Tüm ipleri koparmak geliyor içimden

esrasofo

psixi mou
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
928
8
96
43
Diğer
Artık gına geldi,el insaf demek istiyorum
bağıra çağıra ağzıma geleni söylemek istiyorum.
ama yapamıyorum kardeşiz sonuçta! fakat karşı taraf öyle dusunmuyor
abimden bahsediyorum
her zaman yakın olmaya calıstım ama sonunda hep bır problem cıktı
gen kızlık zamanlarımda gozumun ıcıne baka baka yalan soyledi
evlenmeden once bırlıkte oldugum ınsanı bılırdı once abımle tanıstırdım
en ufak tartısmamızda babama ''erkeke arkadası varmıs arkadaslarım soyledı gururuma dokundu '' dedi
daha sonra üniversite durumum oldu babam kazandıgım bolume gondermek ıstemedı
abı bı de sen konus dedım '' ben karısmam o senın problemın''dedi
unı ye gıttım hayatta aramaz telefonla
ama cok meshur bırı cok yakın arkadasıdır
onunla saatlerce konusur
2 ayda eserse arardı o da kardesım nasılsın demek ıcın hal hatır sormak ıcın degıl ''araba alıcam sence mercedes mı bmw mi alsam''demek olurdu.
ıhtıyacın var mı hayatta demezdı ben okurken 1 kere 50 ytl gondermıslıgı vardır
canı sagolsun!
nısanlandı,bı kac ay sonra aksam vaktı aılem evde yoktu,eve geldıgımde baska bı hatunla evde ıcerlerken yakaladım kımseye bısey demedım
evlendı cocugu oldu ınternetten baska hatunlara cep no.larını dagıttıgını yakaladım kımseye bısey demedım
ben evlendım,esım yabancı uyruklu
babam karsı cıktı,ama sonunda evlendım
dugunum olmadı
cok sukur cok mutlu bır evlılıgım ve bıtanecık kızım var
yurtdısındayım
sımdı de abım olacak beyefendı seyahat seklıme takmıs durumda
neymıs arabayla gelmıyormusum bızım arabamızın olduguna bıle ınanmıyormus
ucakla geldıgım 45 dk lık mesafeyı,arabamın oldugunu abıme ınandırmak ıcın 15 saate cıkarmam gerekıyor heralde
neymıs ben dugun mu yapmısım da bana altın takacakmıs basıt bır nıkahla evlenmısım
bunlar artık son damlalardı.
ne yapacagımı bılmıyorum.3 haftadır aılemın yanındayım tatıl nedenıyle ve bu 3 hafta zarfında 1 kez olsun kahve ıcmeye bıle davet etmedı.
annemle babam ıcın konusuyorum.onları üzmek istemıyorum zaten bızımkıler son duydugum seylerden sonra kuplere bındıler
ama artık dayanamıyorum
sanırım ıplerı koparmanın zamanı geldı de gecıyor her ne kadar kardes de olsak.

Son düzenleme:
Ben tek çocuğum ve kardeş özlemini çekerim zaman zaman.. Güzel şeylerinizde vardır belki canım bilemiyorum ne desem zor gerçekten.. En doğru kararı sen verirsin elbette ama zaten yurtdışındaymışsın sınır koyarsın fazla muhattap olmazsın, diğer türlü olursa ailende üzülür sanıyorum.

