Psikiyatriye başvurman lazım aynılarını yaşadım bütün Tahlillerim temiz çıktı ama neler neler oluyor ben deArkadaşlar Merhaba,son 15 gündür vücudumda garip şeyler hissediyorum.sanki başımda zaman zaman bozulmalar oluyo...sanki sinirlerim titriyo gibi hissediyorum ve baş agrilarimda çok fazla....ve ilaç icsemde kesmiyor(yürürken falan bazı hareketleri yaparken sinirlerim boşalıyor gibi karincalaniyor gibi oluyorum....acaba sinirsel midir?hiç bu tarz birşeyler yaşayan oldu mu doktora gidicem ama biraz daha belli yim diye düşünüyorum.yardımcı olursanız sevinirim
Ben o kadar kötü oluyorum ki bazen mr temiz çıktı doktor psikolojik dediMr çektirmenizin yolu görünmüş.
Ama genellikle psikolojik oluyo bu şikayetler
Annemde var arkadaşın yazdığı belirtiler.Ben o kadar kötü oluyorum ki bazen mr temiz çıktı doktor psikolojik dedi
Böyle hissettiğiniz zaman hemen bir eczaneye girip tansiyonunuzu olcturun. Başka kronik bir hastalık ta olabilir. Noroloji den bişey çıkmaz ise mutlaka dahiliye ye de gidip tansiyon şeker kollestrol baktırın. Istanbulda iseniz çok iyi bir dahiliye uzmanı var bildiğim. Devlet hastanesi ama doktor çok ilgili 10 yıldır annem aynı doktora gidiyor. Bir ara görev yeri değişti bulana kadar annem verilen abuk subuk ilaçlar yüzünden çok sorun yaşadı şükür yeni görev yerini bulduk şimdi daha iyi.Arkadaşlar Merhaba,son 15 gündür vücudumda garip şeyler hissediyorum.sanki başımda zaman zaman bozulmalar oluyo...sanki sinirlerim titriyo gibi hissediyorum ve baş agrilarimda çok fazla....ve ilaç icsemde kesmiyor(yürürken falan bazı hareketleri yaparken sinirlerim boşalıyor gibi karincalaniyor gibi oluyorum....acaba sinirsel midir?hiç bu tarz birşeyler yaşayan oldu mu doktora gidicem ama biraz daha belli yim diye düşünüyorum.yardımcı olursanız sevinirim
Günde2 3 paket sigara icebilen insana gerçekten inanamıyorum ben. Nefes almıyor olmalı neredeyse. Tamam sigara her türlü zarar ama 40 60 dal sigara nasıl içilir.Mesela gunde 3 paket sigara icen bir insanin akciger rahatsizligi sadece stres kaynakli degildir.
Uzmani olsam da sayfalarca cevap yazabilseydim keske..
kesinlikle stress çünkü bende midemden rahatsızım ne rontgen endoskopi çekildi köttü hastalıktan şüphelendiler her yediğimi çıkarıyordum strestenmiş psikolojik sinirlensem ben hemen midem ağırır çok kötğ bişey mesela geçen hafta nefes darlığı çok çektim kendimi dinliyorum kafama takıp strese giriyorum psikoloğa gittim ilaç içiyorum deprasyona girdim dedem öldüğünde o ilacı içinde sanki dedem ölmemiş gibi geliyor rahatladımArkadaşlar Merhaba,son 15 gündür vücudumda garip şeyler hissediyorum.sanki başımda zaman zaman bozulmalar oluyo...sanki sinirlerim titriyo gibi hissediyorum ve baş agrilarimda çok fazla....ve ilaç icsemde kesmiyor(yürürken falan bazı hareketleri yaparken sinirlerim boşalıyor gibi karincalaniyor gibi oluyorum....acaba sinirsel midir?hiç bu tarz birşeyler yaşayan oldu mu doktora gidicem ama biraz daha belli yim diye düşünüyorum.yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?