lazım.

En nefret ettigim sey!!
Yanarim yanarimda, hayatim boyunca tek basima bi oda sahibi olamiycagima yanarim.
Kiz kardesimle her gun kavga ederiz.
Evlenip kurtuluyum desem yine birisyle paylasicam o odayida.
Offf.
Buna oturup yaniyorum bazen cidden.
Ben olsam cok pis kizardim.

Back
X