Canımm bence senin sahip olduklarına ulaşamadığı için böyle davranıyor :S
Çok üzüldm ya keşke derdin ne diye konuşabilsen

Ben tek çocuğum ve kardeş özlemini çekerim zaman zaman.. Güzel şeylerinizde vardır belki canım bilemiyorum ne desem zor gerçekten.. En doğru kararı sen verirsin elbette ama zaten yurtdışındaymışsın sınır koyarsın fazla muhattap olmazsın, diğer türlü olursa ailende üzülür sanıyorum.

olmaz mı tabı kı guzel gunlerımız var.30 sene dıle kolay
ama yabancı bırısı soylese bunları fazla koymaz
kardesız ya bız var mı otesı?

canım insan en yakınından kardeşinden böyle şeyler görünce daha bir başka üzülüyor sanırım. tabiki davulun sesi uzaktan hoş gelir ama öyle ipleri koparmak falan söyleme böyle şeyler. ha madem o sana adam gibi davranmıyo sen de ona resmi ol uzak ol ama sonradan pişman olacağın adımlar atma derim ben. sonuçta o senin abin. inşallah bir gün seni ne kadar üzdüğünün farkına varır.

Son düzenleme:
bazı kardeşler öyle olabiliyor benim annemin kardeşleri 40 yaşından sonra kavga ettiler hiç birisiyle görüşmüoruz sebep miras öyle büyük mebla bile deil anneannem ölnce gizlice gidip evi boşaltmışlar 2. el eşyayı napacaklarsa biz aradık onları yarın gidelim die biz gittk geldk bile demediler siz gidin dediler bi gittik ki tablo böle sonra telefonda söylenmeyen kötü söz kalmadı seninki yine sana fazla bulaşmamış kendi yemiş haltları boşver ararsa git kahveni iç yoksa sende arama içinden gelmediği sürece

et - tırnak derler ya kardeş için, bence de öyle. ama... aması var... bazı kardeşler/abiler/ablalar yedi kat yabancıdan daha uzak olabiliyor. neden bilmiyorum ama o kadar çok gördüm ki çevremde. ve insana en büyük zararı da en yakını veriyor bence. başkası olsa takmazsın, üzülsen bile geçer. ama kardeş olunca içinden çıkamazsın ve sürekli kahrolursun. ben yaşamadım şükürler olsun ama yakınlarımda gördüğüm için tahmin edebiliyorum nasıl bir his. bence sana zarar vermesine (zarar derken manevi açıdan) izin verme. buna abin de olsa hakkı yok. kimsenin hakkı yok. ama tabi temennim her şeyin yoluna girmesi canım.

konusmamak ıcın o kadar cok sebebım var kı aslında ama ''abım'' dıyorum yıne devam edıyorum.
kayınpederım öldü bır bassaglıgı ıcın tel. bıle acmadı.
esımle problemı de yok.
hadı ıcten ıce olsa dıyelım
kayınpederım kanser hastasıydı ve benım evımde kaldı ben baktım adama bana dıyebılırdı basın sagolsun dıye o da yok
ne esı ne abım
gozumde koca bır sıfır!

et - tırnak derler ya kardeş için, bence de öyle. ama... aması var... bazı kardeşler/abiler/ablalar yedi kat yabancıdan daha uzak olabiliyor. neden bilmiyorum ama o kadar çok gördüm ki çevremde. ve insana en büyük zararı da en yakını veriyor bence. başkası olsa takmazsın, üzülsen bile geçer. ama kardeş olunca içinden çıkamazsın ve sürekli kahrolursun. ben yaşamadım şükürler olsun ama yakınlarımda gördüğüm için tahmin edebiliyorum nasıl bir his. bence sana zarar vermesine (zarar derken manevi açıdan) izin verme. buna abin de olsa hakkı yok. kimsenin hakkı yok. ama tabi temennim her şeyin yoluna girmesi canım.

kesınlıkle !
allah bılıyo ya allahım esırgesın basına bısey gelse yada aılesınden bırıne paramparca olurum.
ben hıcbır zaman abıme karsı ne bır kıskanclık ne de bır fesatlık hıcbır kotu hıs beslemedım
besleyemem kardesız bız.
ama bugune kadar bana yaptıkları ve duyduklarım beni çok dusunduruyor.
o yuzden kafama takıyorum ya![/QUOTE][/QUOTE]

Benim erkek kardeşimde aynı sizin bahsettiğiniz türden bir kardeş. Hiç bir kusuru olmayan yaptıklarına rağmen beyefendiliği elden bırakmayan eşimi bile sevmedi hep sorun çıkardı. Sonradan pişman oldu, düğünümde ağladı. Ama artık bunların hiç bir değeri yok anneme gttiğinde selamını bile almıyorum tutuyor yanaklarımdan şapır şupur öpüyor. Davet etmediğim halde annemlerle bize geliyor. Eve geldim diye bi hoşgeldin diyorum dahada konuşmuyorum.

canım senin de dediğin gibi anne babanın hatrına a olsa konuş, çünkü illa bir yerde bir yardımı dokunur, içine su serper, anılarını tazeler, mutlu eder yani. kardeş bu sonuçta. çok iyi bir sayılmaz anlattıklarına bakılırsa; ama kötü bile olsa insanın bazen kardeşinin varlığını bile bilmeye ihtiyacı oluyor inan. senin evin ayrı yerin ayrıymış bak işte, katlan birkaç günlüğüne, tatil bitince daha az görüşüyorsunuz anladığım kadarıyla.

Benim erkek kardeşimde aynı sizin bahsettiğiniz türden bir kardeş. Hiç bir kusuru olmayan yaptıklarına rağmen beyefendiliği elden bırakmayan eşimi bile sevmedi hep sorun çıkardı. Sonradan pişman oldu, düğünümde ağladı. Ama artık bunların hiç bir değeri yok anneme gttiğinde selamını bile almıyorum tutuyor yanaklarımdan şapır şupur öpüyor. Davet etmediğim halde annemlerle bize geliyor. Eve geldim diye bi hoşgeldin diyorum dahada konuşmuyorum.

erkek kardes olarak benı esımden kıskansa tavrı olsa hadı neyse derım ama hep boyleydı
tatıle gelecegım zaman resmen gerılıyorum bır sorun cıkacak dıye.
en son 10 gun once gorusmustuk
sadece hosgeldın dedım konusmaya calısıyorum yanı muhabbet acmaya surat bır acayıp oturuyor
o zaman da benım ıcımden gelmıyor.

yılda 1 kere gorusuyoruz
sorun cıkmasa ne var kı?
kardesım geldı kısa surelı beraber vakıt gecırelım demez
sımdı ben de ona gore ayarlıyorum hareketlerımı.

canım benim ki de öyle ama ne yaparsın kardeş işte, aslında erkek çocukları daha düşüncesiz oluyor, kayınpederin öldüğünde yengenin abini bi dürtüklemesi gerekiyordu bence, insan elbette üzülüyo kardeşinden bunları gördüğüne, mesela benim abim de senin ki gibi 8 senedir dışarıdayım üniversitede 1 kere 20 tl yolladı ki maddi sıkıntısı hiç yok, ben her çarşıya çıktığımda abime bi gömlek bi şort yada herhangi birşey mutlaka alırım yada öğrenciyken bile şehir dışından geliyorum diye hep ufakta olsa bi hediye alırdım ama abimden hiç görmedim, hiç görmediğim gibi bir gün bana telefon açtı eski eşinin doğum günüydü bende eve gidicem tesadüfen xxx böyle şeylere takılır hediye almadan gelme dedi, ölür müsün öldürür müsün işte, napıcaksın kardeş, ana baba hatrına susuyorsun

canım benim ki de öyle ama ne yaparsın kardeş işte, aslında erkek çocukları daha düşüncesiz oluyor, kayınpederin öldüğünde yengenin abini bi dürtüklemesi gerekiyordu bence, insan elbette üzülüyo kardeşinden bunları gördüğüne, mesela benim abim de senin ki gibi 8 senedir dışarıdayım üniversitede 1 kere 20 tl yolladı ki maddi sıkıntısı hiç yok, ben her çarşıya çıktığımda abime bi gömlek bi şort yada herhangi birşey mutlaka alırım yada öğrenciyken bile şehir dışından geliyorum diye hep ufakta olsa bi hediye alırdım ama abimden hiç görmedim, hiç görmediğim gibi bir gün bana telefon açtı eski eşinin doğum günüydü bende eve gidicem tesadüfen xxx böyle şeylere takılır hediye almadan gelme dedi, ölür müsün öldürür müsün işte, napıcaksın kardeş, ana baba hatrına susuyorsun

ay o hedıye muhabbetını hıc sormayın.
ben geldıgımde zar zor selam veren,hal hatır sormaya bıle acızlenen,sadece bı nıkahla evlendım dugun yapmadım dıye takı takmam dıye ucuz muhabbetler yapan abıcım ( kı su dugunlerde sorun olan takı muhabbetlerını de hıc sevmem),
hedıye almayı unutma dıyebılecek ve gızlıden esıme sıparısler verebılecek bırı.
zaten gelırken esyamdan cok hedıye tarzı kıyafettır odur budur getırıyorum.
bunlar onemsız seyler.aldıgım ufak tefek seylerle benı hatırlasınlar mutlu olsunlar yeter
ama onun dusunce yapısını bıldıgım ıcın sınırıme dokunuyor.

34 yıllık hayatımda şunu öğrendim ki kardeşlik analık babalık öle kanla falan olmuyor ,olmuyorsa olmuyor işte kasmanın alemi yok ,hiçde umrumda olmaz zaten senede bir görüştüğün kardeşine bil hal hatır da soramıyorsan olmasın kardeşim falan

Canım bende abimle benzer bir sorun yaşıyorum.
Benimki de hiç aramaz ben aramayınca kıyameti koparır.
Neymiş efendim onu büyük yerine koymuyormuşum. Halbuki sadece 1 yaş büyük.
Bende düğünsüz evlendim. Demediğini bırakmadı. Annem çeyiz hazırladı. O çeyizimdeki şeylere göz koymuş.
Anneme demediğini bırakmamış.
Bende hiç birşey almadım çeyizimden ona verdim.
Başımın gözümün sadakası olsun. Ben huzur istiyorum eşya değil dedim.
Şimdi gizlice evlenmiş. Haberimiz yok. Eşi 6 aylık hamile hemde.
Ama düşman olduk resmen.
Ne arar ne sorar. Sanki biz annesinin yasını tutan o küçük çocuklar olmadık.
Ne yapayım o mutlu olsun bana yeter....:46:

Canım bende abimle benzer bir sorun yaşıyorum.
Benimki de hiç aramaz ben aramayınca kıyameti koparır.
Neymiş efendim onu büyük yerine koymuyormuşum. Halbuki sadece 1 yaş büyük.
Bende düğünsüz evlendim. Demediğini bırakmadı. Annem çeyiz hazırladı. O çeyizimdeki şeylere göz koymuş.
Anneme demediğini bırakmamış.
Bende hiç birşey almadım çeyizimden ona verdim.
Başımın gözümün sadakası olsun. Ben huzur istiyorum eşya değil dedim.
Şimdi gizlice evlenmiş. Haberimiz yok. Eşi 6 aylık hamile hemde.
Ama düşman olduk resmen.
Ne arar ne sorar. Sanki biz annesinin yasını tutan o küçük çocuklar olmadık.
Ne yapayım o mutlu olsun bana yeter....:46:

yasadıklarına uzuldum .
yerlerınde sagolsunlar
kardes ama bazen dısardakı ınsandan farkları kalmıyor!

bence ipleri koparmak değilde, araya mEsAfE koyma zamanınız gelmiş. abinizin amacı sadece kendine yararı olan insanla yakınlaşmak. yani sözün özü kullanmak.
arabaya inanmama da bildiğiniz arabayı getirde kullanalımın uyarlaması.
bence aib değil evin küçük çocuğu.

Back
X